|
.
Sada je: 27 tra 2026 00:44. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 00:44. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
sin93
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 11 ožu 2016 20:39 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
|
logično da nema.. ako imaš proizvod koji se prodaje lako jer je "in" prodat češ ga po cjeni većoj nego što je u kineza. to prođe i gotovo
sad čekam da se pojave FT klonovi kaye ove v3 mini da vidim kolika je cjena.. jer ako je ista nabavnoj isplati se uzet ako ti ne treba ništa više, a ako je 4kn iznad nabavne kupujem u kini i usput prođem jeftinije sa novom stvari, i uz to mogu uzet neke potrepštine (žica...) i naravno pomognem kinezima
jbg, i sam sam stavio ogromne cjene za sve svoje u Peri, razlog piše (zanima me zamjena a ne direktna prodaja)
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Postano: 09 tra 2016 19:34 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
vulja je napisao: Izvini al to su gluposti,nek svako stavi koju cijenu hoce,i kaj kog briga di je kupljena roba,izuzev ako taj shop ima recimo vise slicnih proizvoda (klonova) pa da se ipak naglasi,bitno da je ono sto jest u oglasu u zbilji i kako je opisano
Svako ko je sposoban registrirat se ovdje sposoban je i ukucat ime proizvoda u gugl i vidjet cijenu po sajtovima,tak da vam je sve to glupost po meni...kak cete odredit cijenu neceg kaj je doradjeno recimo? I po meni cinjenica da bi se vi ravnali po ft-u je takodjer glupost jer vi gledate na samu cijenu...o cekanju i riziku carine nema price,a to po meni utjece na cijenu
Primjer, uzmes nesto na debelom discountu i kasnije prodas po redovnoj cijeni,kak ces ti znat po kojoj cijeni je to kupljeno?
Suma sumarum jedna od glupljih ideja na forumu definitivno Inace nemam naviku komentirat postove prodaje i cijene, stoga oprostit ces mi ako kazem da ovo sto si ti napisao je glupost. Stavljanje cijena po vlastitom nahodjenju je nesto sto se prakticira na placu, na njuskalu, plavom oglasniku i slicnim portalima koji se bave iskljucivo prodajom dobara. Ovo je prvenstveno FORUM sa dodatkom trznice, a ne trznica, i stavljanje napumpanih cijena ovdje je krajnje sarkasticno i prokleto. Svi smo se ukljucili na forum da bismo saznali nesto o tim elektricnim cigaretama i da bismo imali mjesto gdje mozemo diskutirati o istima, a usput je tu i trznica na kojoj KOLEGA VAPER MOZE PRODATI KOLEGI VAPERU KOMAD OPREME KOJI NE KORISTI. Jel vama uopce ista znaci rijec KOLEGA? Jebeno nevjerojatno.... Druga stvar, vidim tu netko uplice u pricu Valtera, Feku i ostale likvid majstore. Ne razumijem kakve veze ima prodaja tekucine iz kucne radinosti (znaci necega sto si sam napravio) sa preprodajom polovne ili nove robe koju si kupio sa jeftinog kineskog sajta i na kojoj zelis zaraditi za kavu? Ajde molim vas objasnite mi to, jer po tome Kinta, Valter, Feko, i jos mnogi drugi su u biti preprodavaci, jer ni Kinta nije imao registriranu firmu kad je proizvodio i prodavao svoj mod, a nema ni Medo vjerojatno isto kao i masa drugih moddera i proizvodjaca tekucina... Ajmo fino napasti i ponekog proizvodjaca aroma jer u je osnovna namjena proizvodnja prehrambenih aroma i sta sad on nas tu ima varati da prodaje arome za tekucine kad to nije jebeno certificirano... Katastrofa... Daj se saberite, tko hoce zaradjivat na prodaji neka ide na jebeno njuskalo pa lupa cijene kakve god hoce, na forumu se prodaja robe po cijenama visima od nabave zove flippanje i na SVIM ostalim forumima je zabranjena, a clanu koji takvo nesto pokusa moze uslijediti ban. P.S. Nisam citao sve ostale komentare, neda mi se citati 8 stranica, ali sam ih preletio povrsno i vidim da se poprilican broj ekipe u biti slaze sa vuljinim nacinom razmisljanja??? Jebite ga ljudi, onda ja stvarno vise nemam potrebu da komentiram i posjecujem ovaj forum, jer ako smo spali na to da pokraj tolikih kupoprodajnih portala, Facebook grupa i svega ostaloga, mi moramo flippati robu sa Fastdreka ili GB-a, onda do kurca i ja i forum i parenje, odustajem od foruma za vijeke vijekova. Ja ne mogu shvatiti da je nekome ok pokusavati preveslati nekoga drugoga koji je na forum dosao iz istog razloga iz kojeg je dosla vecina nas, a to je da se druzi sa kolegama vaperima i usput pobere nesto znanja. Ja to jednostavno ne mogu shvatiti....
