Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

[ 201 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov:
 Post Postano: 09 tra 2016 23:12 

Nije ti neki sarkazam...protiv zarade sam (ponajprije jer ja na nicem ovdje ne zaradim :D ) al potpuna kontrola se nemoze vrsit,stvar je u tom kolko ce netko bit posten,nist drugo

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Prodaja opreme
 Post Postano: 09 tra 2016 23:41 
Moderator

Ne, ne, nije sarkazam..

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 tra 2016 23:46 

ups, ok....nažalost bez toga mislim da će bit veliki problem kod svih gomilanje opreme ili ne isprobavanje opreme, barem znam za sebe, volim probat hrpu toga a zapravo koristim jedan mod i jedan atty....i da nema pero d.o.o neznam da bi mi to bilo moguce jer pol stvari mi se ne ceka iz kine (ne tolko zbog cijene)...i na kraju krajeva neznam kako bi se rijesil opreme koje bi imal...

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 tra 2016 00:00 

sasha19_81 je napisao:
Moje misljenje je da treba napravit cistku na forumu i bannat jedno 30-tak ljudi.. mozda i vise.

Ispravak..

Puno vise.

Pogotovo one koji su se registrirali pitaj Boga kad, nemaju ni 30 smislenih postova u bilo kojoj drugoj temi osim u "Pero d.o.o", upitno je jesu li se neki uopće i predstavili u "Who U R", a pretvaraju forum u vašarište. Da ne pričamo o otvaranju tema u podforumima di takve teme uopće ne spadaju. Naprimjer kakve veze imaju razni izvještaji, čili paprike, kuharski recepti, virusi i slični offtopici s pdf-om namijenjenim općenitoj diskusiji vezanoj za parenje? Za to bi trebao postojati neki pdf tipa "opuštanje" ili "svaštara" da se održi preglednost foruma i da se ne izmakne kontroli jer bi se inače sve moglo pretvorit u "kupus". Po mom mišljenju VC forum je zreo za temeljito preslagivanje, al' jbg, ko sam ja da tu prosuđujem. Postovi (savjeti, iskustva) ljudi s foruma su me trajno preobratili sa dima na paru i stvarno ne bi volio da VC ode u krasni Q zbog kojekakvih nebitnih prepucavanja, natezanja, čarki, visokotendencioznih svađa, podvala, zajeba, pretvaranja foruma u "cirkus" bez reda i raznoraznih drugih offtopičarenja koji tu ne spadaju. Imam osjećaj da je puno njih zaboravilo temeljnu svrhu VC foruma... A također imam osjećaj da je i priličan broj nekad vrlo aktivnih članova (sa kvalitetnim postovima) napustilo forum iz određenih razloga ili se pojave jako rijetko. Tko će ga znat zašto... hmm... Jbg, nije samo "Pero d.o.o" u pitanju... Ja se izvinjavam šta sam ovo svoje "glasno razmišljanje" uvalio u ovu temu, al' jbg, došlo mi da napišem pa kud puklo da puklo...

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 tra 2016 02:43 

ne mislim da se treba uklonit Pero, di ćemo sa viškom attija, tekućina, aroma, modova...koji nam ne odgovaraju iz nekog razloga.
Možda bi se "preprodavači" stavili u red tako da se "inzistira" na onom pravilu o porijeklu robe odnosno na linku di je oprema kupljena, ako ju netko prodaje pod "novo, poparen 1 tank, ili izvađeno iz kutije radi slikanja". Neki stavljaju, kupljeno od kolege s foruma ili fejsa, ali neki ne stavljaju ništa. Isto tako, ne mislim da je netko preprodavač, ako je robu kupio u HR, i kao takav stavlja cijenu koja je između FT cijene i HR cijene.

Isto tako, lijepo mi je vidit da pojedini članovi "upozore" na dosta višu cijenu u oglasu od one koje se više/manje svi mi ravnamo a to je fasttech. Gledam to na ukazivanje neiskusnima, a zainteresiranima na zna se šta.

I na kraju
Roots je napisao:
Svakome je na izbor oce biti šupak ili čovjek
:plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 tra 2016 03:03 

Rain je napisao:
Roots je napisao:
Prodaja proizvoda koje su memberi vlastoručno napravili nema ograničenja. Zbog toga nitko ne prigovara nasim kuharima i moderima, jer su sami to napravili.

a mozda da se upozori nove clanove da si mogu sami napravit tekucinu jeftinije?
da im se ukaze na hrpu stranica sa receptima?
posalju im se linkovi na stranice gdje se prodaju arome i baze?

