Pitam zbog razloga da familija od troje ljudi...muz,zena i malo dijete nisu prosli granicu sa pokazanih 1100 eur. u kesu na HR carini
-
"A gde bi vi s tako malo novca?" pitao je ljubazno carinik
"Pa....mi,eto...malo na more ako moze.... gospodine druze care generale?
" rece drsko otac
-
"Aaa,neces ti meni takve price prodavat....danas sam pitao 10-cu i svi mi dajete isti odgovor-ko dogovoreni,na more a?!
otac....
Vidim da se pravis pametan pa hajd ti lepo okreni auto natrag pa pokusaj slijedece godine,i nemoj opet pricu s morem jes' cuo?!! " 
rece ova dusa od covjeka
"Ali mogu bar..... 
odalami ga prijateljski carinik
..... aaah,ok...u redu je,shvatio sam " rece bezobrazni otac
"...da napunim vodu" dosaptao je...
"Razumem vasa visosti,kralju svih kraljeva,care i druze gospodine" 
rece otac,baci onu sicu od 1000 eur u smece pa saptajuci napusti carinu....
"Od sad znam kako treba...,nisam bio dovoljno ljubazan,za sve sam ja kriv...plus,mogo sam prodat kucu i uplatiti "all inclusive"
-
"Poslao sam trojicu natrag sefe...bili su sumnjivi i prikazali sve indicije da bi ostali na privremenom radu u nekom od lokalnih mini marketa" 
raportira carinik sefu smijene
ludjace,pa zasto nam kvaris ugled? 
u panici odgovori sef
"Aj sad dodji ovamo da ponovimo gradivo !!! "
"Hvala vam na dodatnim casovima" 
rece carinik i napusti kancelariju

...viska vremena,plus obozavam stripove
Sala na stranu ali stvarno su vratili ovo troje a i puno stvari su se preko noci promijenile,mislim da ni vasa javnost nezna neke "sitnice",napomenuo sam na chatu da su cijene HR proizvoda u Makedoniji pokaceni za najmanje 40-tak %,nije to dobro...Ovo sa carinom je mozda i izoliran slucaj,mozda se netko pravio pametan ali mene vise brine ovo sa cijenama

Ok....OT alarm