|
.
Sada je: 03 lip 2026 15:04. | Zadnji put si ovdje bio: 03 lip 2026 15:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 13 tra 2014 22:17 |
|
|
|
Ma znam al sam jedini zaposleni pa me to hebe. Ja sam ti na traumatologiji, soba 7 pa ak bus tu navrati, nemrem pobjec. Cuo sam od par ljudi da se tek nakon god dana oporavis i da se zna desit da je kraca noga pa moraju to rijesavat. U banani sam psihicki skroz
HTC Desire HD
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 13 tra 2014 22:17 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Rossi je napisao: Zveknuo s motora, vanjski prijekom potkoljenice, operacija od 4 sata i sav od koljena do stopala sa cca 12 sarafa i najduljom plocicom ak sam dobro cuo
 ajd drz se i ne diraj sestre 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 13 tra 2014 22:25 |
|
|
Rossi je napisao: Ma znam al sam jedini zaposleni pa me to hebe. Ja sam ti na traumatologiji, soba 7 pa ak bus tu navrati, nemrem pobjec. Cuo sam od par ljudi da se tek nakon god dana oporavis i da se zna desit da je kraca noga pa moraju to rijesavat. U banani sam psihicki skroz
HTC Desire HD ajde ajde.....bit ce sve ok....kad tad.....neke stvari nemreš predvidjet....to shvati kao novi izazov u životu..... Obavezno se vidimo kad idem na rebro.....drži se
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 13 tra 2014 22:26 |
|
|
|
Diraju one mene kad se nemrem mrdnut. Vec me dupe boli od lezanja na ledima
HTC Desire HD
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 13 tra 2014 22:36 |
|
|
|
A znam, al bi rade neki bolji izazov od ovog, nisam se u najgorem snu nadao toga.
HTC Desire HD
|
|
 |
|
 |
|
Gondor_Warrior
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 13 tra 2014 22:41 |
|
Pridružen: 03 srp 2013 00:22 Postovi: 154 Lokacija: Rakov Potok
|
|
Kumek drz se dojdem u cet il pet opet sa cevosima il bapkeom gore izaberi kaj oces. Da malo zadimimo opet sobu.
_________________ Vamo V5,The Russian 91% clone, Taifun GT clone, JM mehanički mod, neki mali driper
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 13 tra 2014 22:43 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
bemti motore, brzi oporavak i drž se. ako pofali šta za parit viči, donest ćemo.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 13 tra 2014 22:45 |
|
|
|
Moze kume sam da stanem na noge a da mogu do cenife.
HTC Desire HD
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 13 tra 2014 23:02 |
|
|
|
Hvala max, ima za parit ne brini al skoro sad nije bilo, pao mi vamo s kreveta na pod s foggerom, mislim si ode zadnji takn, al fala bogu nije
HTC Desire HD
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 14 tra 2014 12:42 |
|
|
a hebote više se brineš za fogera nego za glavu drži se imam doma štake, da to stavim na aukciju za kasicu prasicu 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 03 lip 2026 15:04. | Zadnji put si ovdje bio: 03 lip 2026 15:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |