| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Cloupor dobio konkurenciju Postano: 16 svi 2015 14:26 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Tu nesto smrdi a nije od zapaljenog punjaca.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Jucca
|
Naslov: Postano: 16 svi 2015 16:17 |
|
|
Cloupor je dobio konkurenciju vec prije, sa istick 50w 
_________________ clones:Bigdripper-Doge-Mephisto-Aqua-Fatty-Kayfun3.1-Taifun GT-Plumeveil-2xNemesis-Orchid V4-Panzer-Stingray-Tobh-Fogger-CloupurDNA30 origigi:KayfunV4-Expromizer-Atlantis-Subtank-DeltaII-Lemo-Cloupur mini-iStick mini-Vanga-IPV4-AromamizerRDTA-MiniVTC-BillowV2-Snowwolf mix: Hana DNA40-Zero modz DNA40
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Cloupor dobio konkurenciju Postano: 16 svi 2015 17:40 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
|
Konkurencija jedina su ameri, nevjerovatno kako se njima to dešava 99% slučajeva. Neće se u Trilju zapalit mod.
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
mpix
|
Naslov: Re: Cloupor dobio konkurenciju Postano: 16 svi 2015 17:43 |
|
|
|
Jedna lasta ne čini proljeće. Kod amera je stvar zakona velikih brojki. 1% od 1000 nije isto kao 1% ok 100 000 prodanih komada. Postotak je zapravo nebitan. Na takvu količinu MORA biti koja komponenta loša.
_________________ "The camera is an instrument that teaches people how to see without a camera" - Dorothea Lang 
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Cloupor dobio konkurenciju Postano: 16 svi 2015 18:12 |
|
|
i još su Ameri u pitanju 
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Cloupor dobio konkurenciju Postano: 16 svi 2015 19:05 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
Cloupor nema konkurencije, ma koliko god se trudili, zasad mu se nitko nije uspio približiti 
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Cloupor dobio konkurenciju Postano: 16 svi 2015 20:00 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
D-I-A-B-L-O je napisao: Cloupor nema konkurencije, ma koliko god se trudili, zasad mu se nitko nije uspio približiti  
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Cloupor dobio konkurenciju Postano: 16 svi 2015 20:02 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
problem je što je svijet postao selo pa svaka budala može prijaviti kvar, kladim se da dnevno izgori više mercedesa i audija nego naših svih modova.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Cloupor dobio konkurenciju Postano: 16 svi 2015 21:32 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Problem je što modovi nisu idiotproof. Stavio nešto na 0.1 ohma, na punjač i potegao. I sada se čudi ko picek glisti kako je krepalo.
Ja uglavnom ignoriram takve vijesti jer se odmah vidi što je iza njih.
Isto ko onaj tip koji je, prema vlastitoj tvrdnji, spalio službenu Škodu jer je ostavio bateriju na punjenju. A mi koji imamo takvu Škodu znamo da postoji cut-off struje nakon 20 minuta. Je, njegova je posebna pa to nema. Mo'š mislit.
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Cloupor dobio konkurenciju Postano: 17 svi 2015 14:33 |
|
|
Valter je napisao: Problem je što modovi nisu idiotproof. Stavio nešto na 0.1 ohma, na punjač i potegao. I sada se čudi ko picek glisti kako je krepalo.
Ja uglavnom ignoriram takve vijesti jer se odmah vidi što je iza njih.
Isto ko onaj tip koji je, prema vlastitoj tvrdnji, spalio službenu Škodu jer je ostavio bateriju na punjenju. A mi koji imamo takvu Škodu znamo da postoji cut-off struje nakon 20 minuta. Je, njegova je posebna pa to nema. Mo'š mislit. škodilak nema sleep mod, barem ne serijski upaljen, to se pali ili ne pali pri nultom servisu pa ak se sjete upale, ak ne, jbg.... znam sigurno... a ovi kaj si punjace slazu solo u autiu, spajaju solo na stalni + bez osiguraca... tak sam i se bi slozio u alfi, ali naravno sa osiguracem. da nebi bilo... renaulti, citroeni ti imaju sleep mod di im se gase odredene stvari nakon 10-20 minuta.... nejedamput sam se zahebo sa spajanjem ili pracenja ili alarma i prestane radit nakon tog perioda, dok je auto ugasen, pa je bilo wtf, dok nisam skuzio da na toj + zici vise nema plusa... tako da te aute uvijek prije isporuke ostavim otvorenog i zakljucanog barem pola sata prije isporuke, ako sumnjam da bi mogo uc u sleep... a kaj se moda tice i teme, jbg, desilo se.... kolko je dna chipova prdnulo samo kod nas.... reklamiras i amen
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |