|
.
Sada je: 03 lip 2026 05:26. | Zadnji put si ovdje bio: 03 lip 2026 05:26. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Trazim pravni savjet, tj savjet ko isplate naknade za bo Postano: 12 pro 2014 21:27 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Medo je napisao: Mislim da na burzi nesto moras da bi se mogao regat Trebas radnu knjigu i sve ostalo jer oni NISTA nemaju na compu   se prijavila danas
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Trazim pravni savjet, tj savjet ko isplate naknade za bo Postano: 12 pro 2014 21:48 |
|
|
|
Ne kuzim...pa ak je gazda platio knjig.servis i oni su krivo odradili posao i kostali gazdu 8kkn zakaj bi mu ti vracao lovu kad je servis odgovoran.....to je prva misao
Druga je ta da odes na poreznu i trazis izvode i na zdravstveno pa kad sve sakupis bus znao ko je u pravu
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Trazim pravni savjet, tj savjet ko isplate naknade za bo Postano: 12 pro 2014 22:36 |
|
|
mravak je napisao: Ne kuzim...pa ak je gazda platio knjig.servis i oni su krivo odradili posao i kostali gazdu 8kkn zakaj bi mu ti vracao lovu kad je servis odgovoran.....to je prva misao
Druga je ta da odes na poreznu i trazis izvode i na zdravstveno pa kad sve sakupis bus znao ko je u pravu neeeeeee, hzzo je njemu duzan, a knjigovodstvo je zajebalo.... i sad pricam sa starom od cure i veli da se mogu jebat, da ja moram lovu vrnut ak je tak, a ne knjigovodstvo (zena radi u mupu) a nju mogu tuzit ak ocu pare za dusevne boli jedino a gazda ih moze tuzit za malpractice ak oce jel... peripetije i cuda...
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Trazim pravni savjet, tj savjet ko isplate naknade za bo Postano: 12 pro 2014 22:38 |
|
|
Medo je napisao: Mislim da na burzi nesto moras da bi se mogao regat ma rekla mi cura za to, moras u finu ic da ti daju user i pass. nema veze, dobit cu to iz mupa u pon
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
asvezica
|
Naslov: Re: Trazim pravni savjet, tj savjet ko isplate naknade za bo Postano: 06 kol 2015 22:53 |
|
|
|
Citam ovu tuznu staru temu, kako je zavrsila!? Nema tog zakona koji moze oduzeti placu radniku, ako je nesto krivo obracunato onda se treba vratiti ali dogovorom, u nekim ratama, pa ovrha je u 1/3 primanja! Jbga ima firmi koji svasta radniku oduzimaju, manjkove u ducanima, etc stvari, a radnici neuki, jako kompleksno pitanje kako se zastititi i kako posao zastititi. Ja radim u gradu, sindikat, x stvari, puno puta sa zaljenjem gledam prijatelje koji rade kod svakakvih privatnika, razlike ko da smo u nekoj drugoj drzavi. Meni je bolovanje do 42 dana placeno 95% od place, pa ako sam radio u drugoj smjeni, imao koji prekovremeni..., uzima se tromjesecni prosjek primanja i onda isplati 95% od toga, marenda se zove stalni bruto dodatak pa je u avim uvjetima dobivamo a prijevoz u cjelokupnom iznosu ako smo samo 1 dan proveli u tom mjesecu na poslu. Nepisem ovo da nekog provociram ali vidite kako je to neposteno naspram ljudi koji pune proracun a nisu skoro nikako zasticeni.
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Trazim pravni savjet, tj savjet ko isplate naknade za bo Postano: 08 kol 2015 15:46 |
|
|
|
zavrsilo jos nije, stoji na mjestu... po govoru mog direktora, nece potrazivat lovu od mene nego od racunovodstva koje nezna radit svoj posao...
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Trazim pravni savjet, tj savjet ko isplate naknade za bo Postano: 08 kol 2015 17:07 |
|
|
Ne drzim niciju stranu, i ne kuzim se u te zavrzlame. Ali realno, lovu si dobil ti i bojim se da bus ju ti i trebal vratit. A nadam se da nisam u pravu. Previse puta sam cul spiku tipa.... neznanje te neoslobadja odgovornosti, ili nisi prilagodio voznju uvjetima na cesti. Iako takve izjave u vecini slucajeva nemaju veze sa zdravim razumom.
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Trazim pravni savjet, tj savjet ko isplate naknade za bo Postano: 08 kol 2015 17:37 |
|
|
Lis je napisao: Ne drzim niciju stranu, i ne kuzim se u te zavrzlame. Ali realno, lovu si dobil ti i bojim se da bus ju ti i trebal vratit. A nadam se da nisam u pravu. Previse puta sam cul spiku tipa.... neznanje te neoslobadja odgovornosti, ili nisi prilagodio voznju uvjetima na cesti. Iako takve izjave u vecini slucajeva nemaju veze sa zdravim razumom. ne ma to ja znam, u pravu si, potrosio sam lovu koja nije moja i po nekom "zakonu" bi ju trebao vratit, ali to nije uredu jer nisam to svjesno napravio, kaj ja znam kolko mi se treba uplacivat, za to sluze knjigovode i za to ih se placa. mene se ne placa da ja mislim umjesto njih... znam situaciju di su frendu iz banke digli minus sa 100% na preko 500%, greskom naravno... on je mislio da su jako dobri pa su mu dali tolki minus, nije znao da nemre ic prek 300%... potrosil lovu i bil u govnima jer su mu vratili na 100% a on ostao ostatak u crvenom minusu na koji su isle ogromne kamate, na kraju moro prodat auto, levi bubreg, ma cuda da to vrati... al dobro, banke ne pitaju... hebe se njima, ovo su fizicke osobe koje se i danas rade grbave(2 babe u knjigovodstvu)
|
|
 |
|
 |
Sada je: 03 lip 2026 05:26. | Zadnji put si ovdje bio: 03 lip 2026 05:26. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |