|
.
Sada je: 26 tra 2026 23:08. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 23:08. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Rain
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 16:00 |
|
|
_________________ mod: ZNA40, Deviate DNA40, Cachalote DNA200, Wismec Reuleaux DNA200, Volcano Lavabox DNA200, Evolv Reference mod DNA75 atty: Kayfun v4, Kayfun mini v3, Erlkonigin, Squape R, Le Magister, Le Zephyr, Mad Hatter, Patriot 
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 16:18 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
a ti nemaš pametnijeg posla ?
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
qark
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 16:21 |
|
Pridružen: 28 stu 2015 18:30 Postovi: 426 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Max_ZG je napisao: a ti nemaš pametnijeg posla ? 
_________________ Mod: VTwo mini, VF Stout, Reuleaux RXS, SDNA 75Atty: UTA2 x4, Rose v2, Taifun GT1Take a break, enjoy the Journey...Journey - Premium e-liquid by AEON
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Postano: 11 tra 2016 16:47 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Ne ne sad mene interesira sta rainu smeta? Zna se da je predmet placen 220kn, covjek prodaje za 150kn iliti 25% cijena dole.. ima slike originalnog predmeta..
Sta tu u oglasu ne valja.. zna se podrijetlo, zna se kolko kosta, zna se da je bolja replika nego onu koju mozes kupit na bilokojem kineskom sajtu.. A kako se zna? Odi citat tilemahos temu..
A ako upucujes na razliku u cijeni izmedju ovog i novog.. to je bespredmetno jer se za ovog zna di je kupljen i kako je kupljen.. i koliko je placen..
Da on trazi 220kn, onda da onda bi ga "napali" ali ovako je to u redu.. zasto zato sto su sve relevantne informacije dostupne na forumu..
Poslano sa mog SM-N910F koristeći Tapatalk
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 16:56 |
|
|
|
sasha isti takav klon ima i na fastu....pojavio se tjedan dana nakon kaj smo mi dogovorili groupbuy....uostalom zna se kolko je koštal u grupbaju, al se nezna kolko je covjek njega platil ovdje na forumu, tak da....
|
 |
|
andout
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 17:27 |
|
|
|
citam i ne vjerujem. a lijepo su mi rekli ljudi "nemoj ic na taj forum, tam ti cak i moderatori prodaju smece" ocito tu moderatori smiju prodavat muda pod bubrege, a kad se netko oce rijesit necega sto ne treba onda ga se napada da je "preprodavac" super vam je forum, administratori i moderatori cine sve da novi clanovi dodu i odmah odu. skoro svako trazenje savjeta je u startu ismijano, a onda i popljuvano. prodaja itema se najstroze kaznjava ako je item skuplji nego na fasttechu. WTF? eto ja imam problema s fasttechom jer me ne dozivljavaju vec vise od dva tjedna, a uredno sam uplatio narudbu. i zasto ja sad nebi mogao kupiti na forumu neki recimo atomizer za duplo skuplje nego na jebenom fasttechu koji mi jebe mater vec dvajs dana?
na kraju krajeva, iz pouzdanih izvora znam da tu neki koji nisu obicni clanovi foruma nego neka valjda elita, prodaju skart robu bez ikakvih problema i sankcija, zato jer su eto, elitni clanovi foruma. mislio sam da se to ne moze dogadat na nekom tematskom forumu, jer su na takvim forumima opcenito svi kao jedan, ali eto zajebo sam se.
|
|
 |
|
 |
|
qark
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 17:41 |
|
Pridružen: 28 stu 2015 18:30 Postovi: 426 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
andout je napisao: citam i ne vjerujem. a lijepo su mi rekli ljudi "nemoj ic na taj forum, tam ti cak i moderatori prodaju smece" ocito tu moderatori smiju prodavat muda pod bubrege, a kad se netko oce rijesit necega sto ne treba onda ga se napada da je "preprodavac" super vam je forum, administratori i moderatori cine sve da novi clanovi dodu i odmah odu. skoro svako trazenje savjeta je u startu ismijano, a onda i popljuvano. prodaja itema se najstroze kaznjava ako je item skuplji nego na fasttechu. WTF? eto ja imam problema s fasttechom jer me ne dozivljavaju vec vise od dva tjedna, a uredno sam uplatio narudbu. i zasto ja sad nebi mogao kupiti na forumu neki recimo atomizer za duplo skuplje nego na jebenom fasttechu koji mi jebe mater vec dvajs dana?
na kraju krajeva, iz pouzdanih izvora znam da tu neki koji nisu obicni clanovi foruma nego neka valjda elita, prodaju skart robu bez ikakvih problema i sankcija, zato jer su eto, elitni clanovi foruma. mislio sam da se to ne moze dogadat na nekom tematskom forumu, jer su na takvim forumima opcenito svi kao jedan, ali eto zajebo sam se. baš trolovski post... neki ljudi su ti rekli  ono, priča se po selu ...
_________________ Mod: VTwo mini, VF Stout, Reuleaux RXS, SDNA 75Atty: UTA2 x4, Rose v2, Taifun GT1Take a break, enjoy the Journey...Journey - Premium e-liquid by AEON
|
|
 |
|
 |
|
Scandalous
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 17:46 |
|
|
|
Sram te bilo! Evo ti Saše prvog koji uskače svima i u svako doba ma kakvo god bilo pitanje... ostale neću nabrajati... Potrgaju se da pomognu na bilo koji način... hoćeš savjetom, hoćeš čak i opremom... ne mora sve biti javno i na sva zvona! Ne znam kako ljudi nešto dobronamjerno uspiju izokrenuti da ispadne potpuno suprotno... skidam kapu takvim sposobnostima...
Eto, čitam i ne vjerujem...
_________________ ***Nema đabe ni u stare babe!***
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 17:48 |
|
|
|
ma seru novajlijje, lijeni pročitat dio za početnike i onda bi da svako pitanje bude jedan topic
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 17:52 |
|
|
ali lijepo su mu rekli, baš lijepo, a on ipak ide 
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 26 tra 2026 23:08. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 23:08. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |