|
.
Sada je: 01 svi 2026 12:54. | Zadnji put si ovdje bio: 01 svi 2026 12:54. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Braja
|
Naslov: Re: Koliko novaca trošite, tj.koliko ste do sada potrošili : Postano: 05 sij 2014 00:46 |
|
|
šalen je napisao: :con: Nemam pojma, ali znam da je više kunića u novčaniku, a plača nije porasla.  potpisujem ne računam šta sam potrošio jer bi me bolila glava ali mi se opet čini da imam više novaca u novčaniku
_________________ Joyetech VTC Mini x2 ~ Kayfun Lite Plus ® x2and many other things..................................
|
|
 |
|
 |
|
abiko
|
Naslov: Re: Koliko novaca trošite, tj.koliko ste do sada potrošili : Postano: 02 vel 2014 08:22 |
|
Pridružen: 01 vel 2014 01:26 Postovi: 62 Lokacija: Zagreb/Gajnice
|
|
Prva investicija je odnijela cca 1100 kuna u mjesec dana - eGo paket, pa onda Lavatube, ali se isplatilo kroz vrijeme sto sam pario i stao nakon 4mjeseca. Od 11.mj kad sam ponovno krenuo pariti trosak mi je cca 400kn na tekucine i jos ode 300-400 kn na Fasttech narudjbe sto je što je 3/5 novaca koliko sam trosio na pusenje ( 2 kutije dnevno nekim cudom ).
Sad ce investicija u novi punjac, baterije, mod, mech i atty, sto opet gledam kao ulog u nest kvalitetnije a ne samo ostaviti 900 kn za blesavi paket negdje u HR, a za to si nakupujem brdo opreme. Viva la FT
U planu je i DIY tekucna doma, jos trazim sto i od kuda uzeti, tako da dugorocno smanjim troskove na minimum minimuma.
A s ustedom sto sam dobio, imam osjecaj ko dam sam dobio povisicu na poslu, pa se pocastio s bolji internet paketom i ostaje mi jos kupiti neku novu igracku klincu svaki mjesec. I kad sve pogledam, tucem se u glavu sto prije nisam prestao.
|
|
 |
|
 |
|
jurex
|
Naslov: Re: Koliko novaca trošite, tj.koliko ste do sada potrošili : Postano: 02 vel 2014 13:02 |
|
|
|
U 14 mjeseci koliko parim potrošio sam 8200kn manje nego što bih da sam nastavio pušiti po 2 kutije dnevno. Ušteda mi ni nije bila motiv za prestanak pušenja ali naravno da raduje i doživljavam je kao nagradu za uspjeh jer prestanak pušenja doživljavam kao veliki uspjeh. Ubuduće očekujem da će ušteda biti i veća jer em više ne kupujem gotove tekućine, em ne lutam u nabavci opreme.
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Koliko novaca trošite, tj.koliko ste do sada potrošili : Postano: 02 vel 2014 13:09 |
|
|
jurex je napisao: U 14 mjeseci koliko parim potrošio sam 8200kn manje nego što bih da sam nastavio pušiti po 2 kutije dnevno. Ušteda mi ni nije bila motiv za prestanak pušenja ali naravno da raduje i doživljavam je kao nagradu za uspjeh jer prestanak pušenja doživljavam kao veliki uspjeh. Ubuduće očekujem da će ušteda biti i veća jer em više ne kupujem gotove tekućine, em ne lutam u nabavci opreme.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Koliko novaca trošite, tj.koliko ste do sada potrošili : Postano: 02 vel 2014 13:16 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Još jednu sitnicu treba uzeti u obzir kod troškova. Nepovratno je utrošeno ono što je potrešeno. Znači: špaga, žica, liquid, satrta oprema (Brew  ) Sve u svemu jeftiniji dio hardware-a Sve ostalo je i dalje tu. Vrijednost je sad možda malo manja ali .... Kod pljuge sve je otišlo u dim ili pepeo 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Koliko novaca trošite, tj.koliko ste do sada potrošili : Postano: 02 vel 2014 14:33 |
|
|
Mene sad najviše košta fiksacija spravljanja DIY aroma Kila PGja je oko 75 kn, pa skupi orjentalni čajevi 2 deke je 20 kuna, kila Ceilon Cinamona je oko 500 kuna, doduše za probu je dosta 10 deka. Indonezijski (cassia) cinnamonon je upola cjene ali je otrovan. A kava me bude koštalaaaa ....
|
|
 |
|
 |
|
friki
|
Naslov: Re: Koliko novaca trošite, tj.koliko ste do sada potrošili : Postano: 02 vel 2014 15:00 |
|
Pridružen: 13 stu 2013 14:02 Postovi: 405 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
|
Pa evo, u skoro 3 mjeseca na pari, ošlo je malo više od 3,000kn.
S tim da zadnjih mjesec dana nisam niti 50kn potrošila jer sam našla (i dočekala!) stabilnu opremu koja mi odgovara a imam i dosta tekućina koje sam nakupovala i koje trenutno trošim.
Sva sreća pa su sve te tekućine počele dobivati okuse koji mi odgovaraju - neko vrijeme sam bila u panici jer mi ništa od toga nije valjalo! Dozrijevanje i stabilizacija okusnih pupoljaka su konačno proradili. Sad će valjda početi prava i "osjetna" ušteda.
Po onom nekom banneru, "uštedila" sam oko $500 i izbjegla 2,500 cigareta.
|
 |
Sada je: 01 svi 2026 12:54. | Zadnji put si ovdje bio: 01 svi 2026 12:54. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 4 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |