Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

[ 201 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 21  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re:
 Post Postano: 10 tra 2016 13:27 

vulja je napisao:
Glupa ideja,isto tako moze netko stavit oglas pa admin odredit ako nije "prikladan" pa ga obrisat

Ljudi,kontrolirat se to nemoze,sve ostaje na tom ko ce bit fer a ko ne

Slažem se. Po meni postoje dva rješenja. Ili ukinuti Pero d.o.o. ili ostaviti kako je i neka ljudi sami vide ko je šupak i tu se điberi preko kolega vapera, a ko nije.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Prodaja opreme
 Post Postano: 10 tra 2016 13:29 

buje3000 je napisao:
Zekoslav trolla...nadam se :D
Po tom prijedlogu bi moderatori bili zatrpani poslom, daj molim te.

:lol:

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 tra 2016 13:32 

Roots je napisao:
buje3000 je napisao:
Zekoslav trolla...nadam se :D
Po tom prijedlogu bi moderatori bili zatrpani poslom, daj molim te.

:lol:

baš to, i ovak se trgaju od posla....evo nedavno su pobrisali pol foruma, post by post

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Re:
 Post Postano: 10 tra 2016 19:12 

Lemi_O2 je napisao:
vulja je napisao:
Glupa ideja,isto tako moze netko stavit oglas pa admin odredit ako nije "prikladan" pa ga obrisat

Ljudi,kontrolirat se to nemoze,sve ostaje na tom ko ce bit fer a ko ne

Slažem se. Po meni postoje dva rješenja. Ili ukinuti Pero d.o.o. ili ostaviti kako je i neka ljudi sami vide ko je šupak i tu se điberi preko kolega vapera, a ko nije.

Budite sigurni ako se ukine Pero,u kratkom vremenu forum će zamrt,već je to viđeno ko je bio član na zelenom,prodavale se stvari,nove i polovne,Del i Siniša prodavali likvide i onda jedan dan vlasnik Elde pošalje prjeteći mail Emanuelu(admin na zelenom) i ovaj ukida svaki oblik trgovine na forumu,kroz tri mjeseca forum umire...
Neki ljudi ovdje mozda i dođu samo prodavati al velika ponuda rabljene robe i tekućine zadržava ljude na forumu,kupe nešto,nešto prodaju usput nešto i pitaju,nekom nešto odgovore.Vidio sam par recenzija od članova koji su regani par dana i imaju 12 postova,znači nešto se ipak događa.Priznali mi to sebi ili ne,Pero je važan dio foruma i bez njega neće biti isto.Netko je par postova prije rekao da sami odlučujemo oćemo li bit čovjek ili govno,potpuno se slažem,kad prodajem sam cu staviti cijenu a kad kupujem sam ću odlučiti jel mi preskupo,jednostavno da nemože bit jednostavnije,a dežurni dušebrižnici mogu otići u Konzum pa im reći kako u Plodinama ima jeftinija tirolka...

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 10 tra 2016 19:51 

Ja sam bas glup pa ne kontam sta to ima veze ko koliko prodaje i koliko trazi za svoju robu

Poslano sa mog Z520 koristeći Tapatalk

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 10 tra 2016 20:09 

Ma drame bezveze

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 tra 2016 20:39 

Nema smisla igrati se policajaca zato što admini imaju pametnijeg posla nego gledati svaki oglas i uspoređivati cijene, a ja i pretpostavljam više ljudi bili bi spremni platiti 20,30-50kn više da nemoramo čekati 2 tjedna do mjesec dana da stigne iz kine i onda još riskirti da naruđba bude nepotpuna, neispravnam, zapne na carini itd. Sumnjam da ima puno ljudi koji naručuju isključivo zato da preprodaju po višoj cijeni, tj. smartam da je to manji problem nego se ovdje pretstavlja.
Većina članova zna za FT,GB i slične stranice te oni nisu prevareni ako kupe po većoj cijeni, nego su odlučili platiti ekstra za brzu isporuku i eliminaciju gore navedenih rizika.

Najbolje rješenje je napraviti sticky topic u peri d.o.o. Obavijest za kupce gdje će se obijasniti alternativna mjesta kupnje, kako usporediti cijenu sa cijenom iz Kine, moguće rizike i poteškoće kod kupnje preko foruma te rizike kod kupnje s FT-a i onda neka svako donese informiranu odluku.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 10 tra 2016 20:57 

Fala bogu,netko realan

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 tra 2016 20:59 

Antess je napisao:
Nema smisla igrati se policajaca zato što admini imaju pametnijeg posla nego gledati svaki oglas i uspoređivati cijene, a ja i pretpostavljam više ljudi bili bi spremni platiti 20,30-50kn više da nemoramo čekati 2 tjedna do mjesec dana da stigne iz kine i onda još riskirti da naruđba bude nepotpuna, neispravnam, zapne na carini itd. Sumnjam da ima puno ljudi koji naručuju isključivo zato da preprodaju po višoj cijeni, tj. smartam da je to manji problem nego se ovdje pretstavlja.
Većina članova zna za FT,GB i slične stranice te oni nisu prevareni ako kupe po većoj cijeni, nego su odlučili platiti ekstra za brzu isporuku i eliminaciju gore navedenih rizika.

Najbolje rješenje je napraviti sticky topic u peri d.o.o. Obavijest za kupce gdje će se obijasniti alternativna mjesta kupnje, kako usporediti cijenu sa cijenom iz Kine, moguće rizike i poteškoće kod kupnje preko foruma te rizike kod kupnje s FT-a i onda neka svako donese informiranu odluku.

Najbolji i najrealniji prijedlog!

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 tra 2016 21:14 

Ili jednostavno pitati Vulju za savjet i sve rjeseno? :zu:

Povratak na vrh 

[ 201 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 21  Sljedeća

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club