| Autor |
Poruka |
|
milann
|
Naslov: Trkeljanja o cijenama MOD-a Postano: 08 svi 2013 15:57 |
|
|
|
meni je nevjerojatno da nakon duuugo vremena na ovom forumu, a mjeseci su dovoljno dugo, još uvik vidim da će ponude prodaje za eggo ili lavu imati pet puta više pregleda ili prodaje u roku odmah nego ova tvoja, a ova tvoja ponuda je jedna od najboljih na forumu dosad....ali ne, ljudi će i dalje kupovati modove za početnike s milion problema. ne kužim valjda nisam dovoljno inteligentan, pa ni ono "nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino" nije nikakva garancija da nešto kvalitetno i skupo (mada po meni tvoja ponuda ne spada u skupe) nađe put do kupca, potrošaća iliti nemam pojma kako da ga nazovem. ja sam se ubia dok sam nabavia provari iz inozemstva....valjda nismo još osviješteni...ne znam. sorry šta upadam ovako ali morao sam to izbaciti iz sebe...sretno!
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: P:ProVari V2 - Satin Black-Red LED+Pila IBC Lithium Char Postano: 08 svi 2013 16:13 |
|
|
milann je napisao: meni je nevjerojatno da nakon duuugo vremena na ovom forumu, a mjeseci su dovoljno dugo, još uvik vidim da će ponude prodaje za eggo ili lavu imati pet puta više pregleda ili prodaje u roku odmah nego ova tvoja, a ova tvoja ponuda je jedna od najboljih na forumu dosad....ali ne, ljudi će i dalje kupovati modove za početnike s milion problema. ne kužim valjda nisam dovoljno inteligentan, pa ni ono "nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino" nije nikakva garancija da nešto kvalitetno i skupo (mada po meni tvoja ponuda ne spada u skupe) nađe put do kupca, potrošaća iliti nemam pojma kako da ga nazovem. ja sam se ubia dok sam nabavia provari iz inozemstva....valjda nismo još osviješteni...ne znam. sorry šta upadam ovako ali morao sam to izbaciti iz sebe...sretno! Sto je prednost tvog provarija u odnosu na mog lamba ??? Mislim da otvoreno treba reci,seres
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: P:ProVari V2 - Satin Black-Red LED+Pila IBC Lithium Char Postano: 08 svi 2013 16:16 |
|
|
damirdjg je napisao: milann je napisao: meni je nevjerojatno da nakon duuugo vremena na ovom forumu, a mjeseci su dovoljno dugo, još uvik vidim da će ponude prodaje za eggo ili lavu imati pet puta više pregleda ili prodaje u roku odmah nego ova tvoja, a ova tvoja ponuda je jedna od najboljih na forumu dosad....ali ne, ljudi će i dalje kupovati modove za početnike s milion problema. ne kužim valjda nisam dovoljno inteligentan, pa ni ono "nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino" nije nikakva garancija da nešto kvalitetno i skupo (mada po meni tvoja ponuda ne spada u skupe) nađe put do kupca, potrošaća iliti nemam pojma kako da ga nazovem. ja sam se ubia dok sam nabavia provari iz inozemstva....valjda nismo još osviješteni...ne znam. sorry šta upadam ovako ali morao sam to izbaciti iz sebe...sretno! Sto je prednost tvog provarija u odnosu na mog lamba ??? Mislim da otvoreno treba reci,seres Sorry ali morao sam to izbaciti iz sebe 
|
|
 |
|
 |
|
1denis
|
Naslov: Re: P:ProVari V2 - Satin Black-Red LED+Pila IBC Lithium Char Postano: 08 svi 2013 16:31 |
|
|
milann je napisao: meni je nevjerojatno da nakon duuugo vremena na ovom forumu, a mjeseci su dovoljno dugo, još uvik vidim da će ponude prodaje za eggo ili lavu imati pet puta više pregleda ili prodaje u roku odmah nego ova tvoja, a ova tvoja ponuda je jedna od najboljih na forumu dosad....ali ne, ljudi će i dalje kupovati modove za početnike s milion problema. ne kužim valjda nisam dovoljno inteligentan, pa ni ono "nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino" nije nikakva garancija da nešto kvalitetno i skupo (mada po meni tvoja ponuda ne spada u skupe) nađe put do kupca, potrošaća iliti nemam pojma kako da ga nazovem. ja sam se ubia dok sam nabavia provari iz inozemstva....valjda nismo još osviješteni...ne znam. sorry šta upadam ovako ali morao sam to izbaciti iz sebe...sretno! Pa što ga onda prodaješ? P.S Jesi ga prodao ili je još aktualan oglas?
