Pridružen: 13 stu 2013 14:02 Postovi: 405 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
Da se malo pohvalim
Zlomori su imali svoju "premijeru" neki dan na Zagrebačkoj panorami u kratkom prilogu o "drugačijem" Božiću i udruzi koje sam članica. Namjerno nisam na vrijeme javila da gledate jer sam se totalno obrukala pred kamerom pa mi je bed to podijeliti. Al bar su se fino vidli
Evo i jedan print screen od isječka:
S poštovanjem,
Vaša sramežljiva Friki
Postano: 23 pro 2013 15:48
Pridružen: 06 kol 2013 15:52 Postovi: 1343 Lokacija: Gruda, Konavle
_________________ Samo za društvo iz ćoška koje polako ali sigurno propada!
Mod: Atomizer:
maska
Naslov: Re: Zlomor s parilicom :)
Postano: 23 pro 2013 16:33
Pridružen: 02 kol 2013 00:08 Postovi: 381 Lokacija: Zg...šuma na zapadu
..a daaaaaajj...ja gledala i tiskam na daljinskom replay...replayyyyyyyy hihi...bas je bilo ok...samo fakat kratko!
..a daaaaaajj...ja gledala i tiskam na daljinskom replay...replayyyyyyyy hihi...bas je bilo ok...samo fakat kratko!
Pronašao !!!!
Martina ne brini se oko treme super si ispala
_________________ MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
Max_ZG
Naslov: Re: Zlomor s parilicom :)
Postano: 23 pro 2013 18:10
Moderator
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
Martina uopće nisi loše ispala trebala si staviti link.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------
Pridružen: 13 stu 2013 14:02 Postovi: 405 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
A stvarno ste zločesti!
Ono što je čudno jest da sam prije već bila pred kamerama sa svojim đinđama (više puta), i nikad se nisam tako smuvala. Ugasila sam ton na prilogu jer nisam htjela slušat svoje zamuckivanje i prisjetiti se o čemu sam u tih par sekundi mljela.
Postano: 24 pro 2013 00:59
Moderator
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
friki je napisao:
Da se malo pohvalim
Zlomori su imali svoju "premijeru" neki dan na Zagrebačkoj panorami u kratkom prilogu o "drugačijem" Božiću i udruzi koje sam članica. Namjerno nisam na vrijeme javila da gledate jer sam se totalno obrukala pred kamerom pa mi je bed to podijeliti. Al bar su se fino vidli
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.