Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

[ 16 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: box mod dna
 Post Postano: 05 tra 2015 17:12 

Pozdrav

Ovako...nemogu se odlucit koji mod kupiti
Dvoumio sam se izmedu
Cloupora mini 30w ( ali njaga sam izbacio iz odabira)
Smok xpro m65 mi je bil odluka
Ali sad sam nasao hanu 30w clon i 50w razlika je u 5 dolara..ali netreba mi 50w , sa 30w bih bio cisto zadovoljan

Pa ima ko iskustva za dna 30w clon http://www.aliexpress.com/item/free-shi ... 43026.html

Povratak na vrh 

Naslov: Re: box mod dna
 Post Postano: 05 tra 2015 17:29 

koliko ti tema mislis otvoriti? stalno nesto zujis a meda ne dajes...
nece ni jedan mod biti 100% kako bi ti htio(ako uopce znas sto bi htio). drugo, svi ce ti reci drukcije misljenje i opet neces nista znati. govorim ti ovo jer sam i ja bija u istim dilemama kad sam tek poceo pariti i pitao sam slicna pitanja. mozda bi ti najbolje bilo da uzmes neki mod koji ti pase izgledom. od aktualnih modova hvali se ipv mini, vaporflask ali on je dosta skuplji, cloupor mini, raznorazne hane i sl. i svi imaju nesto sto nevalja ili bi netko htio da je drukcije. ja sam uzeo najobicniju hanu 30W i zadovoljan sam. jednostavno kupi nesto i vidi jel ti pase, ako ne pase prodaj po nabavnoj cijeni.... nema ti srece drukcije

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 tra 2015 21:23 

Oprosti
Ali ja nemam novaca na razbacivanje da kupujem 10 moda i vidim koji mi pase ..
Dvoumio sam se izmedu 3 moda i sad se stvara problem ako zelim biti informiran kakva iskustva imaju ljudi sam time....
Ako nesmijem otvarat teme i ako se nesmijem informirat cemu onda forum ovaj ovjde sluzi...
Hocu jednostavno da vidim u sta mi je najbolje ulozit 500 kn...
Znam da " zujim " ali jebiga dali je to zabranjeno?
Nerazumijem tvoju reakciju na moju novu temu..

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 tra 2015 21:35 

500kn? Vaporshark ti ima za te pare dna 30. 69 usd
i ja se "troumio", na kraju uzeo Vamo, i bi dobro. za početak. zapravo nisam ni ja znao šta oću. zasad mi je vamo dovoljan. u budućnosti? ko zna šta ću htjet od moda. od nekud treba krenut.

na kraju, ne parim iznad 8 W jer mi ne paše... 6-8W kako koja tekućina, a najčešće 3.2-3.5v...a ide do 15W. šta će mi 30W neam pojma. eto. toliko od mene, ne-toliko-zahtjevnog korisnika. Setup najčešće 2ohma sa 0.15-0.20 kanthalom

a tim da ja tražim okus, ne oblake pare. i zato držim Vama najčešće na 6W ili 3.2v kako kad, praktički sam većinom na mehanici jer tu ne trebam niš prčkat. Kao što razdor kaže, treba od nekud počet.

Zadnja izmjena: buje3000; 05 tra 2015 21:47; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 tra 2015 21:47 

weowaw je napisao:
Oprosti
Ali ja nemam novaca na razbacivanje da kupujem 10 moda i vidim koji mi pase ..
Dvoumio sam se izmedu 3 moda i sad se stvara problem ako zelim biti informiran kakva iskustva imaju ljudi sam time....
Ako nesmijem otvarat teme i ako se nesmijem informirat cemu onda forum ovaj ovjde sluzi...
Znam da " zujim " ali jebiga dali je to zabranjeno?
Nerazumijem tvoju reakciju na moju novu temu..

Mislim da je htio reći da otvoriš temu u forumu za početnike i tamo u jednoj temi postaviš sva pitanja koja te zanimaju :)
Sigurno nije mislio ništa loše ;)
A i slažem se sa kolegom Buje3k, također sam uzeo vamo i što se mene tiče nisam pogriješio,jest da izgleda malo glomazno ali radi svoj posao, što mi za male novce na početku omogućava da se upoznam malo bolje sa svom tom opremom bez brige da ću nešto s*ebati ( jer i ako to napravim za 150 kn nebum plakao), a onda kasnije,ako i kada će mi se dati, ću vidjeti što me zanima i što bi odgovaralo mojim potrebama.

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 tra 2015 22:04 

uzeo naknadno 18350 baterije pa vamo više nije toliko velik. Ok je.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 tra 2015 22:07 

buje3000 je napisao:
uzeo naknadno 18350 baterije pa vamo više nije toliko velik. Ok je.

Zaboravim na tu opciju, da onda je taman :plus:

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 tra 2015 22:19 

nije da ne nagovaramo da uzmeš vamo :D al on ima stepdown, a ovi drugi klonovi nemaju (objašnjanje o stepdownu viewtopic.php?f=5&t=8474&hilit=stepdown&start=20)

pročitaj si još recenziju o ipv mini pa vidi šta biš, ak ti odgovara box-mod, uzmi box mod

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 tra 2015 07:31 

Uzmeš istick 50W i miran si duže vrijeme pod uslovom da se ne pokvari. Em ima ogroman kapacitet pa bi ti baterija lako mogla izdržati 2 dana bez punjenja (no to ovisi o tome koliko dnevno popariš i na kojoj snazi će ti odgovarati) em ima stepdown, nije preskup, a nije ni nešto prevelik.
Moje mišljenje je da je Vamo prošlo svršeno vrijeme. Ne zbog snage nego zbog glomaznosti. Ako ga smanjimo koristeći 18350 baterije, prosječnom korisniku koji će dnevno popariti 3-5ml trebaju minimalno 3 baterije dnevno. A čak i u 18350 verziji je daleko od malenog.
Boxovi su u zadnje vrijeme preplavili tržište, a ovaj istick uopće ne izgleda loše po statistikama.
50W nekom treba, nekom ne treba, no to nipošto ne mora značiti da ako uzmeš takav mod da ga moraš tjerat do maksimuma. Dapače, ja imam Yihi SX350 mini koji ide do 60W pa ih nkada nisam koristio. Najviše sam bio na 40 kad sam našarafio subtank sa 0.5 ohm coilom, probao, povukao par puta, i skužio da to nije za mene. Uglavnom se držim na 11-13.5W.

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 tra 2015 08:45 
Administrator

weowaw je napisao:

iPV Mini, na gearbestu je sada ispod 350kn ako te i zvekne carina jos uvijek si ispod 450kn. A s tim modom sigurno neces biti nezadovoljan.

Povratak na vrh 

[ 16 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club