|
.
Sada je: 03 lip 2026 06:35. | Zadnji put si ovdje bio: 03 lip 2026 06:35. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
fek0
|
Naslov: Re: Ni200 pitanje Postano: 29 lis 2015 11:57 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3398 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Rain je napisao: @fek0 ja budala pa se zaletio
nema veze...mlad si...naučit ćeš 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Rain
|
Naslov: Re: Ni200 pitanje Postano: 29 lis 2015 11:59 |
|
|
platim ti pivu drugi put za ovo "mlad" 
_________________ mod: ZNA40, Deviate DNA40, Cachalote DNA200, Wismec Reuleaux DNA200, Volcano Lavabox DNA200, Evolv Reference mod DNA75 atty: Kayfun v4, Kayfun mini v3, Erlkonigin, Squape R, Le Magister, Le Zephyr, Mad Hatter, Patriot 
|
|
 |
|
 |
|
Cube
|
Naslov: Re: Ni200 pitanje Postano: 29 lis 2015 12:05 |
|
Pridružen: 04 tra 2013 18:55 Postovi: 315 Lokacija: Zagreb - Dubrava
|
Lolčina, od tebe feki nisam ni očekival nekaj drugo, opet me nisi razočarao..... A čitat mi se itekako da, ali kad naletim na devetstosedam stranica prepucavanja na Nikal temi u kojima se raspravlja o totalno nevezanim stvarima za ovo kaj ja pitam lakše mi je dignut temu nego nać odgovor u temi o recimo bespućima hrvatske politike dio je netko zabunom napisao ono kaj me zanima.... Al nema veze, lajkam ja vas sve skupa tak nadrkane  Ljubi vas deda....
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Ni200 pitanje Postano: 29 lis 2015 12:09 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3398 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Cube je napisao: Lolčina, od tebe feki nisam ni očekival nekaj drugo, opet me nisi razočarao..... A čitat mi se itekako da, ali kad naletim na devetstosedam stranica prepucavanja na Nikal temi u kojima se raspravlja o totalno nevezanim stvarima za ovo kaj ja pitam lakše mi je dignut temu nego nać odgovor u temi o recimo bespućima hrvatske politike dio je netko zabunom napisao ono kaj me zanima.... Al nema veze, lajkam ja vas sve skupa tak nadrkane  Ljubi vas deda.... nije nitko nadrkan...kaj ti je...obično se na temama isplati pročitati prvih 10 postova, gdje nešto još pametno i piše...ostalo ode u druge sfere i zajebanciju 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Cube
|
Naslov: Re: Ni200 pitanje Postano: 29 lis 2015 12:14 |
|
Pridružen: 04 tra 2013 18:55 Postovi: 315 Lokacija: Zagreb - Dubrava
|
fek0 je napisao: Cube je napisao: Lolčina, od tebe feki nisam ni očekival nekaj drugo, opet me nisi razočarao..... A čitat mi se itekako da, ali kad naletim na devetstosedam stranica prepucavanja na Nikal temi u kojima se raspravlja o totalno nevezanim stvarima za ovo kaj ja pitam lakše mi je dignut temu nego nać odgovor u temi o recimo bespućima hrvatske politike dio je netko zabunom napisao ono kaj me zanima.... Al nema veze, lajkam ja vas sve skupa tak nadrkane  Ljubi vas deda.... nije nitko nadrkan...kaj ti je...obično se na temama isplati pročitati prvih 10 postova, gdje nešto još pametno i piše...ostalo ode u druge sfere i zajebanciju  Ma joj daj.... Zafrkavam se, ko bi sve ozbiljno shvatil 
|
 |
|
bubib5
|
Naslov: Re: Ni200 pitanje Postano: 29 lis 2015 14:08 |
|
Pridružen: 19 ruj 2015 16:42 Postovi: 308 Lokacija: Zagreb/Sjever
|
|
Ma velim, mozda sam ja krivo čitao pa pitam.. ima masa original složenih grijača koji nemaju spaced ni200, nego microcoil, i rade ok.. Osobno nisam jos radio ni200 setup, ali planiram koji dan uhvatit vremena pa probat, i spaced i micro i vidjet kakva je razlika..
_________________ Mod:XCube II 160W,Evic Vtc Mini,HCigar Vt200 DNA,Lavabox DNA200 Atty:TFV4,Goliath V2,Ego ONE,Aspire Atlantis V2,Uwell Crown,Aspire Triton,Vapor Giant Go,Aromamizer RDTA V2,Billow V2 Black,Kayfun V4,Crius RTA,Tilemahos,Cyclone,Taifun GT2, 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 03 lip 2026 06:35. | Zadnji put si ovdje bio: 03 lip 2026 06:35. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |