Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

[ 58 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Trazim pravni savjet, tj savjet ko isplate naknade za bo
 Post Postano: 12 pro 2014 16:32 

Rossi mi mozemo nagadat ali ti moras izvidit situaciju i svakako razgovarat sa gazdom, onda bus malo pametniji.

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 pro 2014 16:32 

spavle je napisao:
Rossi je napisao:
glupo mi je tuzit njega jer covjek nije kriv, krivo je racunovodstvo, al jebiga on potrazuje od mene lovu...

a isplate mogu pogledat na internet bankarstvu od 1.1. 2012 do 1.4 2014...

Internet bankarstvo nije relevantno, bitno je da sakupiš isplatne liste za taj period ( 2 godine ) u kojima se vide uplate za zdravstveno osiguranje.

znam da nije relevantno ali tu mogu vidjet dal imam 12 mjeseci staza, a da nije na crno i da je uplacivano sto mislim da imam...

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 pro 2014 16:34 
Moderator

Rossi je napisao:

znam da nije relevantno ali tu mogu vidjet dal imam 12 mjeseci staza, a da nije na crno i da je uplacivano sto mislim da imam...

Onda sa time u HZZO da ti dadu potvrdu o uplatama zdravstvenog osiguranja i sa tom potvrdom ti onda više nitko ništa ne može.

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 pro 2014 16:35 

Zval sam HZZO ali vele da oni ne vode evidenciju o uplačenim doprinosima, putili su me na Poreznu upravu.
Sad pokušavam dobiti Poreznu upravu ali hebiga "svi operateri su zauzeti" sa ispijanjem kave :angry_shake:

:joj: sad je izgleda i automatska sekretarica otišla na kavu. Stalni signal slobodne linije :con:
Na tvom mjestu probal bi: 01-6501-111
zamoli da te upute gdje možeš saznati o svojim uplatama u HZZO

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 pro 2014 16:42 
Moderator

Citat:
U suradnji s HZMO-om definiran je novi poslovni proces, kojim podnesena prijava na mirovinsko osiguranje, elektronskom razmjenom s Hrvatskim zavodom za mirovinsko osiguranja (dalje: HZMO) ujedno predstavlja i prijavu na obvezno zdravstveno osiguranje. Na taj način radno aktivni osiguranici neće trebati dolaziti na šaltere HZZO-a kako bi regulirali svoj status u obveznom zdravstvenom osiguranju.

Vidjeti na mirovinskom možda?

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 12 pro 2014 16:43 

To se vjerovatno desilo zato sto hzzo ne uplacuje svaki mjesec nego kad ima sredstava, tebi je knjigovodstvo odredilo 70% od tvoje plate a sad kad im je hzzo uplatio novac uvidjeli su razliku, jbg... To u bosni gazde rijesavaju tako sto obicno dobijes 0 km kad si na bolovanju ili u dobrim privatnim firmama kao sto je moja 150 km, poslije kad im prebace nocac gazde budu u plusu a tebe ko jebe i budes sretan ako ti ne lupi otkaz jer ko je vidio biti bolestan

Sent from my D2005 using Tapatalk

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 12 pro 2014 16:44 

To ti je nazalost nasa svakodnevnica.samo mislim da ti mora isplacivat bolovanje svakako.malo si u pat poziciji ako krenes protiv njega osto si bez posla a ako ne krenes duzan si mu lovu.sranje :-(

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 pro 2014 16:46 

Fosna je napisao:
Zval sam HZZO ali vele da oni ne vode evidenciju o uplačenim doprinosima, putili su me na Poreznu upravu.
Sad pokušavam dobiti Poreznu upravu ali hebiga "svi operateri su zauzeti" sa ispijanjem kave :angry_shake:

:joj: sad je izgleda i automatska sekretarica otišla na kavu. Stalni signal slobodne linije :con:
Na tvom mjestu probal bi: 01-6501-111
zamoli da te upute gdje možeš saznati o svojim uplatama u HZZO

sad sam zval gazdu i reko mu za to u nazad 2 godine i veli da je to nemoguce i da to nigdje u ni jednom zakonu ne pise... i da hzzo vodi evidenciju o doprinosima.... pa ko je tu lud krv ti jebem mlade rode, ja, on, ti Fosna, hzzo, racunovodstvo...

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 12 pro 2014 16:49 

veljo_81 je napisao:
To se vjerovatno desilo zato sto hzzo ne uplacuje svaki mjesec nego kad ima sredstava, tebi je knjigovodstvo odredilo 70% od tvoje plate a sad kad im je hzzo uplatio novac uvidjeli su razliku, jbg... To u bosni gazde rijesavaju tako sto obicno dobijes 0 km kad si na bolovanju ili u dobrim privatnim firmama kao sto je moja 150 km, poslije kad im prebace nocac gazde budu u plusu a tebe ko jebe i budes sretan ako ti ne lupi otkaz jer ko je vidio biti bolestan

Sent from my D2005 using Tapatalk

ma nije ovaj supak i nije lovas, ja znam da tih 8000 kuna njemu puno znace... a knjigovodstvo mi nije u firmi nego placa knjigovodstveni servis...

Zadnja izmjena: Rossi; 12 pro 2014 16:50; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 12 pro 2014 16:50 

tomek1221 je napisao:
To ti je nazalost nasa svakodnevnica.samo mislim da ti mora isplacivat bolovanje svakako.malo si u pat poziciji ako krenes protiv njega osto si bez posla a ako ne krenes duzan si mu lovu.sranje :-(

meni se sve cini da je to lagani odjeb za rossia od strane gazde.....samo mi se cini.....ne drzi mi vodu te neke stvari...a na ovakav nacin je to kulturni odjeb a ne direkt u glavu "dobil si otkaz"......dao bog da sam u krivu.

Povratak na vrh 

[ 58 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club