| Autor |
Poruka |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: zabrana e-cig u EU Postano: 11 srp 2013 16:33 |
|
|
Bez obzira na podrsku mislim da cemo u ilegalu od 2016 e...kao Otpisani 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: zabrana e-cig u EU Postano: 11 srp 2013 17:13 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
damirdjg je napisao: Bez obzira na podrsku mislim da cemo u ilegalu od 2016 e...kao Otpisani 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: zabrana e-cig u EU Postano: 11 srp 2013 20:14 |
|
|
nestala su mi slova iz posta  a zaboravil sam kaj sam napisal  ak nisu nestala moram prestat koristit forum prek mobitela 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: zabrana e-cig u EU Postano: 11 srp 2013 20:22 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: zabrana e-cig u EU Postano: 11 srp 2013 21:29 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Corto_1973 je napisao: Ovo je poznata jazz tema popularna i u tzv "zapadnoj" Europi čuo sam je par puta kada sam bio u Engleskoj.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: zabrana e-cig u EU Postano: 11 srp 2013 22:15 |
|
|
funky predobra mjuza..... kako tada tako i sada 
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: zabrana e-cig u EU Postano: 12 srp 2013 06:40 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Sa FB stranice eurozastupnice Biljane Borzan Biljana Borzan Wednesday Sutra na Odboru za zaštitu okoliša, javno zdravstvo i sigurnost hrane Europskog Parlamenta glasamo o promjenama Direktive o duhanskim proizvodima. Kako stvari stoje kutije cigareta bi uskoro mogle drugačije izgledati. Možda najviše prijepora izaziva odredba o elektroničkim cigaretama. Jesu li e-cigarete sredstvo za odvikavanje ili navikavanje na nikotin? Što vi mislite?I najava da će u Petak vjerojatno na HRT2 oko 11 h Gostujem u HR Mreži, a prilog bi trebao biti emitiran tijekom dana, kad točno još ne znamKomentare i odgovore možete pročitati i napisati na njenoj FB stranici: https://www.facebook.com/pages/Biljana-Borzan/478557245556978Pozivam vas da barem Lajkate komentare naši Vapera koji su joj argumentirano prenijeli svoje stavove o "Direktivi o duhanskim proizvodima.". Totalno je neinformirana, glasala je za direktivu i javno je brani a javno pita dali uopće postoje trgovine sa e-cigaretama u Hrvatskoj.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: zabrana e-cig u EU Postano: 12 srp 2013 08:15 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Okoš bokoš... prdne kokoš... premijeru u krevet!
Nemam fejs account, ali ju treba opozvati ako je glasala za nešto a da se nije informirala. Nije to Sabor...
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Dadach
|
Naslov: Re: zabrana e-cig u EU Postano: 12 srp 2013 09:36 |
|
|
|
Ni ja nemam profil na face-u. Možemo mi laj(k)at kolko hoćemo, nema od toga koristi. A kad bi opozvali sve koji glasuju o nečemu o čemu nemaju pojma ne bi ih ostalo dosta ni za belu odigrat.
_________________ Nicotine patches are great. Stick one over each eye and you can't find your cigarettes.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: zabrana e-cig u EU Postano: 12 srp 2013 09:46 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Za malodušne ovo sam poslao svim svojim prijateljima na društvenim mrežama:
Ja sam Vaper, za one koji ne znaju to znači da koristim elektromehaničke uređaje da isparavam smjesu biljnog glicerina, propilen glikola, arome i nikotina i tu paru koristim umjesto duhanskog dima.
To je jedna nova tehnologija koja se brzo razvija i pobrojana je kao jedna od 10 najperspektivnijih tehnologija za slijedeće desetlječe.
Osobno sam jako popravio zdravstveno stanje i kvalitetu života korištenjem tih proizvoda koji se kolokvijalno nazivaju "elektronske cigarete" a razvojem tehnologije očekujem sve bolje, kvalitetnije i sigurnije proizvode.
Taj razvoj je ugrožen novom EU "Direktivom o sigurnosti duhanskih proizvoda" koja najmanje pogađa klasične duhanske proizvode (cigarete, rezani duhan i cigare), a značajno ograničava i usporava razvoj i upotrebu "elektronskih cigareta" kao zdraviju alternativu klasičnim duhanskim proizvodima.
Vaperska zajdnica, kojoj i ja pripada, oštro se protivi takvoj EU regulaciji koja direktno ide na ruku klasičnim duhanskim proizvodima i ograničava upotrebu i razvoj novih i sigurnijih tehnologija. To vodi direktnom zaostajanju zemalja EU dok druge zemlje širom svijeta koriste zdravstvene i ekonomske prednosti ove nove tehnologije.
Govore nam da jurišamo protiv vjetrenjača, da nemamo šanse, te iste riječi sam slušao i kada sam kao član open source zajednice sudjelovao u borbi protiv globalnog monopola Microsofta u svijetu računala, pa eto danas imamo situaciju da je 99% najbržih svjetskih računala upravljano Linux OS-om, a android OS kao Linux derivat je jedan od najraširenijih i najpopularnijih OS-a danas u svijetu.
Želim samo poručiti kreatorima ove nepravedne i loše Direktive "We will not fade quietly into the night"
|
|
 |
|
 |