|
.
Sada je: 05 lip 2026 04:47. | Zadnji put si ovdje bio: 05 lip 2026 04:47. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Darinka
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 12 sij 2015 18:08 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 12 sij 2015 18:12 |
|
|
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 12 sij 2015 18:39 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
Citat: Mislim ono, da nema tih modera, šta bi kinezi klonirali. CE4 i one stardustove još uvijek? Najmanje što mogu napraviti ako mi se neki atomizer klon stvarno svidi je potražiti i kupiti original. Zašto? Pa zato jer je čovjek koji ga je osmislio i napravio to zaslužio... Slazem se potpuno
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 12 sij 2015 19:28 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Zato je najljepše pariti na svom modu, elektronika original Evolv, kutija by me. Nemam niti jedan mod klon, 3 moja, 3 VAMA, original Poldiac i original DM by Kinta. Lula isto nije klon. Tankovi, 3 original Kaye, i 3 klona kojeg će mi Svoemesto oprostiti na račun ova 3 originala. Driperi HH357 - originali, klonovi ionako ne postoje. Taifuni su jedini baš kineski klonovi bez opravdanja. mea culpa Foggre je ionako toliko na svoju ruku da ga ne mogu nazvati klonom Taifuna. Koliko je muke s njim bilo da bi meni proizvođač trebao platiti što ga koristim, a i Valteru ide postotak. Ithaka clon da nemre biti veći ali ona ide uskoro na bubanj.
Toliko, slažem se s Diablom ali i s jednim prošlim Valterovim postom. Bolje klon nego smrdulja, ali i bolje original nego klon, naravno ako si čovjek to može priuštiti, a mislim da većina može. Kad zbrojite koliko ste potrošili na bezvezne modove mogli ste si sigurno priuštiti i pokoji pošteni original. A da ne pričam koliko ste mjesečno trošili na cigarete, godinama, spalili smo u dim tokom života sigurno jedan dobar auto a da ne računam koliko originalnih modova.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 12 sij 2015 20:03 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Originalni modovi su napravljeni od tvrđeg materijala pa ih je teže bušiti i brusiti kada popravljaš stvar kako bi radila normalno. Za njih treba i bolji alat i više strpljenja.
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 12 sij 2015 20:11 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
hoćeš reč ipak clonovi. I oriđiđi i clon dođu falični al clona je lakše popravljat 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 13 sij 2015 00:15 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3398 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Ok...ajmo opet. Covjek napise "....blabla...inovativno i izradjeno do perfekcije..." i dam mu odgovor da u tom slucaju slobodno kupi klon zato kaj ovoga nema. Svaka cast modderima na trudu, novcu, ulupanim danima itd...ali nijedan ne radi kak se spada, tj. onako kako bi trebao raditi...o inovativnosti necu ni govoriti. Za nesto u sto ja trebam uloziti puno svoga vremena i zivaca...a na kraju moram i doraditi da bi ta stvar stvarno ispunila sto je taj proizvodjac / modder obecao, bogami moje novce vidjeti nece. Erlkonigin je zivi primjer za takvo nesto...trebas biti udaren da iskesiras toliku lovu za atomizer na kojem trebas pogadjati kolicinu vate 5 dana. Vec mi ide na zivce sto nekoga, koga zanima, moram doslovce uciti ko u skoli kako da slozi *ebeni atomizer...pa struja, pa gurni ovdje, pa namotaj ovoliko...pa pazi ako napravis ovo onda curi, pa ne smijes ovoono...jebi ti to, ljudi bi htjeli pariti, a ispadne citava nauka oko uvlacenja pare u usta. I onda da mu jos da soma dvjesto kuna za kayfun4, koji nece znati vise nikada sastaviti prvi puta kada ga ode oprati...vec za pranje atomizera mora doci na instrukcije u Amarenu. A htio bi nesto bolje od protanka. U tom slucaju, kupi klon, iz*ebat ce te ko kretena isto kao i original, ali bar ne kosta...a SvoeMesto si ga moze gurnuti u MestoGdeSunceNeIzlazi.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 13 sij 2015 00:40 |
|
|
MestoGdeSunceNeIzlazi. Predobro 
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 13 sij 2015 04:25 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