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Re: Postano: 09 tra 2016 20:58 |
|
|
D-I-A-B-L-O je napisao: vulja je napisao: Izvini al to su gluposti,nek svako stavi koju cijenu hoce,i kaj kog briga di je kupljena roba,izuzev ako taj shop ima recimo vise slicnih proizvoda (klonova) pa da se ipak naglasi,bitno da je ono sto jest u oglasu u zbilji i kako je opisano
Svako ko je sposoban registrirat se ovdje sposoban je i ukucat ime proizvoda u gugl i vidjet cijenu po sajtovima,tak da vam je sve to glupost po meni...kak cete odredit cijenu neceg kaj je doradjeno recimo? I po meni cinjenica da bi se vi ravnali po ft-u je takodjer glupost jer vi gledate na samu cijenu...o cekanju i riziku carine nema price,a to po meni utjece na cijenu
Primjer, uzmes nesto na debelom discountu i kasnije prodas po redovnoj cijeni,kak ces ti znat po kojoj cijeni je to kupljeno?
Suma sumarum jedna od glupljih ideja na forumu definitivno Inace nemam naviku komentirat postove prodaje i cijene, stoga oprostit ces mi ako kazem da ovo sto si ti napisao je glupost. Stavljanje cijena po vlastitom nahodjenju je nesto sto se prakticira na placu, na njuskalu, plavom oglasniku i slicnim portalima koji se bave iskljucivo prodajom dobara. Ovo je prvenstveno FORUM sa dodatkom trznice, a ne trznica, i stavljanje napumpanih cijena ovdje je krajnje sarkasticno i prokleto. Svi smo se ukljucili na forum da bismo saznali nesto o tim elektricnim cigaretama i da bismo imali mjesto gdje mozemo diskutirati o istima, a usput je tu i trznica na kojoj KOLEGA VAPER MOZE PRODATI KOLEGI VAPERU KOMAD OPREME KOJI NE KORISTI. Jel vama uopce ista znaci rijec KOLEGA? Jebeno nevjerojatno.... Druga stvar, vidim tu netko uplice u pricu Valtera, Feku i ostale likvid majstore. Ne razumijem kakve veze ima prodaja tekucine iz kucne radinosti (znaci necega sto si sam napravio) sa preprodajom polovne ili nove robe koju si kupio sa jeftinog kineskog sajta i na kojoj zelis zaraditi za kavu? Ajde molim vas objasnite mi to, jer po tome Kinta, Valter, Feko, i jos mnogi drugi su u biti preprodavaci, jer ni Kinta nije imao registriranu firmu kad je proizvodio i prodavao svoj mod, a nema ni Medo vjerojatno isto kao i masa drugih moddera i proizvodjaca tekucina... Ajmo fino napasti i ponekog proizvodjaca aroma jer u je osnovna namjena proizvodnja prehrambenih aroma i sta sad on nas tu ima varati da prodaje arome za tekucine kad to nije jebeno certificirano... Katastrofa... Daj se saberite, tko hoce zaradjivat na prodaji neka ide na jebeno njuskalo pa lupa cijene kakve god hoce, na forumu se prodaja robe po cijenama visima od nabave zove flippanje i na SVIM ostalim forumima je zabranjena, a clanu koji takvo nesto pokusa moze uslijediti ban. P.S. Nisam citao sve ostale komentare, neda mi se citati 8 stranica, ali sam ih preletio povrsno i vidim da se poprilican broj ekipe u biti slaze sa vuljinim nacinom razmisljanja??? Jebite ga ljudi, onda ja stvarno vise nemam potrebu da komentiram i posjecujem ovaj forum, jer ako smo spali na to da pokraj tolikih kupoprodajnih portala, Facebook grupa i svega ostaloga, mi moramo flippati robu sa Fastdreka ili GB-a, onda do kurca i ja i forum i parenje, odustajem od foruma za vijeke vijekova. Ja ne mogu shvatiti da je nekome ok pokusavati preveslati nekoga drugoga koji je na forum dosao iz istog razloga iz kojeg je dosla vecina nas, a to je da se druzi sa kolegama vaperima i usput pobere nesto znanja. Ja to jednostavno ne mogu shvatiti.... amen 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Rain
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 09 tra 2016 21:31 |
|
|
Roots je napisao: Prodaja proizvoda koje su memberi vlastoručno napravili nema ograničenja. Zbog toga nitko ne prigovara nasim kuharima i moderima, jer su sami to napravili. a mozda da se upozori nove clanove da si mogu sami napravit tekucinu jeftinije? da im se ukaze na hrpu stranica sa receptima? posalju im se linkovi na stranice gdje se prodaju arome i baze?
