| Autor |
Poruka |
|
alois
|
Naslov: povrat neispravne opreme na Fasttech Postano: 07 ožu 2015 19:41 |
|
|
|
Bok , poshtovano drushtvo ! Molim Vas , da li itko ima iskustva sa povratom neispravne opreme natrag na Fasttech. Sva iskustva su vishe nego dobrodoshla... Postupci, kojim poretkom , sve ... unaprijed zahvalan. alois
|
|
 |
|
 |
|
krki
|
Naslov: Re: povrat neispravne opreme na Fasttech Postano: 07 ožu 2015 20:00 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 13:22 Postovi: 400 Lokacija: Zagreb, Špansko
|
|
Imaš opciju suport tj ticket gdje napišes sta je problem naravno na engeskom ako neznas eng imaš Google translate napišes pošaljes i čekaš odgo or koji dobiješ u roku od 24h. Moja iskustva sa ticketma su jako dobra svaku deklamaciju sam uspješno riješio za sada. Poz..
_________________ Hussar, Heron V2, Ataman V2, Ružica V2-manja micika, EVL Reaper, Xplora SDNA 75, Vapor Flask Lite, Evictcmini, 4Nine, Nemi. Clone fan, nema se....
|
|
 |
|
 |
|
alois
|
Naslov: Re: povrat neispravne opreme na Fasttech Postano: 08 ožu 2015 03:56 |
|
|
|
ok, hvala , super za tebe na koju adresu si im slao neispravni predmet ? na onu koja stoji na pocetnoj stranici ili ? naime ja vec 20 dana cekam onaj RMA br. i samo nikako da dojdemo do toga , (a vrijeme za povratak prolazi). ko je radio taj postupak , molim nek napishe ... hvala josh jednom...
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: povrat neispravne opreme na Fasttech Postano: 08 ožu 2015 11:52 |
|
|
Thanks for your reply. I have sent you (in a separate e-mail) your RMA number RMA: 20140926-MHSJ and our return address in Hong Kong. Please clearly mark your RMA number on the address line. Please ship the defective SKU1358804 back via the CHEAPEST WAY and ATTACH HERE the post receipt and we will reimburse you the shipping cost per. You can upload the receipt in this way: Please log in to your FastTech account and click the following link to upload the attachments: https://support.fasttech.com/ticket/Q0919JHGPK Please arrange the return shipment as soon as possible because the offer will be invalid in 2 weeks if no response from you. Thanks for your understanding about it. Znaci provjeri mail,pod nezeljena posta i smece i....
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
alois
|
Naslov: Re: povrat neispravne opreme na Fasttech Postano: 08 ožu 2015 22:06 |
|
|
|
e, hvala lijepo. tocno to , mi ne shalju , jednostavno me svakih 1,5 dan "prca" sa svojim NE odgovorom i odugovlaci... Nema veze , ima u meni sad vec dosta prkosa da im i zatvorim Fasttech. Samo polako. Odokativno samo iz Hrvatske su proshle godine "pokupili" 2,500,000$, (to je minimalna cifra) samo od clanova ovog cluba ....Od kad im je ona Sufi otishla , a to je bilo prije 2 mjeseca, FT ne funkcionira vishe "Harmonicno"... hvala svima , koji su se potrudili podijeliti svoja iskustva sa mnom. LP. alois
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: povrat neispravne opreme na Fasttech Postano: 08 ožu 2015 22:19 |
|
|
|
ma digni dispute na paypalu, boli te uvo za neke kineze. tako su i mene jebali da im saljem bla bla, pa sam im rekao da slanje kosta 15$ i da im je pametnije da mi daju to kao gift card za sljedecu kupovinu. onda su pristali na 10$ cini mi se. nisam vise ima volje, uzeo tih 10$ i zadrzao mod(ispravan, ali slabije kvalitete)
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: povrat neispravne opreme na Fasttech Postano: 08 ožu 2015 22:26 |
|
|
|
Baš to, preskoči njih i na paypalu traži povrat, ako se ne varam pokrivaju i troškove slanja natrag ukoliko dođe do toga.
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: povrat neispravne opreme na Fasttech Postano: 08 ožu 2015 22:31 |
|
|
|
Javi što je bilo, čuo sam da Paypal baš i ne voli vaping gear.
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: povrat neispravne opreme na Fasttech Postano: 08 ožu 2015 22:36 |
|
|
|
kako mislis ne voli? sto nije funkcija paypala sigurno placanje i kupovanje na netu? znaci ako nesto nevalja da ti oni garantiraju neku sigurnost oko povrata love. ako ne vole vaping gear onda nek odjebu s uzimanjem provizije kod kupovine te iste vaping opreme
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: povrat neispravne opreme na Fasttech Postano: 08 ožu 2015 22:38 |
|
|
|
Baš sam to htio reći, nemaju oni kaj voljeti ne voljeti, koliko reklama im iskače na stranici da su tu za nas da vrše money back, pa da vrate lovu za slanje, i to kaj razdor kaže nek odjebu sa provizijom na tu opremu pa nebum ni računao na sigurnost kod kupovine.
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |