| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Mediji o e-cigareti Postano: 08 ožu 2014 16:11 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Ja ocekujem hrpu govana. Zna se tko je vlasnik pa ni nesmije pisati nista drugo.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Mediji o e-cigareti Postano: 08 ožu 2014 16:39 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
ja si brijem da nebu ni v rit ni mimo 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Mediji o e-cigareti Postano: 08 ožu 2014 17:15 |
|
|
|
Ja još nikad, ali baš nikad nigdi nisam ni vidija ni čuja, a bgm ni pročita da je bilo koji medij (novine,TV...) ikad pronašao i pozvao ijednog dobro potkovanog vapera da njima i svekolikoj javnosti detaljno i stručno objasni osnovno funkcioniranje električne cigarete, moda, atomizera... itd... kao i sastav e-liquida. Nego svi odreda objavljuju tekstove o e-cig. sa izjavama samo jedne (ugl.negativne) strane koja uopće nije upućena u e-cig. materiju... Nego "znaju" to što "znaju", a uglavnom ne znaju ništa i samo odvraćaju ljude od e-cig., odnosno prestanka pušenja analognih na taj način (namjerno ili nenamjerno, svejedno) i obmanjuju javnost. Sve sami nekakvi "doktori", "znanstvenici" i ostala neupućena anti e-cig. gunđala, dušebrižnici i ostala čudesa... Neki dan mi kaže prijatelj kojeg sam prebacio na paru prije god. dana: "Da sam povjerovao svemu što kažu u novinama il na tv-u o e-cigari ja bih još i dan danas jeo govna"! - al' doslovno.
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Mediji o e-cigareti Postano: 08 ožu 2014 18:04 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Mediji o e-cigareti Postano: 08 ožu 2014 18:46 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Trebalo bi ih pozvati na neki od naših sastanaka diljem lijepe naše pa da im mi "objasnimo" neke stvari.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Mediji o e-cigareti Postano: 08 ožu 2014 19:34 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
mislim da je bilo negdje... mozda na indexu nisam siguran. ... u glavnom neko iz parilice je dao intervju. il sam mozda to sanjal 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Mediji o e-cigareti Postano: 08 ožu 2014 19:42 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Nisi sanjao, to je bilo na TV zajedno s onom tetom (iz zavoda za javno zdravstvo??) i njenom ˝dudom varalicom˝ RTL ako se dobro sjecam.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Mediji o e-cigareti Postano: 08 ožu 2014 19:47 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Bio je jednom i jedan naš forumaš na lokalnoj TV,riječkoj mislim 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Mediji o e-cigareti Postano: 08 ožu 2014 19:50 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
sanja je napisao: Bio je jednom i jedan naš forumaš na lokalnoj TV,riječkoj mislim Tako je - davors.
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Mediji o e-cigareti Postano: 08 ožu 2014 21:01 |
|
|
Kad vidim šta sve pišu po novinama (vezano za parenje,a bgm manje - više i za sve ostalo) dođe mi da odem u redakciju Slobodne, onako, banem na vrata i zatražim interview. A da se skupi ST vaperska ekipa i kolektivno ode u Slobodnu?  Ionako se u zadnjih 15ak godina više nema šta pametno pročitat u novine pa da popravimo prosjek. To bi im bija prvi pametan članak u 'ko zna koliko vrimena... Ili vi u ZG na Prisavlje... banete u "Dobro jutro, Hrvatska" ... Kao "Dobro vamga jutro, mi bi imali nešto za reć..."  ...uz 10 minutni prilog o vapingu (nek dođu subotom u Palfi i eto priloga... skupa sa predjelom, glavnim jelom i desertom). Hmm... "ako neće brdo Muhamedu, 'oće Muhamed brdu."
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |