Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

[ 201 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Prodaja opreme
 Post Postano: 09 sij 2016 22:12 
Moderator

Bitno pravilo je

Šverceri i crno tržište - account će biti obrisan trenutno. Oglasnik služi za dobrobit članova a ne za zaradu.

E to me muči, jer neki izgleda su upravo to, šverceri.
Ti neće prolazit, imaju oglasnike i njuškala pa nek tamo zarađuju
Ostalo su benigne gluposti na kojima inzistiram jer mi je lakše nadzirat stvar kad vidim slova P; K ; M i sl .

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 09 sij 2016 22:21 

Nema ti to veze s nicim,mirisis ti na nekaj drugo:P

Evo os kupit kaj od mene? Pogledaj mi broj postova...a sad da ti kazem da sam upravo zajebo covjeka neki dan,radi tog broja posta i prijasnje transakcije covjek mi posalje a ja kazem uplatit drugi dan,i eto ja nisam uplatio jer moj dragi prijatelj za kog sam zapravo to uzimao odlucio da to ipak nece,i eto sad ja osto posran,al kaj je cinjenica da sam ja taj koji sam kriv jer sam ja dogovaral sve,na kraju se dogovorili nekako posteno,da nismo tako vratio bi mu robu i metnul 20kn za pivu u paket,al ja naucio vrijednu lekciju,dogodi se svakome kad tad takvo nest...bitno da nakraju sve ispadne najbolje za sve...za slucaj da sam odlucio ostavit si paket i ne platit,covjek napise tak je i tak je tu na forumu,ja dobim izgon radi 100kn
Poanta:
Bilo je svakakvih prevaranata tu i svercera i uvijek smo uspili to rijesit,i bilo je svakakvih problema pa smo i to rijesili nekom logikom..ne kuzim kaj bi vi sad fantazirali,red je takav kakav je i dobar je po meni

Ak cemo tako onda ono sto je dobivenk na nagradnoj igri bi trebalo ic za postarinu i pivu

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 sij 2016 22:26 

Max_ZG je napisao:
Bitno pravilo je

Šverceri i crno tržište - account će biti obrisan trenutno. Oglasnik služi za dobrobit članova a ne za zaradu.

Pa onda Max_Zg pometi bez ikakvog pitanja, ti si moderator. Valjda imaš odriješene ruke po tom pitanju a ne ovako da sad svako 3-4 oglas služi za prepucavanje i razna pametovanja.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 09 sij 2016 22:44 

Ono kaj ne kuzim,max napise-smrdis na svercera,svaki post oglas...i to ostane na tom postu,il poduzmi nekaj il ne pisi tak nest,ne kuzim,drugo da to napuse forumas,al mderator il reagira il ne....kaj se mene tice-ja sa njim posloval dvaput,zato kaj sam JA tako htio! Tak da sam svjesno javio se covjeku na oglas,i neam problema s njim,vise on samnom jer sam mu osto duzan poslat atty u ponedjeljak:D

Uglavnom,ne podrzavam sverc,al ima onih koji lurkaju i prate,aktivni u pozadini,pa s takvima oprezno idem u transakcije...mene bi jedino raspizdilo kad bi vidio da netko prodaje 10 komada necega odjednom..

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 sij 2016 00:07 

quark ako ti se nešt ne sviđa nećeš kupit, proizvod, cijena..
znači vidio si nešt npr iStick 50 za 300kn (nisi ga imo)

upišeš u google 'istick 50' i on ti izbaci info o modu, odeš na FT, pogledaš cjenu, odeš na GB pogledaš cjenu..

odlučiš kupiti ili ne.

ajd ono da piše jel org ili klon to da i za švercere, ali i to isto ako je dobra ponuda zašto odbit? možeš odbit paket s otkupninom ako to nije to...

ono di je kupljen, koliko je vlasnika imo, koliko je ljudi balavilo drip tip itd je retardirano, šta.me briga koliko je imo vlasnika, nije to golf..

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 sij 2016 00:13 
Moderator

Milimeli, dušo, ako te moje pitanje bilo toliko naživciralo...ti mora da si jedna vrlo živčana osoba.
Ako se dobro sjećam, postavio sam bio pitanje koje je verzije atomizer i odakle je (tj. jel original ili ne), s obzirom da svi izgledaju ko jaje jajetu....to što si ti na to popizdio i počeo vrijeđati , nažalost, tu ti ne mogu pomoći.

Tvoje je da prodaješ, moje je da pitam...

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 12 sij 2016 17:33 

Alo,evic je u ponudi iznad cijene,300kn a 33 baksa na FT,nema veze di je kupljen,ko mu kriv kaj nije kupio od kineza...ajde ljudi reagirajte,ocekujem dezurne da ga upozore,il barem buduci kupac da zna da ima i jeftinije

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 12 sij 2016 17:43 

Evo rijesio sam te muke :lol:
Al kaj je je, jebote novi novcati mi dodje iz kine skupa sa atty-em za ispod 300 kn i 7 dana, a tu se prodaje rabljeni bez atty-a za 300.

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 12 sij 2016 17:54 

Zakaj ne upozorite ljude onda kad netko prodaje debelo ispod cijene a?

Ovo je glupost sve kaj pricate

Primjer je tilemahos iz grupbaja,kupio na grupbaju za 220kn,prodao za 200,nakon toga jos dva kupio za 200kn i jednog prodao za 200kn,ovaj zadnji mi se sjebal...i sad gledam lik prodaje klona sa fasttecha za 200kn koji kosta 20 baksa,kao nije isti klon kao onaj s grupbaja,kupim ga ipak za 200kn,pa cu kao preslozit u ovaj koji mi se sjebal i skuzim da svaki navoj pase,sve stima...logicki je zakljucit da je to isti klon vjerojatno,samo to ekipa uopce ne kuzi...i sad vidim i dalje ekipa prodaje tilemahose iz grupbaja po 200kn...njima normalno a meni nepojmljivo sada i kaj cu sad svakom uskakat u oglas i tvrdit da to ne valja cijena,ne vrijedi bla bla bla...ko nam kriv kaj smo bacili pare na alibabi,kaj nam se nije dalo cekat mjesec dana duze da dofje na FT i jeftinije proc

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 sij 2016 18:02 

A jebo ga ti vulja ko da si pao sa marsa, znaci nek stavi svako cijenu koju zeli tak svejedno, al onda ces bumpat ili ce kupit neki pocetnik za vecu cijenu, samo zato jer ne zna ( o tome se isto da, moze pitati itd.)
Al ajde uzmi neku stvar od doma ili bilo kaj, novo, koristi jedno vrijeme i onda odi prodat za cifru vecu nego kaj novo kosta. Mozda ti prodje jednom dva put, ali vise nebu....Poanta je ta da to nemre tako funkcionirati, pogotovo jer je mali forum i prakticki svatko zna sve, cemu onda takvo "ponasanje" meni svejedno, necu propasti za 50- 100kn, al je stvar principa.

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh 

[ 201 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Sljedeća

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club