|
|
 |
|
 |
|
WeCo13
|
Naslov: Re: P:ProVari V2 - Satin Black-Red LED+Pila IBC Lithium Char Postano: 08 svi 2013 16:33 |
|
|
1denis je napisao: milann je napisao: meni je nevjerojatno da nakon duuugo vremena na ovom forumu, a mjeseci su dovoljno dugo, još uvik vidim da će ponude prodaje za eggo ili lavu imati pet puta više pregleda ili prodaje u roku odmah nego ova tvoja, a ova tvoja ponuda je jedna od najboljih na forumu dosad....ali ne, ljudi će i dalje kupovati modove za početnike s milion problema. ne kužim valjda nisam dovoljno inteligentan, pa ni ono "nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino" nije nikakva garancija da nešto kvalitetno i skupo (mada po meni tvoja ponuda ne spada u skupe) nađe put do kupca, potrošaća iliti nemam pojma kako da ga nazovem. ja sam se ubia dok sam nabavia provari iz inozemstva....valjda nismo još osviješteni...ne znam. sorry šta upadam ovako ali morao sam to izbaciti iz sebe...sretno! Pa što ga onda prodaješ? P.S Jesi ga prodao ili je još aktualan oglas? Oglas je od drugog korisnika, ne milanna. 
|
|
 |
|
 |
|
1denis
|
Naslov: Re: P:ProVari V2 - Satin Black-Red LED+Pila IBC Lithium Char Postano: 08 svi 2013 16:35 |
|
|
WeCo13 je napisao: 1denis je napisao: milann je napisao: meni je nevjerojatno da nakon duuugo vremena na ovom forumu, a mjeseci su dovoljno dugo, još uvik vidim da će ponude prodaje za eggo ili lavu imati pet puta više pregleda ili prodaje u roku odmah nego ova tvoja, a ova tvoja ponuda je jedna od najboljih na forumu dosad....ali ne, ljudi će i dalje kupovati modove za početnike s milion problema. ne kužim valjda nisam dovoljno inteligentan, pa ni ono "nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino" nije nikakva garancija da nešto kvalitetno i skupo (mada po meni tvoja ponuda ne spada u skupe) nađe put do kupca, potrošaća iliti nemam pojma kako da ga nazovem. ja sam se ubia dok sam nabavia provari iz inozemstva....valjda nismo još osviješteni...ne znam. sorry šta upadam ovako ali morao sam to izbaciti iz sebe...sretno! Pa što ga onda prodaješ? P.S Jesi ga prodao ili je još aktualan oglas? Oglas je od drugog korisnika, ne milanna.  Ne pratiš: viewtopic.php?f=20&t=3077
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: P:ProVari V2 - Satin Black-Red LED+Pila IBC Lithium Char Postano: 08 svi 2013 16:36 |
|
|
|
Brzi si
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
1denis
|
Naslov: Re: P:ProVari V2 - Satin Black-Red LED+Pila IBC Lithium Char Postano: 08 svi 2013 16:38 |
|
|
Majka je napisao: Brzi si Pik-pak za mene... ...al i tvoja brzina je zavidna... 
|
|
 |
|
 |
|
WeCo13
|
Naslov: Re: P:ProVari V2 - Satin Black-Red LED+Pila IBC Lithium Char Postano: 08 svi 2013 16:41 |
|
|
Ne pratim ProVarije, samo sam slučajno ovdje. 
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: P:ProVari V2 - Satin Black-Red LED+Pila IBC Lithium Char Postano: 08 svi 2013 16:44 |
|
|
Malo smo zabrijali na covjekovom oglasu ,daj kinta otvori temu "Ja imam provari i bas sam si vazan " da se posteno posvadamo  To je isto kao i onaj sa imeovim proizvodima ,elitni vaperi 
|
|
 |
|
 |