|
.
Sada je: 03 lip 2026 07:31. | Zadnji put si ovdje bio: 03 lip 2026 07:31. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Ni200 microcoil Postano: 20 srp 2015 09:22 |
|
|
|
ma slazem se s tobom u potpunosti... karikirao sam cijene i preciznost uredaja... ali proizvodaci e cigareta su malo previse zagrebli u elektroniku i poceli izbacivat poluproizvode... to jednostavno nemoze radit kak spada, kao sto ni ne radi, eto vidis kod sebe ma micro coilu... vjerujem da je tak kak velis da se prenosi temperatura, ima smisla, ali boli njih uvo, oni su to "napravili" i ekipa zagrizla... 10 dolara u proizvodnji je jako puno za ohm metar... a smatram da su oni ove chipove koji idu do 0.25 ohma kanthala napravili, ne tolko za subohmase, jesu ove kaj idu prek 50W, nego da ekipa nema problem sa setupima, ko kak je na vamu problem, ja jos nisam vidio 2 ista vama koji citaju jednak otpor na istom atiju... a ko oce ic u subohm, taj bu i dalje mehaniku koristio... nego da se vratim na tc... hebiga, napravili su tak kak je, i tom se mora prilagodit svako ko koristi ni zicu... dok ne smisle nekaj pristupacnije... meni je to samo gnjavaza, ali to sam ja...
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Postano: 20 srp 2015 09:35 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Ni200 microcoil Postano: 20 srp 2015 09:46 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Različite mjerne metode su pogodne za različite otpore, a za niske otpore, ispod jednog ohma, jedina sigurna metoda je Kelvinov most  Za precizna mjerenja otpora se koristi i Four-terminal sensing  Sve ostalo su samo nagađanja i tu nikakva elektronika i chipovi ne mogu pomoći 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Ni200 microcoil Postano: 20 srp 2015 09:56 |
|
|
Elektronika je osjetljiva, kupis uređaj koji kontorolira temperaturu i on fulava za +50 C,ajmo ovako,nisam imao niti jedan dry hit od kad sam skuzio di je caka,tako da u tom smislu malo inteligencije radi bolje nego chip,2 ako fulava za 70-80 stupnjeva i mislis da si ga prevario,nisi oni su tebe,jer ne radi,stavi u sauni 40 C pa nek slucajno ode to preko 100 karikiram,bus umro,uzmi klimu stavi da te hladi na 18 pa nek fula za 70C,bus joj jeyo sve po spisku,tako da elektronika ili radi ili ne radi,nažalost u ovom slucaju ne radi,koliko god vam se svidjali proizvodi, rossi vam je dobro rekao,poluproizvodi. 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 20 srp 2015 10:09 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
Roots teorijski si u pravu al u praksi je nebitno sto laze temperaturu, svejedno neces da paris po temperaturi nego kako ti pase, isto kao kad stimas snagu, kad slozis setup nadjes gdje ti pase i paris i to je to a sad pise li 100 stepeni ili 1100 nije bitno, bitno da jednako laze a ne da sara bez veze
Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Ni200 microcoil Postano: 20 srp 2015 10:12 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3398 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Ajmo ovako, ta elektronika je predvidjena da radi sa obicnom zavojnicom (ni200 spaced) i onda (relativno) tocno limitira snagu. Pari tako i nece biti problema. Za sve ostalo su krivi korisnici...nitko ti ne brani da se igras, ali u tom slucaju elektronika ima velika odstupanja. Dna i yihi TC cipovi nisu za one koji se vole igrati, vec za one koji hoce napraviti jednom setup i zaboraviti na njega.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Postano: 20 srp 2015 10:18 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Ok. Roots ti si u pravu to ne radi. Neispravan chip, i ja sam glup sto sam ga platio i sto parim na necem sto ne radi. Hvala na prosvjetljenju, oprosti sto mi je trebalo toliko dugo da shvatim da si u pravu.
A dalje..
Ja cu se igrat sa neispravnim modovima i dijelit cu svoja zapazanja ovdje. Makar sam glup, i teako da ce neko shvatit sta pisem jer sam i nepismen, ali ovdje cu zapisat svoja zapazanja jer sam i malouman pa cesto zaboravim.
Hvala uzivajte.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Ni200 microcoil Postano: 20 srp 2015 10:32 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Niste normalni  1. Chip je ispravan. 2. Chip koristi mosnu tehniku kako je spavle opisao i to je jedini tocan nacin. 3. Chip mjeri pomak otpora u grijacu i na taj nacin odredjuje temperaturu. 4. Temperatura u jezgri MC je puno visa nego temp zice. To smo valjda savladali sa slabom odvodnjom temperature iz jezgre i kuhanjem liquida u njoj. 5. Struja nije glupa da preskace iz namotaja u namotaj nego ide linijom manjeg otpora. Otpor liquida tezi u beskonacno i dovoljno ga je vrlo malo da spreci bilo kakvo preskakanje struje izmedju namotaja MC. 6. Sad nastavite u revijalnom tonu i bez dokazivanja ko ima vecu kitu.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 20 srp 2015 10:43 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
Ja sam Balkan boy jer veliki je moj a vi decki iz Evrope ne znam sta bih vam rekao, operise se to sad, dick update :-)
Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Ni200 microcoil Postano: 20 srp 2015 11:17 |
|
|
Zašto se svi ovdje uvrijede kada netko iznese svoje skromno mišljenje, dok smatraju da je njihovo jedino točno, ono pravo istinito,a nije , no uvažava se, jer da se ne uvažava , sasha, rekli bi ti mi da si malouman itd. ali ti to nitko nije rekao tako da ne vidim čemu dramske predstave i tipa ja sam iznenađen i povrijeđen, pa nismo djeca. To što si ti nešto platio i što ti pariš ne znači ništa osim da je tebi to ok, a meni po ovome što vidim i što čitam, to znači da ne radi. E sad možemo ti ja izvadit metar pa mjerit čiji je veći, a složiti ćemo se da je to poluproizvod ili ti, da ne radi 100% točno kako bi trebao . Kinta je napisao: Niste normalni  3. Chip mjeri pomak otpora u grijacu i na taj nacin "pokušava pogoditi" i "zadržati" temperaturu koju si zadao. a u principu nisi zadao temperaturu, već si zadao otpor koji daje žica na određenoj temperaturi, i onda on lovi taj otpor a ne temperaturu. jer u protivnom na ekranu se nebi pokazivao drugi otpor, ako se pokazuje, ne znam, već bi se pokazivala temperatura koji bi mjerio taj chip i kontrolirao, ipak se zove TC, a ne TG.
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
Sada je: 03 lip 2026 07:31. | Zadnji put si ovdje bio: 03 lip 2026 07:31. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |