| Autor |
Poruka |
|
Boris_DU
|
Naslov: Re: (Ne)kultura Postano: 14 sij 2015 22:44 |
|
|
|
Možda je i to bolje nego da se predstavi i napuca 5 tema u prodaji.
_________________  Go chop down some trees, cut into planks, build a bridge & GET THE FUCK OVER IT.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: (Ne)kultura Postano: 14 sij 2015 22:48 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Definitivno nije uredu tako nešto, ali da podsjetim
VaperClub ne snosi nikakvu odgovornost oko bilo kakvih problema kod transakcije. Prodaja i kupovina je isključivo stvar prodavača i kupca.
Baš tbog ovakvih situacija i što Mravak kaže opekli smo se već, morat ćete to riješiti vas dvojica.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
magnum11
|
Naslov: Re: (Ne)kultura Postano: 14 sij 2015 22:56 |
|
|
Max_ZG je napisao: Definitivno nije uredu tako nešto, ali da podsjetim
VaperClub ne snosi nikakvu odgovornost oko bilo kakvih problema kod transakcije. Prodaja i kupovina je isključivo stvar prodavača i kupca.
Baš tbog ovakvih situacija i što Mravak kaže opekli smo se već, morat ćete to riješiti vas dvojica. Ma sve ok,nemam ja problema nikakvih (provozao se do centra popio pivu i vratio se doma) i tako se radilo o poklonu ,a ne o prodaji,samo sam ostalim članovima htio pokazati da nebi netko drugi imao problema.
_________________ Devil`s Marble Mod,Coddy,pokeljeni Evic za provjeru otpora...
|
|
 |
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Re: (Ne)kultura Postano: 14 sij 2015 23:15 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
Max_ZG je napisao: Definitivno nije uredu tako nešto, ali da podsjetim
Baš tbog ovakvih situacija i što Mravak kaže opekli smo se već, morat ćete to riješiti vas dvojica. Po meni se tu uopce ne radi o problemima oko transkacije nego o bontonu osnovnom.. Ljude ste banali zbog raznih pizdarija oko oglasa.. a da ne govorim da sam ja ban dobio istog momenta kad sam ti poslo onu poruku da ste poceli izigravat boga i batinu, i o kvazi demokraciji na forumu a definitivno nisam nikom familiju spominjo.. Ako nesto ne volim to su dvostruki standardi Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
|
 |
|
domagoj
|
Naslov: Re: (Ne)kultura Postano: 14 sij 2015 23:16 |
|
Pridružen: 24 sij 2013 18:51 Postovi: 592 Lokacija: zagreb grad
|
magnum11 htio si ispast čovjek i skidam kapu  ,sve ostalo nije vrijedno komentirat.
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: (Ne)kultura Postano: 14 sij 2015 23:18 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Ajmo bez ljutnje, jedno je kad se nešto piše javno po forumu i vrijeđa a drugo kad se to događa u četiri oka, na PP porukama. Da je to javno napisao vjeruj mi letio bi istog trena.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Re: (Ne)kultura Postano: 14 sij 2015 23:24 |
|
|
Ne ljutim se ja bez brige, nije me bas tak lako naljutit  Razumijem ja to, dosta dugo sam na forumima da znam razliku.. Samo onda ne razumijem zas sam ja dobio ban ako je isto bilo u porukama, a samo sam iznio svoje misljenje Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: (Ne)kultura Postano: 14 sij 2015 23:27 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
bilo je u poruci i bilo je , ... ajmo opet, i onda si objavio što si objavio koliko se sječam a ja sam te upozorio da to ne radiš no, bilo pa prošlo , valjda si nekaj naučio
|
|
 |
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Re: (Ne)kultura Postano: 14 sij 2015 23:27 |
|
|
Jesam, da ipak ne smijem rec svoje misljenje bas uvijek  Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: (Ne)kultura Postano: 14 sij 2015 23:47 |
|
|
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |