| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: parilica Postano: 03 lis 2012 14:47 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Shaka Zuluf je napisao: Ako ima popust, oblačim i ja moju majicu i dolazim da kupim. Ups, ne mogu, JOŠ MI NIJE POSLATA  Nadležni, proveriću zapis video nadzora u Parilici, ako je neko uzimao robu na popust u mojoj majici biće belaja  Ne trebas se bojati, tvoju maju bi mogao jedino Veli Jože obuci. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
veki0
|
Naslov: Re: parilica Postano: 03 lis 2012 14:55 |
|
Pridružen: 26 pro 2011 17:08 Postovi: 245 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Svaka pohvala Parilici na nižim i pristupačnijim cijenama 
_________________  DME, Vamo
|
|
 |
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: parilica Postano: 03 lis 2012 16:25 |
|
|
Kinta je napisao: Shaka Zuluf je napisao: Ako ima popust, oblačim i ja moju majicu i dolazim da kupim. Ups, ne mogu, JOŠ MI NIJE POSLATA  Nadležni, proveriću zapis video nadzora u Parilici, ako je neko uzimao robu na popust u mojoj majici biće belaja  Ne trebas se bojati, tvoju maju bi mogao jedino Veli Jože obuci.  D@dooooo, vidi šta Kinta priča o nama gabaritnima! 
_________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: parilica Postano: 03 lis 2012 16:42 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Shaka Zuluf je napisao: D@dooooo, vidi šta Kinta priča o nama gabaritnima!  Nece ti se D@do javiti. Udaje kci pa mu treba tvoja majica kao sator za svadbenu svecanost. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: parilica Postano: 03 lis 2012 18:54 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Kinta je napisao: Shaka Zuluf je napisao: D@dooooo, vidi šta Kinta priča o nama gabaritnima!  Nece ti se D@do javiti. Udaje kci pa mu treba tvoja majica kao sator za svadbenu svecanost.  Shaka.. pusti priće.. majice su taman dok se ne operu! 
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: parilica Postano: 17 lis 2012 00:14 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Dragi/a Parilica! Pitanje glasi hoće li biti u prodaji vivi mini nova kitova i rezervnog pribora.. naravno po akcijskim cijenama?! 
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: parilica Postano: 17 lis 2012 09:29 |
|
|
Ili cijene akcijske... ...ili majice bez rukava 
|
 |
|
parilica.hr
|
Naslov: Re: parilica Postano: 17 lis 2012 17:32 |
|
|
D@DO je napisao: Dragi/a Parilica! Pitanje glasi hoće li biti u prodaji vivi mini nova kitova i rezervnog pribora.. naravno po akcijskim cijenama?!  Dragi D@do, Vrlo uskoro će oba proizvoda biti u ponudi, a cijene će biti vrlo prihvatljive. Da iskoristimo priliku i pozdravimo druga Karu, najaktivnijeg forumaša i da ga podsjetimo da nismo zaboravili kako se samo razočarao kad je vidio da JC 15ml nije 45kn, te ga uskoro ceka iznenađenje 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: parilica Postano: 18 lis 2012 09:59 |
|
|
parilica.hr je napisao: D@DO je napisao: Dragi/a Parilica! Pitanje glasi hoće li biti u prodaji vivi mini nova kitova i rezervnog pribora.. naravno po akcijskim cijenama?!  Dragi D@do, Vrlo uskoro će oba proizvoda biti u ponudi, a cijene će biti vrlo prihvatljive. Da iskoristimo priliku i pozdravimo druga Karu, najaktivnijeg forumaša i da ga podsjetimo da nismo zaboravili kako se samo razočarao kad je vidio da JC 15ml nije 45kn, te ga uskoro ceka iznenađenje  
|
 |
|
parilica.hr
|
Naslov: Re: parilica Postano: 20 lis 2012 23:00 |
|
|
Dragi forumaši, Parilica je upravo otvorila svoja vrata i u Avenue Mall-u Zagreb. Svečano otvorenje još nismo imali, pa Vas nismo ni pozvali, ali uskoro će se i to dogoditi pa pripremite majice. Pooozdrav!! 
|
|
 |
|
 |