Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

[ 201 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov:
 Post Postano: 14 sij 2016 08:56 
Moderator

Ja sam sve svoje rekao.. dajte mi moderatora, pa da vidis..

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 14 sij 2016 10:08 
Administrator

veljo_81 je napisao:
@Kinta
Ja prvo pomislim da neko mozda nesto preprodaje da se prehrani, sto ga ne bi pomogli, sigurno od te preprodaje ne moze kupiti BMW 7 ali moze zaraditi nesto,

U tom slucaju neka za soma kuna otvori j.d.o.o. pa nek prodaje sto mu god srce pozeli.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Prodaja opreme
 Post Postano: 11 ožu 2016 11:05 

Meni kao novijem clanu se jako svidja sto postoji Pero d.o.o., dok nisam dosao na ovaj forum imao sam jednu bateriju i atty e sad citajuci obolio i ja od splavitisa, sad sam na 3 moda i 5 attya i nije tome kraj, volio bi jos attya isprobati zato mi je Pero zakon, ali mi smeta kad vidim atty koji mi me zagolica, jos se prilozi link s ft a cijena ista ili cak skuplja nego na ft! E sad ja bi kupio ali, jedno veliko ali mi u glavi, nije to to, kupim po istoj cijeni ili skuplje, jos platim postu pa u banci uplatu na racun tako da cijena attya dosta naraste, jos se radi o koristenom proizvodu.... To mi smeta, nitko me netjera da kupim ali splavitis!!! Volio bi kad bi cijene bile nize, da se oprema seli od korisnika do korisnika, valjda je to i bio cilj. U suprotnom cu radje cekati s ft, par tjedana pa dobijem novi, nikad koristen i jeftiniji!
Nek se nitko ne nadje uvrijedjen ali misljenja sam da na peru treba biti jeftinije!

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 11 ožu 2016 11:11 

Bas tako,tebi se neda,smeta ti,meni nije problem dat i 10-20% vise za nest kaj ce mi doc drugi dan a ne cekat par tjedana iz kine,zapravo mi prevagne ono-kolko ja to zelim sad odmah...a opet ne platim ko kod nas u ducanu....i opet se vrtimo u krug...

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Prodaja opreme
 Post Postano: 11 ožu 2016 11:21 

Nije da se ne slazem ali se mozemo ovako vrtiti u krug koliko god hocemo, nije sve crno bijelo, nisam ni ja u svemu u pravu, jedan primjer, kupim atty izgustam se dok je najaktuelniji, svi bruje na forumu oko njega, onda on malo stagnira, dodje novi model, novi korisnik povucen splavitisom zeli ga imati a prodavac za istu cijenu koju je i kupio prodaje i kupuje novi, tako se vrtimo u krug i to mi nije fer, primjer drugi clan naruci atty, nije mu sjeo, prodaje ga i trazi drugi, stavi cijenu koju je platio, znaci atty je skoro ili potpuno novi, to mi odgovara, ciji se fer.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 11 ožu 2016 11:32 

Realno gledajuc,atty ak nije fizicki sjeban nema mu kaj bit ni nakon mjesec,ni dva ni tri...ima svega,i bit ce jos svega,cinjenica

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 ožu 2016 19:42 

vulja je napisao:
Realno gledajuc,atty ak nije fizicki sjeban nema mu kaj bit ni nakon mjesec,ni dva ni tri...ima svega,i bit ce jos svega,cinjenica

Isto je radi li se o atiju, modu, autu ili cigli. Ako je nešto rabljeno, pa makar i samo jedan tank poparen ili samo prišerafljeno na mod za slikanje, cijena mora ići odmah dolje 20%. Ta fora da bi neko sa istih 40 ili 400$ (nebitno) vrtio u krug i kupovao modove i atije, pa ih dalje prodavao po istoj cijeni, nije u redu.
Iznimka su jedino kolekcionarski unicorni, kojih novih više nema za kupiti, pa im cijena raste, mada takvih tu nisam ni vidio nešto.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 11 ožu 2016 20:13 

Ok lemi,a zakaj je ekipa drzala cijenu tileta sa grupbaja? Nitko se zalil nije,ni a rekal,isal je prakticki po nabavnoj cijeni,200kn...zasto se onda nitko nije zalil?!?! A na fastu bil 18-19$ bez bojazni za carinu il bilokakva davanja

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 ožu 2016 20:16 

vulja je napisao:
Ok lemi,a zakaj je ekipa drzala cijenu tileta sa grupbaja? Nitko se zalil nije,ni a rekal,isal je prakticki po nabavnoj cijeni,200kn...zasto se onda nitko nije zalil?!?! A na fastu bil 18-19$ bez bojazni za carinu il bilokakva davanja

Pitaj njih :). Ja sam iznio svoje mišljenje. Nije u redu rabljenu stvar prodavati po cijeni nove.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 11 ožu 2016 20:26 

Hocu rec da kad netko prodaje po nabavnoj nesto kaj je "in" nema problema,a kad nije tolko popularno onda svi cendraju jer nemaju pametnijeg posla...eto ti primjer od jucer (mislim), covjek mijenja rabljeni cuboid (42$) za vtc mini (385kn)...jer vtc mini mora bit iz mtma,brate mili mene tolko cuboid izasao sa pdvom iz kine...NOV!

NE PROZIVAM!!! I fucka mi se ko kaj prodaje...samo kuzis kaj ja hocu rec??

Povratak na vrh 

[ 201 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Sljedeća

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club