Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

[ 24 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
Autor Poruka
 Naslov: Re: povrat neispravne opreme na Fasttech
 Post Postano: 09 ožu 2015 15:41 
Moderator

Ili ako imas jos vamoa, uzmi dva donja dijela pa napravi mjest za jos jednu 18650 bateriju.. 2 stackane baterije 18650, malo je duzi, al ce radit :P

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 ožu 2015 17:19 

sa jednim dodatkom ide 2 x 18500,malo je manja batina :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 ožu 2015 03:28 

Super je to sve , kak razmishljate i kaj predlazete, ali ovo je doslovno Shwabska rucna granata , kad nasharafish gore kayfuna od 30mm, tak izgleda.. Zashto, stavio sam ja unutra dvije male baterije, ocita otpor , ja poshtelam watt-e, pritisnem i on ostaje ukljucen cijelo vrijeme, jedva sam na vrijeme izvadil baterije , bile su vruce... Ali , poshto sam ja-ja , moram ja probati josh jednom (da utvrdim gradivo), stavil druge dvije baterije, one sive kaj dolaze sa Vamo-m u kompletu, identicno, samo ne na prvi stisak , vec na drugi, e sad nisam vishe htel izgledati poput onog tipa kojem se razletio Hammer-mod kad je nasharafil Subtank na njega. Svi , koji su kupili taj PINO V8, prijavili su identicnu greshku, samo kaj sam ja bil prvi , pa se malo otegnulo. Inace ,samo da obavijestim, prije par min. mi je stigao e-mail, gdje pristaju na povrat i poslali su i adresu i taj famozni RMA broj. Da nisam prijavio na PayPal , bilo bi ; a tko ti je kriv, proslo je vrijeme za reklamaciju. Sada me "mole" da poshaljem to najjeftinije moguce do HongoKongo, ali da bude po mogucnosti bez oshtecenja. Sve cu ja to tak napraviti i dalje po njihovim pravilima, samo sad se moram malo pobrinuti ja i za svoju garanciju i osiguranje , ipak sam im zahvalan kaj su me "natjerali" da naucim kako postaviti video na youtube . Bilo je malo "gutavo" sa ovog mog starog DELL-a, ali svako zlo za neko dobro..
Hvala Vam svima, kaj ste odvojili svoje vrijeme i pomagali mi svojim savjetima i iskustvom.
Napisti cu sve detaljno o tome kad se ovaj moj slucaj privede kraju.
LP
alois

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 ožu 2015 19:08 

Ja sam imao jedno lose iskustvo s njima, ali na kraju je sve ispalo ok. Na zalost moras otvoriti dispute na Paypalu unutar 45 dana. A nekad, istina, treba i duze da proizvod dodje do nas. U mom slucaju su bile baterije, poslane s brodom. Proslo je bilo preko 2 mjeseca. Znaci nis od Paypala. Prepiranje s njima i govorili mi da sacekam jos toliko dana. Pa jos toliko, itd. Na kraju mi je i stiglo. Ali da nije, e onda cekaj jos 2 mjeseca jer oni idu kao fol ispitati preko poste di se to izgubilo. Kad ti pogledas, sta nas kupce briga di je njima zapelo? Mi smo platili, i zelimo proizvod. Ako ga nema, daj pare nazad! A ne sada, ti jos moras cekati. To su idiotske fore.

Uglavnom, u to doba sam citao isto iskustva po internetu, i ljudi koji su otvorili dispute na Paypalu, na kraju su bili jos i penalizirani. Ft ih je ucjenjivao da nece dobit povrat novca ili sljedece narudzbe ako ne zatvore taj dispute. To sam cuo da i GearBest radi, mada oni su mi medju omiljenima, isto nikad problem.

Jednom na eBayu sam imao lose iskustvo. Proizvod iz Engleske. Dosao neispravan. Otvorio dispute i Paypal mi je dao 7 dana da posaljem to nazad. Zbog tezine proizvoda, nije se isplatilo poslati nazad. Oni su trazili da posaljem i tek kada ta osoba podigne proizvod na posti i potpise, onda dobivas lovu nazad (ali ne i za postarinu, nju ti placas u oba smjera). Kako glupi sistem. Ja sam kontaktirao sellera (prije toga) da nadjemo neko rjesenje, ali je ignorirao poruke. Ignorirao je i eBayev upit. I onda takav ce doci na postu potpisati, hoce k...!

Povratak na vrh 

[ 24 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club