|
.
Sada je: 03 lip 2026 15:05. | Zadnji put si ovdje bio: 03 lip 2026 15:05. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 14 tra 2014 20:06 |
|
|
|
Oooo di sam ja od staka.... Danas sam probao 3 m do wca sa stakama uz pomoc sestre i tehnicara, umro sam skoro od bolova. Fogger mi je jedini atty a bas da mi drippera dofuraju, brijem da bi alarm upalio u sobi. Al fora su stake, ko za legice.
HTC Desire HD
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 16 tra 2014 21:36 |
|
|
|
Imam molbu, dal bi mi tko mogao zbusit 3 rupe na heliosu s kontra strane postojecih da se moze dual coil napravit? Medo bi mi trebao dic u bolnicu pa cu mu dat meh mod i heliosa da proba prokljuvit di dobivam 1V voltdrop, pa ak neko ima s cim proborat bil bi mu zahvalan. Cim stanem na noge placam u cemu god. Pozz s Rebra.
HTC Desire HD
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 16 tra 2014 21:38 |
|
|
|
pa kaj nemoze to medo proborat? imam ja 1.1mm borer negdje, al daleko sam jebiga...brzo ce tebi proc vrijeme na rebru ako mislis slagat cijelo vrijeme nesto:D
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 16 tra 2014 21:57 |
|
|
|
Bas i nece tak brzo proc, al kaj da radim neg da smisljam nekaj da ubijem vrijeme izmedu injekcija i tableta za bolove, i normabela za spavanje, barem vate ima na bacanje, bit cu prikovan za krevet na duuuze vrijeme. A nemrem lezecki borat. A uz to sam strgo 2 jedina tupa borera koja sam imao dok nisam bio strgan. Bumo vidli kad se javi medo.
HTC Desire HD
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 16 tra 2014 22:15 |
|
|
mogu ti ja nek mi Medo dostavi kad pokupi. aj nek admin prebaci postove unovu temu "Rossi na Rebru" jer ovo vise nema veze s naslovom 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Mjesta di ste parili, reakcije okoline i ostale situacij Postano: 16 tra 2014 22:36 |
|
|
mravak je napisao: mogu ti ja nek mi Medo dostavi kad pokupi. aj nek admin prebaci postove unovu temu "Rossi na Rebru" jer ovo vise nema veze s naslovom  Hahaha, good one. Aj ak bude dosao cu mu prenijet tj vidjet ce tu. Evo da ne spammam, svaki drugi doktor il sestra imaju zataknutu egicu u depu sa kemijskim olovkama. HTC Desire HD
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Rossi, motori, Rebro, doktori Postano: 17 tra 2014 09:35 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Rossi Želim ti brz oporavak. Slušaj doktora i ne štipaj sestre 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Rossi, motori, Rebro, doktori Postano: 17 tra 2014 09:40 |
|
|
|
Jel zna neko koja je procedura sa duzim bolovanjem, recimo ko ja, bit cu ziher pol godine....hvala fosna!!
HTC Desire HD
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Rossi, motori, Rebro, doktori Postano: 17 tra 2014 10:12 |
|
|
|
prvih 30 dana si na teret poslodavca sa 80 % place....nakon 30 dana ideš na teret hzzo-a i paca ti je 70% nakon isteka bolovanja od 6 mj.....ideš na komisiju sa svim svojim papirima......ako odrede na komisiji da nisi za posel produzuju 30 dana bolovanje.....zatim ponovo na komisiju.....a daje sve ovisi o zdravstvenom stanju i vrsti posla kojeg obavljaš. Ako nakon rehabilitacije imaš određene fizicke probleme kao što je šepanje ili kraca noga ili nešto trece, bilo koja anomalija koja se dalje neda sredit zatraži na mirovinskom u Tvrtkovoj procjenu tjelesnog oštecenja, ali u svakom slucaju se vrati na posao pa koliko god izdržiš pa zatim opet na bolovanje. Tek si operiran....polako...vrijeme ce pokazat kako šta i kako dalje.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Rossi, motori, Rebro, doktori Postano: 17 tra 2014 12:11 |
|
|
|
Thanx medo, bitno mi je da znam di i kad trebam papirilogiju slat i koje su procedure
HTC Desire HD
|
|
 |
|
 |
Sada je: 03 lip 2026 15:05. | Zadnji put si ovdje bio: 03 lip 2026 15:05. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |