|
.
Sada je: 03 lip 2026 04:12. | Zadnji put si ovdje bio: 03 lip 2026 04:12. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Fasttech - kad će više stići? Postano: 16 pro 2014 18:43 |
|
|
rootsandculture je napisao: A mjesec dana i više su moji novci kod njih ,to nije krađa ? Za recimo nekaj kad nikad nije došlo ? Općenito govoreći Nadam se da necu imat problema sa itemom i da ce sve biti ok Da li je za to kriv fasttech ili posta ? Pa nije dostava iz Vinkovaca nego iz Hong Konga. Ne znam bas da je brzotek nekoga zajebao
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Fasttech - kad će više stići? Postano: 16 pro 2014 20:01 |
|
|
Rossi je napisao: rootsandculture je napisao: A mjesec dana i više su moji novci kod njih ,to nije krađa ? Za recimo nekaj kad nikad nije došlo ? Općenito govoreći Nadam se da necu imat problema sa itemom i da ce sve biti ok lova ti je na racunu paypala prakticki neko vrijeme, zato paypal i postoji, da bude pravedan posrednik novcima izmedu buyera i sellera. ne dobije odmah lovu buyer, sve znaju u paypalu, pa i kad uplatit dalje lovu selleru to ti je recimo ko ilegalne auto utrke za lovu... lova se daje trecoj nepristranoj osobi na cuvanje do zavrsetka utrke, ko pobjedi tom treca strana daje lovu, ak nema trece osobe, onaj ko zgubi moze se grbav napravit i ne dat lovu.... Znaci paypal je onaj sumnjivi lik koji skuplja lovu  hahahahaha Damir,ma skuzio sam sve,mene je samo zanimalo kao primjer kako funkcionira dostava , a onda je sve otislo u krivom smjeru 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Fasttech - kad će više stići? Postano: 16 pro 2014 20:53 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
Ebay je zakon, ja sam jednom ostavio los dojam za nekakav uredjaj kao neispravan, u stvari bio je ispravan al ja nisam citao uputstvo :-) ... I prodavac mi se izvini, zamoli brisanje loseg dojma i obeca poslati "ispravan" uredjaj, i tako i bilo, nekih 50 usd vrijednost ja ga prodao za 200 km. Nisam se vise tim sluzio al ebay je zakon :-) FT sucks! :-)
Sent from my D2005 using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Fasttech - kad će više stići? Postano: 16 pro 2014 21:07 |
|
|
|
a dostava funkcionira da kad dode posiljka u zg da il u roku dan, 2 krene prema tebi ili cuci i cami negdje u skladistu mjesec dana dok ne krene k tebi... dolazilo mi ja sa ft-a u roku 2 tjedna ali bome i u roku od skoro mjesec i pol
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Fasttech - kad će više stići? Postano: 24 pro 2014 15:23 |
|
|
|
jel nekome došlo kaj danas sa pošte a da su mu ostavili papir ,jer poštar je očito bio doktor pa je takav rukopis koristio,tak da pojma nemam kad mogu pokupiti paket ...
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Fasttech - kad će više stići? Postano: 24 pro 2014 16:21 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
rootsandculture je napisao: jel nekome došlo kaj danas sa pošte a da su mu ostavili papir ,jer poštar je očito bio doktor pa je takav rukopis koristio,tak da pojma nemam kad mogu pokupiti paket ... Unutar slijedećih 5 radnih dana ...
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Fasttech - kad će više stići? Postano: 24 pro 2014 18:24 |
|
|
|
Zbunio me ovaj petak,nisam znao da je i to neki praznik,tak da u subotu po vamo . bum poslikao taj listic da vidite kak to izgleda,svaki put kad pišu sve gore i gore,niti ime svoje ne mogu procitati
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 28 svi 2015 23:44 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
Zadnje dvije posiljke sa ft-a stigle nakon 15 dana, za svaku su pohvalu, nisam odavno narucivao ranije sam cekao po mjesec i po-dva
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Fasttech - kad će više stići? Postano: 29 svi 2015 09:10 |
|
|
|
Sve ovisi... Ako nisu baterije i ako se ne salje pjesice onda u 2-3 tjedna stize. Moze cak i manje
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
Just Vape It
|
Naslov: Re: Fasttech - kad će više stići? Postano: 07 lip 2015 19:06 |
|
|
Ja sam prije 10-ak dana prvi put narucio sa FT samo par sitnih stvari da vidim koliko treba za shipping. Inace sam za FT saznao preko ovog foruma Inace narucujem preko E-Bay-a i isto iz Kine mi dodje za 5-7 dana od pojedinog sellera i to isto free shipping, tako da te fore zapelo je negdje ili treba puno do Hrvatske da dođe ne pusim. Ali ima fora stvari na FT i cijene su extra 
_________________ IPV D2, VTC Mini, Nemesis, Caravela. TFV4 Mini,Subtank Mini, Subtank Nano, Kayfun 3.1, Velocity, Petri v1.5, Kennedy v2, Mutation X v4, Stillare v2
|
|
 |
|
 |
Sada je: 03 lip 2026 04:12. | Zadnji put si ovdje bio: 03 lip 2026 04:12. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |