|
.
Sada je: 03 lip 2026 16:51. | Zadnji put si ovdje bio: 03 lip 2026 16:51. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Lis
|
Naslov: Re: Rossi, motori, Rebro, doktori Postano: 14 svi 2014 22:41 |
|
|
Rossi je napisao: kad malo bolje pogledam zadnju i predzadnju sliku(u cosku 3 i 4, ne kak sam stavio, cudno mi tibija stoji na prijelomu, nije spojena, a opet na prvoj se vidi da je na tom mjestu prosao saraf. bas pricam sa curom i veli mi i ona da joj je to cudno da nije spojeno... Nemora biti spojena da su okrajci tocno poravnati. To ce kalus premostiti. Tibija je spiralno popucala i nemogu ju namjestiti tocno u milimetar da stoji ko prije. Jako dobro je slozeno. Fibulu nisu dirali jer je nema potrebe fixirati samim time jer je fixirana tibija. Na fibuli se vec vidi da je pocelo premostenje. Ovaj zadnji seraf i sama duzina kutne ploce mogu biti uzrok bola u zglobu, ali radi same vrste prijeloma, bilo je to potrebno napraviti na taj nacin. To bude sve dobro samo treba slusati upute o opterecenju. Ako su izvadjeni konci, ako je rana zarasla, moze se poceti sa hladnim kupkama u hipermanganu. Nikako ne stavljati nista toplo niti tusirati nogu s vrucom vodom. Ako je natecena, lagano je drenirati (masirati od prstiju prema koljenu ) Moze se upotrijebiti i heparin mast ili bilo koja druga mast za cirkulaciju. Oziljak se moze mazati sa kantarionovim uljem ako je potpuno zaraslo. Hodati sa stakama, nikako ne stalno lezati ili sjediti jer ce noga naticati. Evo.... to ti je dijagnoza moje zene.
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Rossi, motori, Rebro, doktori Postano: 14 svi 2014 23:19 |
|
|
|
Hvala Lis, tebe sam i cekao. Ma nemrem nit se ne usudim stat na nogu a i u longeti je jos uvijek. Svaki dan ju razmotam da dise sav koji je zaraso, jos ima na par mjesta krasta al je ok. Dole kod zgloba je nateknuto i boli al bu i to proslo. Kud bas hipermangan, s njim sam si jednom ruke zamrljao, nije sislo dole 2 tjedna, pa ti radi s takvim rukama. Brijem da mogu otusirat ranu mlakom vodom posto je zarasteno. A ovo za heparin se nisam ni sjetio, morat cu sutra po kremu. Zahvali zeni.
HTC Desire HD
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Dadek
|
Naslov: Re: Rossi, motori, Rebro, doktori Postano: 14 svi 2014 23:24 |
|
|
|
Hipermangan za nogu, ne guraj ruke u vodu 
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Rossi, motori, Rebro, doktori Postano: 14 svi 2014 23:40 |
|
|
|
Nije rekao ne toplu vodu zbog rane vec zbog drugih stvari...peri nogu u hladnoj vodi nebu ti nis bilo od hladne vode. Probaj micat kolko mozes..nemoj pretjerivat ali strogo mirovanje isto nevalja
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Rossi, motori, Rebro, doktori Postano: 15 svi 2014 01:28 |
|
|
|
Zglob nemrem micat lijevo desno, jednostavno mi mozak neda. Prije par godina sam popljugo ko neke gljivice u teretani pa su mi dali hipermangan u ljekarni, umocio ruke jednom u to govno i nikad vise, ruke su mi bile ko da sam tonu oraha ocistio. Ma htio bi samo da mi se zljusti ta koza i kraste, ko guster sam. A i nije mi noga vode vidla od one kisne noci kad sam se sasuo
HTC Desire HD
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Rossi, motori, Rebro, doktori Postano: 15 svi 2014 02:22 |
|
|
|
kaj mislis kaj je gore ?
malo kozmeticki neugledna koza ili komplikacija zbog infekcije?
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Rossi, motori, Rebro, doktori Postano: 15 svi 2014 09:54 |
|
|
|
vjerojatno si predozirao hiprmangan
ide par kapi 1%-tne otopine na litru vode
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Rossi, motori, Rebro, doktori Postano: 15 svi 2014 13:56 |
|
|
|
Ma nije mi do estetike, i ovak imam Frankenstein nogu, a i nisam angaziran kod Victorias Secret za modela. A kaj se tice hipermangana, imam ga u granulama. Infekciju nemrem dobit kad je zaraslo sve, naravno izvana.
HTC Desire HD
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Rossi, motori, Rebro, doktori Postano: 15 svi 2014 16:20 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Lis je napisao: Moze se upotrijebiti i heparin mast ili bilo koja druga mast za cirkulaciju. Majke ti drage to meni treba a nisam ni znao da postoji. Cijeli zivot sam imao poviseni tlak (otprilke granicnu vrijednost) a od kad sam na pari tlak je na normali ... al jebi ga to mi je malo. Rossi ako ne volis hipermangan a ti uzmi kalijev permanganat 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Rossi, motori, Rebro, doktori Postano: 16 svi 2014 00:02 |
|
|
Kinta je napisao: Lis je napisao: Moze se upotrijebiti i heparin mast ili bilo koja druga mast za cirkulaciju. Majke ti drage to meni treba a nisam ni znao da postoji. Cijeli zivot sam imao poviseni tlak (otprilke granicnu vrijednost) a od kad sam na pari tlak je na normali ... al jebi ga to mi je malo. Rossi ako ne volis hipermangan a ti uzmi kalijev permanganat  aaaaa nebute na meni isprobavali kemiju.... nisam vam ja dripper
|
|
 |
|
 |
Sada je: 03 lip 2026 16:51. | Zadnji put si ovdje bio: 03 lip 2026 16:51. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |