|
.
Sada je: 01 svi 2026 12:54. | Zadnji put si ovdje bio: 01 svi 2026 12:54. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Koliko novaca trošite, tj.koliko ste do sada potrošili : Postano: 10 pro 2013 13:49 |
|
|
Nakon dosta početničkih pokušaja i pogrešaka (dok nisam otkrio vaperclub) , šta reć, u početku jedan početnički set od 300 kuna, pa komplet od 500, pa onda tek neki normalan put i upgrade prema modovima, batkama i potrošnome materijalu, nemam precizno knjigovodstvo, ali nije mi žao ni lipe, jer sam izbacio smrad i katran iz života...  došao sam na level sa dva moda, spiner i ego za vani i posao, dva odlična atija i solidan driper (naravno i bekap od bekapa, ali to je već dijagnoza  ) i nadalje bi trebalo biti redovno održavanje i gorivo....sve u svemu ako je i bila koja kuna više nego duvan (a mislim sve u svemu da i nije) ja super zadovoljan 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
friki
|
Naslov: Re: Koliko novaca trošite, tj.koliko ste do sada potrošili : Postano: 10 pro 2013 13:58 |
|
Pridružen: 13 stu 2013 14:02 Postovi: 405 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Ma ni ja ne žalim novce koji su ošli u paru. Mislim, bolje u paru nego u dim, jel' da?  Skoro pa mjesec dana na elektronici i super mi je. Ono najvažnije - više ne smrdim ni sebi ni drugima 
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Koliko novaca trošite, tj.koliko ste do sada potrošili : Postano: 10 pro 2013 14:08 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Koliko novaca trošite, tj.koliko ste do sada potrošili : Postano: 10 pro 2013 14:50 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
|
Ako zanemarim zdravlje koje nema cijenu još uvjek sam potrošio cca 1/3 više nego što bi na cigarete u istom razdoblju. Doduše trebalo bi tu i odbiti parivi materijal koji se nije potrošio a tek će se trošiti, tako da je to teško izračunati. A recimo lagani minus.
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Koliko novaca trošite, tj.koliko ste do sada potrošili : Postano: 10 pro 2013 15:06 |
|
|
Ma da je ošlo i duplo više nije mi krivo, duvan mi je nekako bio nužna potreba, a ovo mi je tek gušt, gušt, gušt  a svaki gušt se plaća 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
bluedevil
|
Naslov: Re: Koliko novaca trošite, tj.koliko ste do sada potrošili : Postano: 10 pro 2013 15:30 |
|
Pridružen: 18 lis 2013 11:36 Postovi: 198 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
|
Ja sam na oko 7 brkatih ribetina trenutno. Pas mater. Bolje da nisam išao gledat uopće... Mada, realno... 9 mjeseci... 7k... ispada recimo 100€ mjesečno. Kutija dnevno @ 22kn = 660kn. Tak da sam trošio, do sada, 100kn više nego za cigarete.
Ali sad je mir, sad samo liquidi idu, a i toga imam zalihu za dobra 2 mjeseca doma...
_________________ Elektrana: SvoeMesto Semovar, iTaste SVD Turbine: Kayfun 3.1 ES, EVOD, DBOX Puritank, iClear16, iClear30
|
|
 |
|
 |
|
SrKi
|
Naslov: Re: Koliko novaca trošite, tj.koliko ste do sada potrošili : Postano: 10 pro 2013 15:37 |
|
|
A i vecina tih novaca je otisla na "opipljive" stvari koje se kasnije mogu prodati/pokloniti. Sumnjam da bi itko opuske kupio 
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Koliko novaca trošite, tj.koliko ste do sada potrošili : Postano: 10 pro 2013 16:27 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
ne znam kolko sam potrosio na parenje, al sto posto sam siguran da nisam potrosio 9 soma kuna kolko bi od prilike potrosio na cigarete u ovih skoro 10 mjeseci....... sad si jos kupim ithaku i rezervni evod.... nikotina malo moram nabavit i kilu vegeja iz kemiga..... s aromama sam se osigural za vise od godinu dana..... krece debela usteda....  naravno da bum popustil jos tu i tam na neki atty mozda....il moooozda koju aromicu al to je to..... sve vece uplate prestaju nakon ithake. 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Koliko novaca trošite, tj.koliko ste do sada potrošili : Postano: 10 pro 2013 18:13 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Ma nema šanse da sam potrošila više nego na cigarete.I te kako to osjetim na novčaniku,zato se i počastim tu i tamo s nečim novim i finim.S guštom ( mužek puši ) 
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Koliko novaca trošite, tj.koliko ste do sada potrošili : Postano: 10 pro 2013 20:21 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
evo malo sam na grubo preracunal..... ispada oko 4 tauzenke za nepunih 10 mjeseci..... sa svim egicama, twisticama, mizerima raznoraznim, grijacima, spagama, zicama.... i ovim VAMOm kojeg sam izbjegaval do zadnje kapi znoja  sa 2 baterije i punjacem...... i svim tekucinama (ne racunajuci ovu zadnju lavinu aroma i baza  ) znaci potrosil sam vise od duplo manje nego da sam bil na laki strajku ovih 10 mjeseci nisami bi ni svjesan da je tak 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
Sada je: 01 svi 2026 12:54. | Zadnji put si ovdje bio: 01 svi 2026 12:54. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 4 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |