Dakle ovako, posto mislim ove godine imati 3-4 vrste umaka, treba mi jedan jednistveni "logo" tj nesto sto ce ici na boce ili teglice umaka.
posto sam ja tudum u koristenju grafickih alata, a da ne pricam o samom crtanju rukom (lijevom), otvaram tu vase prijedloge kad i ako ko ima vremena i znanja i maste nesto slozit. trenutno mi to netreba tj nije hitno, ali bi htio da se finalizira, tj morat cu finalizirat do 6og mjeseca. znaci treba mi nekaj ozbiljnije...
evo nekih smjernica... umak se nece vjerojatno zvat ko do sad chernobyl's tears tako da dio di ce se naziv ubacit moze ostat prazan, netreba se oko toga zamarat, oko naziva, jel... bitno da ostane prazno mjesto di ce doc
drugo, volio bi da naljepnica nebude pravokutna ili okrugla, "obična" kak bi se reklo, nego nesto... opet, dajem vasoj masti na volju
trece, posto ce biti minimalno 3 vrste umaka, naljepnice ce biti iste, ali ce se dio pozadine mijenjat, tj samo dio boje po ljutinama (zeleno,zuto,crveno) tako da i tu netreba bit puno zamaranja jer se to lako pofarba u drugu boju.
eto, ak vas kaj jos zanima pitajte slobodno. kao sto rekoh, tudum sam za takve stvari a za likovne umjetnosti i za takve stvari sam navudren ko Ivica Kostelic za sviranje gitare

ako izaberem od nekog dizajn, oduzim se u jelovim daskama.... salim se, naravno u umaku

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID