|
.
Sada je: 03 lip 2026 04:12. | Zadnji put si ovdje bio: 03 lip 2026 04:12. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
DirtyGarry
|
Naslov: Re: Fasttech - kad će više stići? Postano: 09 pro 2014 11:47 |
|
|
Fasttech shipping 
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Fasttech - kad će više stići? Postano: 09 pro 2014 19:46 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
|
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Fasttech - kad će više stići? Postano: 16 pro 2014 17:11 |
|
|
|
Daj mi recite kada piše 6-20 (cca.) in transit ,to znaci da to dolazi kao za tih 20 dana ili ce to tek tada biti na putu ? Google kaze da to znaci da to dolazi tada,a sad pitanje ovakvo,ako je to tako da treba doci za tih 20 dana ,onda kada tih 20 dana (okvirno) prođe , a item ne dođe otvorim case na paypalu ili FT-u,uzimam novce natrag ,te cekam svoj item besplatno? ispravite me ako grijesim, hvala
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Fasttech - kad će više stići? Postano: 16 pro 2014 17:29 |
|
|
|
6-20 dana je u tranzitu, iliti putuje prema nekud... znaci na brodu je vjerojatno to vrijeme u kontejneru
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Fasttech - kad će više stići? Postano: 16 pro 2014 17:35 |
|
|
|
E to me zanimalo,HVALA ROSSI brzi si na forumu nego kad vozis motore za lovicu Mislio sam ako mi moramo sve u slovo i broj platiti i dati ,da onda i oni u to vrijeme koje su naveli naprave dostavu,ali pošto nije takav slučaj nema razloga za povrat novca jer su oni ok naveli sa svoje strane,jer svi kazu 40 dana cca. a znam iz prijašnjih slučajeva da je barem 20 dana u CRO zapinjanje po poštama kombijima i poštarima xD
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
macchiato
|
Naslov: Re: Fasttech - kad će više stići? Postano: 16 pro 2014 17:41 |
|
|
rootsandculture je napisao: ako je to tako da treba doci za tih 20 dana ,onda kada tih 20 dana (okvirno) prođe , a item ne dođe otvorim case na paypalu ili FT-u,uzimam novce natrag ,te cekam svoj item besplatno? ispravite me ako grijesim, hvala daj mi molim te objasni zasto ti nesto od bilo koga hoces gratis. to nesto je netko platio i ti bi to besplatno. sto se tice brzine dostave tih 20 dana spada u 20 radnih dana.
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Fasttech - kad će više stići? Postano: 16 pro 2014 17:43 |
|
|
macchiato je napisao: rootsandculture je napisao: ako je to tako da treba doci za tih 20 dana ,onda kada tih 20 dana (okvirno) prođe , a item ne dođe otvorim case na paypalu ili FT-u,uzimam novce natrag ,te cekam svoj item besplatno? ispravite me ako grijesim, hvala daj mi molim te objasni zasto ti nesto od bilo koga hoces gratis. to nesto je netko platio i ti bi to besplatno. sto se tice brzine dostave tih 20 dana spada u 20 radnih dana. Procitaj što sam gore napisao ? Ne želim ništa gratis ako sam to platio i ako je navedeno (mislio sam da je to 20dana,a nije ) mislim da imam pravo i to veliko dobiti tu stvar GRATIS i ako ne još uz pismo isprike za kašnjenje dostave. Dodat cu i to da na ebay-u piše kada dolazi ,i ako ne dođe do tog datuma daš selleru malo fore,nakon toga otvoris case ako bas ne dolazi i dobijes novce natrag,sad ako to dođe ne dođe nije moja briga ako me razumiješ ,jer ja sam platio određenu stvar da dođe do određenog trenuntka jer mozda bas dan nakon mi vise nista ne znaci i neiskoristivo mi je ,jer sam u krizi kupio to kod nas za vise ili isto novaca,sasvim nebitno.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Fasttech - kad će više stići? Postano: 16 pro 2014 17:53 |
|
|
|
Pise ti na FT uobicajeno dostava traje 7-20 dana a moze i vise..nekima je stiglo za 2mj. povrat love ako trazis unutar 45dana (radnih) gubis pravo na preuzimanje paketa, tj ako ga uzmes a zrazio si povrat=krađa
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Fasttech - kad će više stići? Postano: 16 pro 2014 17:58 |
|
|
|
A mjesec dana i više su moji novci kod njih ,to nije krađa ? Za recimo nekaj kad nikad nije došlo ? Općenito govoreći Nadam se da necu imat problema sa itemom i da ce sve biti ok
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Fasttech - kad će više stići? Postano: 16 pro 2014 18:12 |
|
|
rootsandculture je napisao: A mjesec dana i više su moji novci kod njih ,to nije krađa ? Za recimo nekaj kad nikad nije došlo ? Općenito govoreći Nadam se da necu imat problema sa itemom i da ce sve biti ok lova ti je na racunu paypala prakticki neko vrijeme, zato paypal i postoji, da bude pravedan posrednik novcima izmedu buyera i sellera. ne dobije odmah lovu buyer, sve znaju u paypalu, pa i kad uplatit dalje lovu selleru to ti je recimo ko ilegalne auto utrke za lovu... lova se daje trecoj nepristranoj osobi na cuvanje do zavrsetka utrke, ko pobjedi tom treca strana daje lovu, ak nema trece osobe, onaj ko zgubi moze se grbav napravit i ne dat lovu....
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
Sada je: 03 lip 2026 04:12. | Zadnji put si ovdje bio: 03 lip 2026 04:12. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |