| Autor |
Poruka |
|
vulja
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 19:02 |
|
|
|
ne, ček il je to bio Maxym....hmmmm.....daj da pogledam u inboxu u porukama....e jebiga, moderatori mi izbrisali sandučić...jebajga
|
 |
|
doctore
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 19:35 |
|
|
Max_ZG je napisao: Vulja, ne zajebavaj  , ovo su ozbiljne optužbe i morat će točno reći o kome se radi i kad je to bilo. Zadnji Vamo sam prodao valjda prije pa bit će godina i po dvije, i sigurno nikome nisam uvalio nešto pokvareno, i ne sjećam se da se itko bunio. Zato to treba izgladit ili se ovdje netko gadno zajebava na moj račun. Ja sam kupio vamo od tebe,sluzi kao ukras al jos uvjek radi kako treba.
_________________ "Nikad ne dijelite rov sa nekim tko je hrabriji od vas!"
|
|
 |
|
 |
|
m3 power
|
Naslov: Postano: 11 tra 2016 19:53 |
|
|
|
Relativno sam dugo na forumu min 2 godine. Ne pisem puno ali navratim pa procitam koju. Imao sam mozda 2 ili 3 oglasa cak sam s nekima tu i poslovao. Ali definitivno ne kuzim zakaj bi kome smetala cijena. Pa ja mogu nemesisa prodavat za 1000kn ako ga prodam odlicno a ako ne ne... a posebno ne kuzim onaj dio o kolegama. Kakvi kolege? Mozda tu ima kolega/prijatelja/poznanika. Ali nismo svi kolege jer parimo. Kao i sto nismo svi kolege jer disemo. Tu smo iz dobre volje da nekome pomognemo ako zelimo. A sto se tice prodaje po meni je bitno samo da je stvar ispravna i da se ne uvaljuje smece jer je to, ako nista vise, ljudski. A cijena... nebitno... ako ces tracit za evc vt 400 kn po meni mozes slobodno ali ako ja za to ne zelim dat 400kn nitko me na to nemre natjerat.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 20:13 |
|
|
Mislim da smo svi kolege, bez obzira na neke nesuglasice i ostale stvari. Na kraju dana svatko od nas bi ti pomogao IMHO . Ja ne znam ko tu prica o klanovima ovom i onom, teško da ćete nać zajebanciju kao ovdje na forumu a ekipu još teže... Na stranu 1% sranja koje se dešava, držim da smo i dalje dobra škvadra jer da nismo, mislim da bi ovaj forum odavno propao, no eto, kolko je živ, preko 5 godina ?! Mislim da to sve govori.... Nisam dugo tu, i nisam uopce po forumima opcenito, al ovaj me zadržao i jedini na kojem se ajmo rec osjecam ugodno ( osim kad lemi ima mengu, no to je neka druga priča  )
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
andout
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 20:15 |
|
|
Max_ZG je napisao: morat ćeš točno reći o kome se radi, ja se ne sječam da se itko bunio oko bilo čega što sam ja prodao, a još manje da sam nekome pokušao uvaljivat nešto
a i neznam da sam ikada prodava bilo kojeg kajfuna, podsjeti me nick mu je bio flux. otisao je sa ovog foruma davno. pokazao mi je ostecenu bateriju i vamo sa neispravnim gumbom. fotografija baterije je bila cak i u jednoj facebook grupi i reakcija je bila "aha, vaperclub" ne osudujem nikoga, samo prenosim sto sam cuo i vidio.
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 20:19 |
|
|
|
pa jedan mod i jedna baterija prije par godina od člana koji više ni nije na forumu znači kaj? da smo svi truli? čisto sumnjam Edit: makar sad čitam kaj si napisao i ispada da je Max_zg to prodao flux-u ?
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
andout
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 20:27 |
|
|
Roots je napisao: pa jedan mod i jedna baterija prije par godina od člana koji više ni nije na forumu znači kaj? da smo svi truli? čisto sumnjam Edit: makar sad čitam kaj si napisao i ispada da je Max_zg to prodao flux-u ? nisam niti jednom rekao da su na ovom forumu svi truli. rekao sam da neki koji prodaju nesto krivo najglasnije napadaju druge koji prodaju nesto dobro samo zato sto je cijena previsoka.
|
|
 |
|
 |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 20:34 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
Roots je napisao: Mislim da smo svi kolege, bez obzira na neke nesuglasice i ostale stvari. Na kraju dana svatko od nas bi ti pomogao IMHO . Ja ne znam ko tu prica o klanovima ovom i onom, teško da ćete nać zajebanciju kao ovdje na forumu a ekipu još teže... Na stranu 1% sranja koje se dešava, držim da smo i dalje dobra škvadra jer da nismo, mislim da bi ovaj forum odavno propao, no eto, kolko je živ, preko 5 godina ?! Mislim da to sve govori.... Nisam dugo tu, i nisam uopce po forumima opcenito, al ovaj me zadržao i jedini na kojem se ajmo rec osjecam ugodno ( osim kad lemi ima mengu, no to je neka druga priča  ) Čuj ti momak, smanji malo patku da te ne bi stamponiral Alwaysom. 
_________________ X
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 20:37 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
flux nije otišao nego je izbačen s ovog foruma kao i neki drugi iz izvjesnih FB grupa, pa me sve ovo uopće ne čudi. Nikad mi se nije požalio da je dobio nešto neispravno od mene pa ću sve ovo shvatiti kao provokaciju i trolanje. A iskreno se i ne sječam da sam mu nešto prodao, no to nije niti bitno.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 tra 2016 20:41 |
|
|
|
|
 |
|
 |