fek0 je napisao: Ok...ajmo opet. Covjek napise "....blabla...inovativno i izradjeno do perfekcije..." i dam mu odgovor da u tom slucaju slobodno kupi klon zato kaj ovoga nema. Svaka cast modderima na trudu, novcu, ulupanim danima itd...ali nijedan ne radi kak se spada, tj. onako kako bi trebao raditi...o inovativnosti necu ni govoriti. Za nesto u sto ja trebam uloziti puno svoga vremena i zivaca...a na kraju moram i doraditi da bi ta stvar stvarno ispunila sto je taj proizvodjac / modder obecao, bogami moje novce vidjeti nece. Erlkonigin je zivi primjer za takvo nesto...trebas biti udaren da iskesiras toliku lovu za atomizer na kojem trebas pogadjati kolicinu vate 5 dana. Vec mi ide na zivce sto nekoga, koga zanima, moram doslovce uciti ko u skoli kako da slozi *ebeni atomizer...pa struja, pa gurni ovdje, pa namotaj ovoliko...pa pazi ako napravis ovo onda curi, pa ne smijes ovoono...jebi ti to, ljudi bi htjeli pariti, a ispadne citava nauka oko uvlacenja pare u usta. I onda da mu jos da soma dvjesto kuna za kayfun4, koji nece znati vise nikada sastaviti prvi puta kada ga ode oprati...vec za pranje atomizera mora doci na instrukcije u Amarenu. A htio bi nesto bolje od protanka. U tom slucaju, kupi klon, iz*ebat ce te ko kretena isto kao i original, ali bar ne kosta...a SvoeMesto si ga moze gurnuti u MestoGdeSunceNeIzlazi. Neću sada sve tvoje riječi elaborirati, no realno i logično, dobar a jednostavan atomizer ne postoji. Netko tko ide kupiti bilo kakav od kompliciranijih RBA bi se trebao prvo dobro informirati po internetu šta i kako, a ne letit grlom u jagode. Nema nauke oko pare. Ako hoćeš pariti bez brige, bilo koji od novijih clearomizera će zadovoljiti. Tko kupuje bilo šta dalje od toga, tome parenje prelazi u hobi, kao što je to meni, tebi, valteru, fosni i nebrojenim drugima. A onaj ko misli pariti bez brige pa kupi kajfuna a da prethodno nije pogledao o kakvom je atomizeru riječ (naravno kajfun karikiram, isto je tako sa svim RBA) pa taj valaj nemora ni pariti. Neznam zašto misliš da nijedan neradi kak spada. Ja do sada osim Age-s nisam imao atomizera kojim bih bio nezadovoljan. A sve do reda klonovi, ukjučujući i EHpro kaju koja radi apsolutno savršeno, nema grgljanja, nema dry hitova , jednostavno perfektno, jedino su navoji malo u banani, ali obzirom da je klon ništa začuđujuće. Mogu mislit kako tek original radi i kako fine i precizne navoje ima. Nemožeš očekivati da će svi atomizeri raditi jednako. Svaki je drugačiji pa i drugačije radi. Isto kao što ja ne očekujem od Killer 705 da mi baca oblake pare. Taj atomizer jednostavno za to nije namjenjen. On daje najbolju aromu od svega što sam do sada imao, ali za količinu pare moram tražiti dalje, tak da ono, poanta ovoga je da se treba priviknuti atomizeru a ne atomizer privikavati sebi, jer on je zamišljen onako kako je napravljen, i isto tako i radi. I na posljetku, ono što tebi valja, nemora značiti da će i meni valjati, i obrnuto...
|
 |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti? Postano: 13 sij 2015 08:14 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
fek0 je napisao: Ok...ajmo opet. Covjek napise "....blabla...inovativno i izradjeno do perfekcije..." i dam mu odgovor da u tom slucaju slobodno kupi klon zato kaj ovoga nema. Svaka cast modderima na trudu, novcu, ulupanim danima itd...ali nijedan ne radi kak se spada, tj. onako kako bi trebao raditi...o inovativnosti necu ni govoriti. Za nesto u sto ja trebam uloziti puno svoga vremena i zivaca...a na kraju moram i doraditi da bi ta stvar stvarno ispunila sto je taj proizvodjac / modder obecao, bogami moje novce vidjeti nece. Erlkonigin je zivi primjer za takvo nesto...trebas biti udaren da iskesiras toliku lovu za atomizer na kojem trebas pogadjati kolicinu vate 5 dana. Vec mi ide na zivce sto nekoga, koga zanima, moram doslovce uciti ko u skoli kako da slozi *ebeni atomizer...pa struja, pa gurni ovdje, pa namotaj ovoliko...pa pazi ako napravis ovo onda curi, pa ne smijes ovoono...jebi ti to, ljudi bi htjeli pariti, a ispadne citava nauka oko uvlacenja pare u usta. I onda da mu jos da soma dvjesto kuna za kayfun4, koji nece znati vise nikada sastaviti prvi puta kada ga ode oprati...vec za pranje atomizera mora doci na instrukcije u Amarenu. A htio bi nesto bolje od protanka. U tom slucaju, kupi klon, iz*ebat ce te ko kretena isto kao i original, ali bar ne kosta...a SvoeMesto si ga moze gurnuti u MestoGdeSunceNeIzlazi. Hihihi, eto i ovdje mi rekli da sam udaren. Biće da to dolazi sa godinama. 
_________________ X
|
|
 |
|
 |
Sada je: 05 lip 2026 04:47. | Zadnji put si ovdje bio: 05 lip 2026 04:47. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |