Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

[ 32 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: USA Tekućine
 Post Postano: 30 ožu 2015 10:37 

Puff Vapor - Puff butter

slika

Ova tekucina mi je stigla nedavno u mjesecnoj pretplati sa Nikpicka. Stigla u 12mg i 70%VG. Dolazi u staklenoj bocici sa pipetom.
Vrlo bogatog mirisa masla od kikirikija, koja prekriva sve druge arome. NA njihovom site.u sam procitao da je ova tekcuina kombinacija custarda, butter scotcha te maslaca od kikirija. Nazalost, ni uz najbolju volju nisam uspio osjetit nista osim kikirikija. Mislio sam da unutra ima i nesto duhanske arome, na izdahu se osjeti nota neceg takvog. Ne volim niti trosim duhanske arome, a podsjeca me necim unutra, stoga mi nije sjela. Nema se sto pun reci o ovoj tekucini, jednostavna, suhoparna da ne kazem dosadna. Proba sam je na Expromizeru n 2.0ohma, dao joj jos jednu sansu na nesto nizem otporu (1.2Ohma) na Lemo drop, no nije se pokazala nicim specijalnim na oba tanka. Uslijed toga, ocjena je jedva prolazna.

Ocjena: 5/10

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 ožu 2015 10:54 

Big Heart Flavors - Apple fritter

slika
Iz Zampleboxa, doalzi u obicnoj ambalazi, nezanimljive grafike, te je zbog toga i stajala neko vrijeme neotvorena. Definitvno krivo zakljuceno, jer se radi o odlicnoj tekucini. Volim kad opis tekucine prati stvarno stanje stvari. Radi se o jabuci, bas onoj koja se fila u štrudele od jabuke. Odmah me vratilo u doba kad sam bio puno mladji i krao iz materine terine fil za štrudel dok je ona razvlačila lisnato. Cimeta taman koliko treba, fino zapržena jabuka, osjeti se bas i da je malo fermentirala. Jednostavna tekucina, a opet vrlo zanimljiva, punog okusa i jos boljeg mirisa. Najboljom mi se pokazala na Kayfunu 3.1 na 1.8ohma. Jedna od rijetkih tekucina koje sam mogao pariti par dana zaredom. Definitvno je ponovo narucujem.
Neznam koji je postotak VG.a, no pretpostavaljam 50%. Dosla u 6mg.

Ocjena: 8/10

Zadnja izmjena: Jucca; 30 ožu 2015 11:20; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 ožu 2015 11:19 

The Mad Alchemist - Twice in a Blue Moon

slikaslika

Naručeno također sa no1ejuice.com. Cijena 7.08 funti za 15ml. 70/30 VG/PG, 12mg nic.
Tekućina za koju piše opis da je spoj borovnice i cimeta. Već 2 tjedna se "navlačim" s tom tekućinom i nikako da se odlučim kakva mi je. Na prvu mi nije legla. Ostavio ju par dana tek da zaboravim okus i probao ponovo. I nekako se ne mogu odlučit dal mi je dobra ili nije. Možda iz razloga što mi fali intenzivniji okus borovnice, jer osječa se onako blago na udahu u tragovima, definitivno premalo. Kroz sredinu okusa se prožima okus meda, koji u spoju sam cimetom čini neki čudan okus, nekako kao da se ne spaja dobro jedan s drugim, a opet te vuće na još. Možda je taj med za nijansu presladak, a možda i nije. U svakom slučaju, vrlo čudan spoj okusa, ali očito da u tom spoju nešto ima. Vrlo zanimljiva, a opet mistična tekućina. Ne sjeda na prvu, al kad se privikneš počinje da paše.

Ocjena: 7,5/10

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 tra 2015 07:00 

Jucca je napisao:
Cosmic Fog - Milk and Honey

slika

Narucena u 6mg i 50% VG.a. Jos jedna od skupih tekucina, u staklenoj bocici sa pipetom i cijenom od 12$ za 15ml. Upravo za ovu sam cuo sve najbolje, no na mene nije ostavila takav dojam. Davao sam joj sansu, upravo jer sam puno vise ocekivao, na vise atomizera, na Delti 2, Subtanku, Expromizeru, ali na Taifunu GT mi se pokazala najboljom. Onako njezno kremasto, parljivo, mora se priznat, no med niti, niti zasecereno mlijeko se uopce ne osjecaju. Vise nesto kao njezna karamela, malo marsh mellowa i to je u principu sve sto dolazi do izrazaja. TH za 6mg je dobar.

