| Autor |
Poruka |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 18:29 |
|
|
andout je napisao: sto se tice prodavanja smeca od strane zlatnih clanova, iza toga stojim, vidio sam svojim ocima kakvu bateriju je covjek kupio od moderatora sa ovoga foruma.
da, i ovo sto sad radite je ocito normalno za ovaj forum. cim neko nesto prigovori odmah je trol i provokator. Pa mogo je otvorit temu u Trgovce koje treba izbjegavati, a prije toga kontaktirat dotičnog i vidit i dogovorit se ak već misli da preveslan
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
andout
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 18:33 |
|
|
vulja je napisao: pa reci ko je kupio kakvu bateriju od koga...zakaj se nesmije znat? :S kupo je moj susjed od maxa, ostecenu i korodiranu. na pitanje zasto je zastita na bateriji oguljena odgovor je bio "kaj ja znam, valjda vamo ima ostre rubove" u paketu je bio i vamo sa neispravnim gumbom, i atomizer koji je bio naveden kao kajfun, ali nije bio kajfun nego nesto sastavljeno od valjda 3-4 razlicita atomizera.
|
|
 |
|
 |
|
andout
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 18:34 |
|
|
buje3000 je napisao: andout je napisao: sto se tice prodavanja smeca od strane zlatnih clanova, iza toga stojim, vidio sam svojim ocima kakvu bateriju je covjek kupio od moderatora sa ovoga foruma.
da, i ovo sto sad radite je ocito normalno za ovaj forum. cim neko nesto prigovori odmah je trol i provokator. Pa mogo je otvorit temu u Trgovce koje treba izbjegavati, a prije toga kontaktirat dotičnog i vidit i dogovorit se ak već misli da preveslan kontatirao je doticnog, a odgovor se vidi u mom ranijem postu.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 18:35 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
andout je napisao: a gdje sam ja spomenuo vulju?
nemam ni vremena ni volje sad traziti i citirati sve lose izgovoreno novim clanovima foruma, a ovo nije ni tema za to. oprostite na offtopicu.
sto se tice prodavanja smeca od strane zlatnih clanova, iza toga stojim, vidio sam svojim ocima kakvu bateriju je covjek kupio od moderatora sa ovoga foruma.
da, i ovo sto sad radite je ocito normalno za ovaj forum. cim neko nesto prigovori odmah je trol i provokator. E sad si ga pretjerao, sad ćeš morati detaljno objasniti te svoje rječi jer moderatora su samo 3 pa prema tome se osječamo prozvanim.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 18:36 |
|
|
|
to je bilo kada? zašto se nezna za to? :S
lijepo da se tak nest dogodi trazis povrat novaca/robe, ak nece zalijepis ovdje pa nek ga bude sram
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 18:38 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
morat ćeš točno reći o kome se radi, ja se ne sječam da se itko bunio oko bilo čega što sam ja prodao, a još manje da sam nekome pokušao uvaljivat nešto
a i neznam da sam ikada prodava bilo kojeg kajfuna, podsjeti me
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 18:44 |
|
|
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 18:54 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Vulja, ne zajebavaj  , ovo su ozbiljne optužbe i morat će točno reći o kome se radi i kad je to bilo. Zadnji Vamo sam prodao valjda prije pa bit će godina i po dvije, i sigurno nikome nisam uvalio nešto pokvareno, i ne sjećam se da se itko bunio. Zato to treba izgladit ili se ovdje netko gadno zajebava na moj račun.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 18:58 |
|
|
|
a i meni si ono jednom tada (sijećaš se??) uvalio neko smeće, više ni sam neznam jel bio mod il atty il možda centrometalova peć...nema veze, ti si max i moderator si (il admin, kajveć) a ja sam htio bit dobar s tobom jer će me to uvuć u elitni dio foruma...znam da sam bil full ljut al mi se nije dalo uopće spominjat pa taman kad sam skupio muda evo sjetio sam se reći ti to, al više neznam o čem je riječ točno, tak da...............
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 19:01 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
|
 |
|
 |