Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

[ 120 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Klonovi napadaju. Da li se uopće braniti?
 Post Postano: 18 stu 2013 02:01 

Bravo Max... Odavno tvrdim da iza klonova stoje moderi, a sve je započeo Imeo s Ody klonovima... dakle, opet je bio prvi :rotfl:

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 stu 2013 12:05 

Max_ZG je napisao:
THE CLONE RUSE: THE ORIGIN FALLS TO TOBECO
slika

The Origin falls victim to Tobeco. Does this mean Aqua is not too far behind? Hcigar has said they have already replicated it, but we have yet to see pictures.

Considering how fast clones are starting to come out - which mod maker(s) are double dipping and working for China? Which mod makers are feeding China designs and product only the mod makers themselves have access to?

Their first mistake? Releasing pictures of clones before the actual authentic product came to market. Fingers are quietly being pointed, but nothing stays quiet in this community for very long.

This whole argument of cloning is nothing more than a ruse, to keep us fighting while they make money from both sides.

When this comes to light - get ready for a shit storm ladies and gentlemen.

moze link na izvor teksta? volio bi pratiti razvoj situacije.

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 stu 2013 12:47 
Administrator

SrKi je napisao:
moze link na izvor teksta? volio bi pratiti razvoj situacije.

Uzmi bilo koji dio teksta i stavi ga pod navodnike. Recimo :arrow: ˝The Origin falls victim to Tobeco˝
Sad taj text zaljepi na google.
Gotovo.

Povratak na vrh 

Naslov: klon vs original
 Post Postano: 26 pro 2013 22:47 

Ekipa, mislim da je ovo falilo
Pitanje je da li ste pozalili kada ste kupili klon ili ste pozalili kada ste kupili original jer ste za puno manje para mogli kupiti nesto identicno odnosno klon
Znam da je idndividualno, ali eto ajmo iskustva

Meni je to isto kao autodijelovi.. original je original, al zamjenski su isto super. Mozda kao djevica i neka iskusna, sve ima svoje drazi jer djevica je jedinstvena a iskusna dama ima svoje drazi baz zbog toga. Susretao sam se s klonovima na kojim su poboljsane sitnice ili djecje bolesti originala. Lova je lova, pa u parenju uvijek biram vise kloniva vs jedan original.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: klon vs original
 Post Postano: 26 pro 2013 22:51 

ja cu ti postavit pitanje......dali ti DM opravdava cijenu....

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 pro 2013 22:55 

neznam kako ko ja nisam imao originale osim devila.....tako da meni dobar klon opravdava cijenu i ne ocekujem nešto vauuu....a ako uz to dobim osjecaj vauuu onda je moja taština zadovoljena.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 26 pro 2013 22:55 

U ovo s djevicama se nebi štel mješati. Ali, kaj se tiče klonova, kupio sam klon odiseja i eto ga leži u ladici gotovo od rođenja. Možda su danas noviji klonovi bolji od nekadašnjih. (i možda danas ima i djevica) Tko zna?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 pro 2013 22:57 

Medo je napisao:
ja cu ti postavit pitanje......dali ti DM opravdava cijenu....

Pokrenuti cu lavinu i odgovoriti iskreno-Ne
Argumetni? Ss koji je otporan kao glinamol.. u tjedan dana pazenja, ima recke po sebi :( super radi, nemam zamjerki ali na oko i2 mod mi je ljepsi.. o ukusima se ne raspravlja, meni je dm metak dizajn i to je to.
. s vecim attyma nema lijepu liniju kao npr i2 kojeg sam vidio na slici. Uzi je pa atyy strsi sa svake strane. Da je dobar je. Da bi dao 500kn samo za njega i to samo za 18650 ne bi. Radije bi uzeo nesto s ft s baterijama i punjacem za tu i manju lovu. Da ne mislite krivo, zadovoljan sam ali nisam odusevljen i nisam u nebesima jer ga imam. Protank na mom vamu i dm nema razlike sto se tice mog iskustva i osjeta. Jedino sto mi je bolje je to sto je cvrsci jer se bolje stegne od vama koji je na dva mjesta upresan.
Zadovoljan sam al ne i odusevljen
Eto iskreno

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 pro 2013 23:08 
Administrator

Ako je rijec o modovima klon je miljama daleko od originala. Iskreno kineski modovi su tek malo bolji od smeca. Znam da ovo nekima tesko pada ali jbg ... Kineski klon nekog moda moze si priustiti samo netko tehnicke struke tko ce znati bar donekle sve dovesti u upotrebljivo stanje. A ako treba koristiti usluge majstora, ni original nije nedostizan cijenom.

Kad je rijec o kloniranom attyu stvari su bitno drugacije. Ako su koristeni dobri materijali a ne neki poniklani mesing mozemo reci da nisu daleko od originala. Jasno, poznati kineski navoji i ostala odstupanja kao i kontrola kvalitete, sve to daje prednost originalu. Ali tu se za malo novaca moze dobiti jako puno. A onda i isprobati puno toga i izabrati sto nam odgovara. A ako nam ne odgovara, prosjecna prodaja po nabavnoj cijeni traje cca. 10 minuta.

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 pro 2013 23:11 
Moderator

imamo takvu temu već i ne znam zašto si otvarao novu
viewtopic.php?f=14&t=4795&p=49393&hilit=clonovi+napadaju#p49393

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

[ 120 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Sljedeća

Početna » Ostalo » Općenita diskusija