Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

[ 119 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Autor Poruka
 Naslov:
 Post Postano: 29 srp 2015 19:31 

Ajd de kad se bude mijenjao setup probam

Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Ni200 microcoil
 Post Postano: 30 srp 2015 09:07 

Veljo , ajd' ih pusti , vidis , da se zaje'.. ju , , pusti Ti njih na miru . Imaju , oni na cemu isprobati , da ih to zanima , ali im krivo , paliti svoje mod-ove , Strah ih , da im se " blesave " glave ne zapale...
LP
alois

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 srp 2015 10:07 
Moderator

Alois, ne pricaj gluposti. Nitko od nas nema xpro80 upravo iz tog razloga sto ne prolazi cotton burn test...na cemu da isprobamo ako nemamo mod? Na mome sve radi...zato i zelim da isproba na xpro isto...da se zna, a ne zato sto ga zajebavamo. Nista se modu ne moze desiti...jedino se vata zapali, sto znaci da TC ne valja.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 30 srp 2015 11:19 

Meni nije problem isprobati kad uhvatim vremena, ako se neko zajebava neka mu, neko koga zanima ce procitati i odluciti hoce li taj mod ili ne. Nisam tip koji hvali svoju opremu, xpro je obicna cigla koju za dan nisam uspio spustiti ispod 65% baterije, a moj dan pocinje u pola 6 a ne zavrsi nikad prije ponoci, to je plus, plus je i sto moze fudbal s njim da se igra, nista mu biti nece, sad dal ce sprziti tu vatu ne znam, verzija je 0007 znaci nije onaj sto sam gledao kod pbusarda, u svakom slucaju probacu. Sve sto znam da su rekli da ce se taj bug ispeglati novim softom. Sad kad sam vidio ove postove da je tc vise za driper a driper nemam nit planiram nabavljati nesto me vise i ne zanima

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 srp 2015 11:23 

Ma nitko te ne zajebava, ali to je jedini način da vidiš dal TC radi ili ne.

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 srp 2015 11:42 

Ma nije TC samo za driper. S driperom je fora da ne moras gledat kad ponovo nakapat da ne dozivis dryhit. Samo se arona smanji pa nakapas. To je PBusardo i rekao. Build sa niklom u neki rta i udri. Vata traje duze ( inace mi traje 2-3 dana, potrosnja po danu 4-5ml) a saTC nakon 3 dana vata je cista. I malo bolji okus. Bolje rec postojaniji. Po meni, tc je dobar za one koji ne znaju slozit setup da dobro natapa. Stajaznam.

Btw, sta ne treba TC namjestit na 410 F?

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 30 srp 2015 11:58 
Moderator

Ne. Nema tu pravila.. visoki udio vg-a zahtijeva drugaciju temperaturu od visokog pg-a.. duhanske pak drugacije od voca.. sve je to fleksibilno.. nekad sam na 180stupnjeva nekad na 260 a i sve izmedju.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 30 srp 2015 12:24 

Dva puta sam samo probao, tesko mi odvojiti vrijeme, drugi put sam.poslusao Sasu i stavio 8 namotaja al mi nije to bilo to, nije to lose al valjda sam se navikao na mc, ne mogu vise obicni coil, para je nekako tanka postala sad kad s mc-a odem na razmaknut coil. Na mc-u je to gusta para koja mi prija. To je do navike, kad sam sa silice i obicnog coila presao na vatu i mc isto je bilo patnja, bila mi prejaka aroma sad kayfun probam svaki 2-3 dan dok se lemo susi i ne ide, nema te pare, kao da vucem naprazno

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 srp 2015 16:24 

fek0 je napisao:
Alois, ne pricaj gluposti. Nitko od nas nema xpro80 upravo iz tog razloga sto ne prolazi cotton burn test...na cemu da isprobamo ako nemamo mod? Na mome sve radi...zato i zelim da isproba na xpro isto...da se zna, a ne zato sto ga zajebavamo. Nista se modu ne moze desiti...jedino se vata zapali, sto znaci da TC ne valja.

oprosti , Fek0 , ako sam krivo "procitao" , nemoj mi se sad i Ti uvrijediti , pa da mi sljedeca "Manna" ima okus po misomoru... , ali ,
Ti znas , ja znam , Roots zna , cemu onda sve to ? Daj meni radije , u trenucima "dosade svoje" , pripravi nekoliko svitaka mrezice , "mesh-a" , ozbiljno to mislim. Kad budes , sljedeci puta , radio za sebe , ajd' molim te. nemoj nesto zamjeriti .
LP
alois

Povratak na vrh 

[ 119 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: