|
.
Sada je: 03 lip 2026 07:32. | Zadnji put si ovdje bio: 03 lip 2026 07:32. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Postano: 20 srp 2015 11:23 |
|
|
sasha19_81 je napisao: Ok. Roots ti si u pravu to ne radi. Neispravan chip, i ja sam glup sto sam ga platio i sto parim na necem sto ne radi. Hvala na prosvjetljenju, oprosti sto mi je trebalo toliko dugo da shvatim da si u pravu.
A dalje..
Ja cu se igrat sa neispravnim modovima i dijelit cu svoja zapazanja ovdje. Makar sam glup, i teako da ce neko shvatit sta pisem jer sam i nepismen, ali ovdje cu zapisat svoja zapazanja jer sam i malouman pa cesto zaboravim.
Hvala uzivajte.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk ma niko ne veli da si glup, kaj ti je. ja sam kao ti iznio svoje misljenje o tc-u i tom odstupanju.... to je to... ti se nastavi igrat s tim i naravno napisi ak kaj skuzis da nevalja il valja... a to sto si rekao da tc sluzi protiv dry hita, to se slazem, i shodno tome da koristim ni200, nebi gledo kolka je temperatura dok god on meni ne okida na suho
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Re: Postano: 20 srp 2015 11:29 |
|
|
|
Sva sreća pa ti okida na suho svako malo, daj molim te, ako je to jedina svrha da ne okida na suho i da to platiš više od 100€ razmislio bi o onom vicu sa policajcem koji kupi sjemenke jabuke da bude pametniji pa kad ih pojede je pametniji pa kupi još više sjemenki..
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Ni200 microcoil Postano: 20 srp 2015 11:33 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
mogu samo ponovit, Root, mora da je teško biti ti... 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 20 srp 2015 11:47 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
Ne bih rekao da tc treba da vam sprijecava dry hit nego da izbalansira paru, da je svaki put isti okus i toplota, ako paris recimo kao ja na 12 w, a ja nekad udaram po pola sata bez prestanka, dok ne uhvati grc u ruci, desava se da se ati grije, para se grije i to nije to, tc bi to trebao balansirati, nisam probao sa ni200 jer je u dolasku al ako meni tc bude drzao zadovoljavajucu paru ja cu biti zadovoljan, a sad sta pise na displeju je totalno nebitno
Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Ni200 microcoil Postano: 20 srp 2015 11:53 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Roots je napisao: Zašto se svi ovdje uvrijede kada netko iznese svoje skromno mišljenje, dok smatraju da je njihovo jedino točno, ono pravo istinito,a nije , no uvažava se, jer da se ne uvažava , sasha, rekli bi ti mi da si malouman itd. ali ti to nitko nije rekao tako da ne vidim čemu dramske predstave i tipa ja sam iznenađen i povrijeđen, pa nismo djeca. To što si ti nešto platio i što ti pariš ne znači ništa osim da je tebi to ok, a meni po ovome što vidim i što čitam, to znači da ne radi. E sad možemo ti ja izvadit metar pa mjerit čiji je veći, a složiti ćemo se da je to poluproizvod ili ti, da ne radi 100% točno kako bi trebao . Kinta je napisao: Niste normalni  3. Chip mjeri pomak otpora u grijacu i na taj nacin "pokušava pogoditi" i "zadržati" temperaturu koju si zadao. a u principu nisi zadao temperaturu, već si zadao otpor koji daje žica na određenoj temperaturi, i onda on lovi taj otpor a ne temperaturu. jer u protivnom na ekranu se nebi pokazivao drugi otpor, ako se pokazuje, ne znam, već bi se pokazivala temperatura koji bi mjerio taj chip i kontrolirao, ipak se zove TC, a ne TG. Roots ne podmeci svoj quote pod tudji. Drugo za neku ozbiljniju diskusiju treba imati siri spektar tehnickog znanja. E pa zlato moje ti to nemas i zato ti postovi ispadaju tako kako ispadaju. Nije to samo tvoj problem nego problem dosta mladjih ljudi. Sve dok se nauci postivati necije znanje i dugogodisnji ulozeni trud u isto nema za vas napredka.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Postano: 20 srp 2015 12:02 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Ni200 microcoil Postano: 20 srp 2015 12:15 |
|
|
Sasha rokaj ti po svome, dry hitalo ili ne, kako tebi paše  Kinta A gle ako mogu svi o svemu, mogu i ja, tako da sumnjam da nemam kvalifikacije kao i ostali forum stručnjaci.
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Ni200 microcoil Postano: 20 srp 2015 12:18 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3398 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
da se vratimo na temu...da, MC nije baš namjenjen za te čipove isto kao i parenje na meshu...sličan problem se javlja, zbog zagrijavanja metalne mrežice, treba mu više vremena i više snage da zagrije na željenu temperaturu, a onda se pogubi, s obzirom da ima dodatni izvor topline (mesh) koji se ne hladi brzinom kojom bi se hladila samo ni200 žica...tu isto dolazi do problema i velikih odstupanja u radu samoga čipa. Sličan problem je i sa silikom...s obzirom da žica ne bi trebala biti čvrsto namotana na siliku zbog relativno niske provodljivosti tekućine samoga materijala, čip isto ne čita temperaturu kako bi trebao...a ako čvrsto namotamo žicu na siliku, sprečavamo dovod tekućine na grijač i onda konstantno radi na suho. Izgleda da je ova tehnologija rađena samo sa vatom kao medijem dovoda tekućine u vidu...
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Ni200 microcoil Postano: 20 srp 2015 13:34 |
|
|
Citat: E sad možemo ti ja izvadit metar pa mjerit čiji je veći, a složiti ćemo se da je to poluproizvod ili ti, da ne radi 100% točno kako bi trebao . moj radi bas kako treba, osim kad se napijem, onda je poluproizvod 
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Ni200 microcoil Postano: 20 srp 2015 15:44 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3398 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Cemu mjeriti, roots, kad ti vec znas koliko suza prolijes....
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
Sada je: 03 lip 2026 07:32. | Zadnji put si ovdje bio: 03 lip 2026 07:32. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |