| Autor |
Poruka |
|
sasha19_81
|
Naslov: Nemogu Postano: 14 srp 2015 09:24 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Ja bi zelio reci par recenica.
Ne mogu vjerovat koliko budala imamo tu.. Ne mogu vjerovat kolko puta treba ponavljat neke stvari i jos uvijek nece shvatiti. Ne mogu vjerovat da pitaju za savjet i onda naprave kontra od onog sto smo rekli. Ne vjerujem kolko ljudi zivi u zabludi o osnovama fizike Ne vjerujem kolko ljudi uopce ne shvaca elektriku I za kraj ne vjerujem koliko puta sam poceo pisat odgovor na neki post i jednostavno si rekao.. " Saša gluplji si od njega ako ces odgovorit." pa stanem, izbrisem sve sto sam napisao, i ugasim forum..
Eto..
Hvala
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Nemogu Postano: 14 srp 2015 09:59 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Dobrodosao u rvacku sadasnjost. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Rain
|
Naslov: Re: Nemogu Postano: 14 srp 2015 11:00 |
|
|
|
Nije to samo rvacka sadasnjost, ista stvar se dogadja svuda u online i real svijetu. Filter cuda cini
_________________ mod: ZNA40, Deviate DNA40, Cachalote DNA200, Wismec Reuleaux DNA200, Volcano Lavabox DNA200, Evolv Reference mod DNA75 atty: Kayfun v4, Kayfun mini v3, Erlkonigin, Squape R, Le Magister, Le Zephyr, Mad Hatter, Patriot 
|
|
 |
|
 |
|
mpix
|
Naslov: Re: Nemogu Postano: 14 srp 2015 11:02 |
|
|
sasha19_81 je napisao: Ja bi zelio reci par recenica.
Ne mogu vjerovat koliko budala imamo tu..
Einstein je rekao da su samo ljudska glupost i svemir beskonačni. Samo za svemir nije bio siguran.
Ne mogu vjerovat kolko puta treba ponavljat neke stvari i jos uvijek nece shvatiti.
Ko ne shvati od prve, niti 50 ponavlajnja neće pomoći
Ne mogu vjerovat da pitaju za savjet i onda naprave kontra od onog sto smo rekli.
To su oni narcisoidni, koji pitaju a već u naprijed znaju da će napraviti kontra.
Ne vjerujem kolko ljudi zivi u zabludi o osnovama fizike
Obzirom na školstvo nije niti čudo.
Ne vjerujem kolko ljudi uopce ne shvaca elektriku
Isto ko i za fiziku.
I za kraj ne vjerujem koliko puta sam poceo pisat odgovor na neki post i jednostavno si rekao.. " Saša gluplji si od njega ako ces odgovorit." pa stanem, izbrisem sve sto sam napisao, i ugasim forum..
Zvuči mi poznato...
Eto..
Hvala Rekao sam što sam kazao.
_________________ "The camera is an instrument that teaches people how to see without a camera" - Dorothea Lang 
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Nemogu Postano: 14 srp 2015 12:14 |
|
|
Rain je napisao: Nije to samo rvacka sadasnjost, ista stvar se dogadja svuda u online i real svijetu. Filter cuda cini Filter 160? 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Silver Storm
|
Naslov: Re: Nemogu Postano: 14 srp 2015 17:30 |
|
|
sasha19_81 je napisao: Ja bi zelio reci par recenica.
Ne mogu vjerovat koliko budala imamo tu.. Ne mogu vjerovat kolko puta treba ponavljat neke stvari i jos uvijek nece shvatiti. Ne mogu vjerovat da pitaju za savjet i onda naprave kontra od onog sto smo rekli. Ne vjerujem kolko ljudi zivi u zabludi o osnovama fizike Ne vjerujem kolko ljudi uopce ne shvaca elektriku I za kraj ne vjerujem koliko puta sam poceo pisat odgovor na neki post i jednostavno si rekao.. " Saša gluplji si od njega ako ces odgovorit." pa stanem, izbrisem sve sto sam napisao, i ugasim forum..
Eto..
Hvala *Where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise.* 
_________________ *Where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise.* 
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Postano: 14 srp 2015 17:44 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Nemogu Postano: 14 srp 2015 18:51 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Sve se to može staviti pod isti nazivnik - LIJENOST, linija manjeg otpora
Sve uglavnom u vezi parenja na forumu je napisano, ako zapne ima pretraživač. Google je tu također. You Tube također. Znači nema nepoznanica sve piše samo treba malo volje za potražiti.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
mpix
|
Naslov: Re: Nemogu Postano: 14 srp 2015 20:29 |
|
|
|
To ti je linija manjeg otpora. Postavi tu pitanje, neko bu odgovoril, i ne mota smišljati kaj da pita googlea.
_________________ "The camera is an instrument that teaches people how to see without a camera" - Dorothea Lang 
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Nemogu Postano: 14 srp 2015 20:39 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Ajmo malo dići atmosferu... nešto ste mi u bedu...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |