| Autor |
Poruka |
|
qark
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 17:59 |
|
Pridružen: 28 stu 2015 18:30 Postovi: 426 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
buje3000 je napisao: ali lijepo su mu rekli, baš lijepo, a on ipak ide  bilo je jače od njega... welcome to the dark side adnout :p a i fulo si jednu stvar... vulja nije moderator, on samo stalno prodaje nekaj
_________________ Mod: VTwo mini, VF Stout, Reuleaux RXS, SDNA 75Atty: UTA2 x4, Rose v2, Taifun GT1Take a break, enjoy the Journey...Journey - Premium e-liquid by AEON
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 18:05 |
|
|
qark je napisao: buje3000 je napisao: ali lijepo su mu rekli, baš lijepo, a on ipak ide  bilo je jače od njega... welcome to the dark side adnout :p a i fulo si jednu stvar... vulja nije moderator, on samo stalno prodaje nekaj kaj se tu mene ticalo direktno? prodo sam neko smeće nekome? ništ novog  vjerojatno si još i čekao par dana da pošaljem jer sam u gužvi 
|
 |
|
qark
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 18:09 |
|
|
vulja je napisao: kaj se tu mene ticalo direktno? prodo sam neko smeće nekome? ništ novog  vjerojatno si još i čekao par dana da pošaljem jer sam u gužvi  Prikriveni kinez i agent FT-a... otkriven si
_________________ Mod: VTwo mini, VF Stout, Reuleaux RXS, SDNA 75Atty: UTA2 x4, Rose v2, Taifun GT1Take a break, enjoy the Journey...Journey - Premium e-liquid by AEON
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 18:11 |
|
|
vulja je napisao: kaj se tu mene ticalo direktno? prodo sam neko smeće nekome? ništ novog  vjerojatno si još i čekao par dana da pošaljem jer sam u gužvi  jesi jesi meni si prodo smeće... ali to je toliko veliko smeće da je svaki dan bilo u upotrebi i baš je smeće i koristit ću to i dalje jer je smeće i ja jako volim smeće 
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 18:11 |
|
|
qark je napisao: vulja je napisao: kaj se tu mene ticalo direktno? prodo sam neko smeće nekome? ništ novog  vjerojatno si još i čekao par dana da pošaljem jer sam u gužvi  Prikriveni kinez i agent FT-a... otkriven si a to? aha...nema veze, bum potkupil kintu sa 110% kineskim nikotinom pa bu vas sve banal koji kaj kazete protiv mene
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 18:12 |
|
|
buje3000 je napisao: vulja je napisao: kaj se tu mene ticalo direktno? prodo sam neko smeće nekome? ništ novog  vjerojatno si još i čekao par dana da pošaljem jer sam u gužvi  jesi jesi meni si prodo smeće... ali to je toliko veliko smeće da je svaki dan bilo u upotrebi i baš je smeće i koristit ću to i dalje jer je smeće i ja jako volim smeće  eee,tebe sam zapravo zavaljal, jer sam napisal u oglasu da je bezrpijekoran, a nije, šteka jebeni dimnjak na bazu kad se šerafi....vidiš
|
 |
|
qark
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 18:16 |
|
|
vulja je napisao: eee,tebe sam zapravo zavaljal, jer sam napisal u oglasu da je bezrpijekoran, a nije, šteka jebeni dimnjak na bazu kad se šerafi....vidiš
sorry, pričali su mi ljudi da su znali lika kojem si prodao smeće tank... puko mu je već drugi dan korištenja kad mu je zvekno na pod... mislim stvarno, to treba sve banat
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 18:21 |
|
|
|
kad smo već u offtopicu, da ja vas nešto pitam...zakaj meni prdi iz zvucnika? dakle il mi je zbušena membrana, il drajveri hebu il mi je preblizu rutera koji emitira wajfaj signal...ja sam krajnje ozbiljan, događa se random, bez obzira dal se nešt od mjuze vrti il ne (dakle nije vjerojatno membrana)...sve ideje dobrodosle
|
 |
|
andout
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 18:22 |
|
|
|
a gdje sam ja spomenuo vulju?
nemam ni vremena ni volje sad traziti i citirati sve lose izgovoreno novim clanovima foruma, a ovo nije ni tema za to. oprostite na offtopicu.
sto se tice prodavanja smeca od strane zlatnih clanova, iza toga stojim, vidio sam svojim ocima kakvu bateriju je covjek kupio od moderatora sa ovoga foruma.
da, i ovo sto sad radite je ocito normalno za ovaj forum. cim neko nesto prigovori odmah je trol i provokator.
Zadnja izmjena: andout; 11 tra 2016 18:23; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 18:23 |
|
|
|