Ocjena: 5/10

Uzeo i ja za probu, 26 CAD za 30ml. Na špagi baš kao što si rekao, ništa posebno, na vati isto tako. No na meshu je odlična. Osjeti se okus meda i mlijeka, ali okus mlijeka je više kao ono mlijeko prekuhano na zaprženom šećeru kojim su nas mame šopale skupa sa svinjskom masti kad bi bili bolesni. Ovdje se ne osjeti mast ali se osjeti mlijeko sa zaprženim šećerom i med.
Doduše, možda spoj meda i mlijeka daje takvu notu, no eto, to je ono što ja osjetim.
Za sada, nakon svih mikseva koje sam si mutio, mogu reći da mi je osim m-type u kombinaciji sa vanilijom i cimetom, ovo prva kupovna tekućina koju mogu pariti više dana uzastopce a da mi se okusni pupoljci ne zasite aromom.
Sama aroma je blaga, nenapadna, i baš je ugodna za parenje uz jutarnju kavicu ili nakon doručka, ali ide i uz pivo i sve ostalo.
Obzirom da je 6mg, sa visokim postotkom VG-a, pare ima u izobilju a th je blag.
U svakom slučaju, moja preporuka ljubiteljima genesisa.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 tra 2015 23:08 

The Mad Alchemist - Dragon's Breath

Kupljena u kompletu sa još 2 MA tekućine u nadi da nešto i valja. Cijena je oko 8 funti kao i ostale tekućine koje sam nabavio od ovog proizvođača.
Neću stavljati ni slike ni sastav tekućine. Jer ova tekućina ne vrijedi tog truda. U opisu piše da je to spoj spicy maline i cimeta. Jednom riječi - katastrofa. Ovo se blago rečeno neda parit. Užas. Nemogu ni opisat što ne valja koliko je loša. Ako ste ikad pomislili kupit ovu tekućinu, moja preporuka je nemojte. Stavit ću ju u temu poklanjam pa nek se i netko drugi uvjeri u isto ako je voljan riskirat...

Ocjena: 1/10

Povratak na vrh 

Naslov: USA Tekućine
 Post Postano: 09 tra 2015 23:35 

Fyla je napisao:

Kupljena u kompletu sa još 2 MA tekućine u nadi da nešto i valja. Cijena je oko 8 funti kao i ostale tekućine koje sam nabavio od ovog proizvođača.
Neću stavljati ni slike ni sastav tekućine. Jer ova tekućina ne vrijedi tog truda. U opisu piše da je to spoj spicy maline i cimeta. Jednom riječi - katastrofa. Ovo se blago rečeno neda parit. Užas. Nemogu ni opisat što ne valja koliko je loša. Ako ste ikad pomislili kupit ovu tekućinu, moja preporuka je nemojte. Stavit ću ju u temu poklanjam pa nek se i netko drugi uvjeri u isto ako je voljan riskirat...

Ako vec poklanjate volio bih da ju posaljete meni ,ne volim zicati,ali me bas zainteresiralo dali je tak odvratna.

Poslano sa xperia z

Smok xPro m65,kayfun v.4,Lemo,Lemo2,GP Paps

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 tra 2015 23:39 

themith23 je napisao:
Fyla je napisao:

Ako vec poklanjate volio bih da ju posaljete meni ,ne volim zicati,ali me bas zainteresiralo dali je tak odvratna.

Poslano sa xperia z

Tko riskira profitira, javi nam bar dojmove, ako ne valja šalji meni, da dam završni sud :D

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 tra 2015 13:44 

Suicide Bunny - Sucker Punch

slika

Kupljeno na no1ejuice.com. Cijena 9.49 funti za 15ml. 12mg nic. VG > 70%
Tekućina koja me jako podsjeća na Mothers Milk istog proizvođača sa tom razlikom da je umjesto jagode ovdje prisutno tropsko voće. Jako fini blagi kremasti okusi, nježno i svilenkasto, koji na izdahu prelaze u kombinaciju tropskog voća. Gotovo da svaki izdah daje drugu kombinaciju okusa. Zato kod svakog povlačenja jednostavno vuče na sljedeće. Kompleksno i vrlo ukusno.

Ocjena: 8.5/10

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 tra 2015 11:47 

Flathead Fluid - Chop Top

slika

Naručeno sa no1eliquid. Cijena je 8.49 funti za 15ml. 12mg nic. VG60%.
Okus vanilije koja se jako lijepo osjeti od početka do kraja. Prati ju karamela koja se slojevito mijenja u puno nijansi od udaha do izdaha. Na udahu je gorka, možda i mrvicu pregorka. Gorčina se postepeno smanjuje i na izdahu prelazi u finu slatkastu notu. Za ovu tekućinu mogu samo reči: 50 nijansi karamele :)
Tko voli ovu kombinaciju okusa, može mu bez problema bit ADV. Malo me smeta jedino ta gorčina na početku, ali ona brzo blijedi i negdje na sredini potpuno nestaje te slijedi fina slatkoča.

Ocjena: 8/10

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 svi 2015 20:10 

Ruthless Vapor - Menage a Trois

slika

Naručena sa vapeclub.co.uk. Cijena 9.50 funti za 15ml. VG/PG 60/40. 12mg nic
Kako i samo ime govori, "spoj" 3 okusa: cheesecake, crreme brulee custard i malina. A spojeno je savršeno. Fino, lagano, svilenkasto, punog okusa i odličnog nadopunjavanja jednog okusa na drugi pa treči. Jednostavno mami na još. Definitivno nešto najbolje što sam do sad probao. Kod udaha osjeti se taj kolač od sira koji prelazi u kremu i na izdahu daje odličnu notu maline. Malina ostaje u ustima još nakon izdaha. Svakako preporuka. Definitnivno naručujem ponovo

Ocjena: 9.5/10

Povratak na vrh 

[ 32 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club