Zasto ne?
Pa pobogu, nije mjesanje likvida nuklearna fizika.
Probas pa vidis, ako ti ne ide, ili ako nisi siguran u sebe, kupis od nekoga.
Vezano za forumske kuhare, ajmo realno, gdje mozete kupiti jeftiniju gotovu tekucinu osim one koju ste si sami napravili? Sad kad smo to razjasnili, o kakvoj vrsti preprodaje je tu rijec?
Nisam probao niti jednu tekucinu od Feke nit od Valtera, sam mutim svoje ali neda mi se kemijati previse. Radim si 5-6 tekucina koje mi odgovaraju i nemam vremena za muckanje na veliko i prodaju po forumu, no eto, jednom sam kupio nikotinsku bazu od valtera, zaboravio sam tocno koja kolicina je bila u pitanju i koliko mg, no znam da je cijenom bio povoljniji od ijedne trgovine u hrvatskoj a i u europi. Tako da opet, ne kuzim kakva je tu preprodaja u pitanju ako covjek prodaje svoj proizvod ispod svake cijene.

A sad da se opet vratimo na prodaju opreme.
Da, ima tu ljudi koji kupuju klonove na MTM-u, i koji su uglavnom dosta skuplji nego isti klonovi iz kine. Jbg, to je cijena ako ne zelis cekati i ja to mogu razumjeti. No ono sto ne mogu razumjeti je roba kupljena u kini, pa onda prodana ovdje po jos vecoj cijeni.
Danas mozemo reci da su prosla vremena kad se roba flippala posvuda. Danas je sve lako i jednostavno dostupno. No ima jedan problem, a to su novi clanovi. Zapitajte se kako biste se vi osjecali da vam netko uvali nesto po cijeni od 100kn a onda za tjedan dana saznate da ste to isto mogli imati za 70 kn i to potpuno novo i nekoristeno, samo sto bi eto cekali 10-15 dana? Pa naravno da bih prestao posjecivati forum kad bi me netko tako prevario, ili bih se u razocaranju jednostavno vratio smrduljama...

Na zalost, da, koliko god ne simpatiziram kolegu sashu1981, u jednome se slazem sa njim. Trznica u ovakvom stanju cini vise stete forumu nego koristi...

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 tra 2016 10:40 

Kad bi se postivala pravila foruma sve bi bilo uredu!
Osobno bi volio kad bi se znalo porijeklo articla koji se kupuje, u to nespadaju artikli koje clanovi sami proizvodu.
Ako kupim atty u mtm-u, platim ga 300kn, misljenja sam da mogu u peri traziti 200-250kn naravno za ful ispravnu stvar iako se isti artical moze u kini za 100kn naci, ali ako kupim u kini ili nasem domacem ft ili gb onda bi volio vidjeti link i nizu cijenu nego sto je tamo. Mislim da je to u skladu s pravilima foruma.
Skuplje, napuhane cijene nisu za ovaj forum, nanose stetu svim clanovima.
Lp

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 tra 2016 12:50 

Mislim da bi se na Pero d.o.o. trebalo zabraniti prodaja, kupnja i zamjena bilo čega svim članovima osim moderatorima ,tj. zabraniti svim članovima da stavljanju postove na Pero d.o.o. Neka na tom dijelu foruma bude omogućeno samo čitanje postova. Ako bi koji član želio nešto prodati, kupiti ili zamijeniti nek se javi moderatorima na pp, oni nek provjere dal je to sukladno pravilima i nek usput dodaju relevantan link na taj artikal sa FT ili GB i link na profil osobe koja taj artikal prodaje, kupuje ili mijenja.

Oni koji žele preprodavati robu po većoj cijeni od nabavne neka si otvore facebook grupu i tamo nek rade što hoće. Imaju i njuškalo i plavi oglasnik za takve stvari...

Ovaj forum nije zamišljen da bude tržnica na kojoj će netko zarađivati preprodajom robe (ovdje ne mislim na robu ili artikle koje članovi sami rade, već na robu koju netko kupi s ciljem da ju proda za veću cijenu), već je zamšljen da pomogne novim i neiskusnim članovima da lakše prestanu pušiti analogne i da im prijelaz na paru bude lakši, i isto tako starijim članovima da razmijene iskustva oko naprednijih stvari.

Ako će to ograničenje prodaje i kupnje dovesti do gubitka nekih članova, neka tako i bude. Ako su ti članovi ovdje na forumu samo radi prepodaje robe onda ni ne zaslužuju biti članovima VC

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 10 tra 2016 13:18 

Glupa ideja,isto tako moze netko stavit oglas pa admin odredit ako nije "prikladan" pa ga obrisat

Ljudi,kontrolirat se to nemoze,sve ostaje na tom ko ce bit fer a ko ne

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 tra 2016 13:23 

Zekoslav trolla...nadam se :D
Po tom prijedlogu bi moderatori bili zatrpani poslom, daj molim te.

Povratak na vrh 

[ 201 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  Sljedeća

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club