_________________ mod: ZNA40, Deviate DNA40, Cachalote DNA200, Wismec Reuleaux DNA200, Volcano Lavabox DNA200, Evolv Reference mod DNA75 atty: Kayfun v4, Kayfun mini v3, Erlkonigin, Squape R, Le Magister, Le Zephyr, Mad Hatter, Patriot 
|
|
 |
|
 |
|
Rain
|
Naslov: Re: Re: Postano: 09 tra 2016 21:36 |
|
|
Kinta je napisao: veljo_81 je napisao: Ja ne vidim nista lose da neko tu sverca iz Kine i zaradjuje, kome se ne svidja ima u Kini jeftinije i ima u shopovima skuplje, bitno da je ponuda sto veca plus ce se novi clanovi registrovati i kad vide da ima nesto za kupiti Nek ljudi rade i nek imaju posla pa ce ako ih bude islo otvoriti shop
Nazalost rvacki zakon se ne slaze s tobom. A odgovorna osoba za forum sam ja. Makar mi nebi lose doslo malo stana i hrane o drzavnom trosku i sexa u neogranicenim kolicinama. rvacki zakon se ne slaze ni sa muckanjem tekucina u garazi i prodajom istih bez racuna, ako cemo tako gledati
_________________ mod: ZNA40, Deviate DNA40, Cachalote DNA200, Wismec Reuleaux DNA200, Volcano Lavabox DNA200, Evolv Reference mod DNA75 atty: Kayfun v4, Kayfun mini v3, Erlkonigin, Squape R, Le Magister, Le Zephyr, Mad Hatter, Patriot 
|
|
 |
|
 |
|
doctore
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 09 tra 2016 21:45 |
|
|
|
Mislim da smo otisli daleko od "demokratski forum".Dali se ijedan clan ikada pozalio da se osjecao prevarenim sto se tice cijene nekog proizvoda kupljenog ovdje?Ima tu nekolicina clanova sto bi najradije da oni formiraju cijene opreme sto neko drugi prodaje.Ja kad prodajem,stavim x cijenu,par dana nitko ne trza,ja smanjim cijenu,i za par dana opet ako treba.Najradije bi da je otislo po prvoj cijeni al nekad neide i gotovo.Nije mi jasno zasto uvjek neko mora srat ak je cijena 15kn veca nego iz kine,pustite ljude nek stavljaju cijene kakve hoce jer to nije neka bijesna zarada 15,20 ili 50kn.Neki drugi,koje zdušno branite zaradjuju stotine mozda i tisuce kuna tu na forumu i da se razumijemo,nemam nista protiv toga,dapace,kupovao sam od jednoga par puta i bio zadovoljan.Ako neko prodaje jebenog kayfuna za 100kn a u kini kosta 80, jel to tolika nepravda prema nekome da se moraju ovakve litanije pisati i stvarati napetost a posljedicno i klanovi??Nitko nije toliko glup da nezna proguglat cijenu necega prije nego to isto kupi polovno,ako se zna regat na forum,zna se i sluziti googleom. Nikoga nisam htio napasti niti izdvojiti,samo iznosim svoje vidjenje.
_________________ "Nikad ne dijelite rov sa nekim tko je hrabriji od vas!"
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 09 tra 2016 22:18 |
|
|
|
Svakome je na izbor oce biti šupak ili čovjek
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 09 tra 2016 22:22 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 09 tra 2016 22:35 |
|
|
|
Diablo ti si fulo ceo futbal po pitanju shvacanja mog razmisljanja....i dalje mi se neda pisat jedno te isto
Nadalje,admini cendrate kad netko komentira cijenu i samo tada reagirate, kao protiv ste zarade na forumu bla bla bla,onda zasto dozvoljavate komentiranje visokih cijena,zasto dozvoljavate takve oglase...a ako ne fozvolite takve oglase molio bih vas da recete na temelju cega ste to odlucili i ono najbitnije po kojoj cijeni se ravnate...mislim da oboje znamo da je nemoguce ustanovit gdje je proizvod kupljen,po kojoj cijeni,il je dobiven na nagradnoj igri...kazem,ko zeli bit posten po pitanju oglasa bit ce,ko nece nece i tu se malo moze napravit
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Re: Prodaja opreme Postano: 09 tra 2016 23:02 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 00:44. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 00:44. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |