Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

[ 6 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: KRAĐA STARIH POSTOVA
 Post Postano: 30 svi 2011 10:15 
Moderator

Ne znam da li je fer, ali može me naš forumaš ER ispraviti.
Ponukan temom o atty-ima došlo mi na um (kojeg baš i nemam previše), da pokradem prve postove korisnika koji su na ovom forumu.Ima svega, vjerujte, pa pošto je to obiman zadatak pročitajte, ak hoćete.To je povijest.

KINTA
Zelimir, 48
Samobor

Pusio sam dvije i po kutije plavog Waltera dnevno, a sada sam na 15ml high tjedno.
Analogne cigarete sam potpuno izbacio jedan sat nakon dolaska postara s mojim prvim paketicem.
Grin

Sanja
Sanja 48,Zagreb
Ha! Mislim da sam najstarija koka ovdje! Pušila sam kutiju i pol ronhila dnevno.20.o6. počela sa e-joy mini.Ne pušim analogne od kad sam prešla na e-cigarete.Trošim jednu bočicu e-tekućine mjesečno.Za sad, kad god mi vrisne baterija ili atomizer,a promijenila sam dvije baterije i jedan atomizer,dobavljač mi odmah drugi dan zamijeni tako da trošim 100 kuna mjesečno samo na tekućinu.Jaaako sam zadovoljna.Inače radim kao restaurator,sretno udana ( za pušača Grin).

Tara
da malo popravim prosjek:
eliana, 47, Zagreb

LIS
Dosta je bilo samo citanja. Vrijeme je da se i ja u par rijeci predstavim.
Iz Samobora sam, a iza mene je 30 godina dudlanja svakojakih cigareta. Proslo je dva tjedna bez njih zahvaljujuci Dadi (Dadozgb) i Kinti, a ovom prilikom im se zahvaljujem na dobroj volji. Pogotovo Kinti, jer koliko vidim na mobitelu, u zadnja dva tjedna je najvise poziva prema njegovom broju.
I to bi bilo to.
Frenk
Prvo nestane otežano disanje a poslije toga/ne zna se kada/ disanje laugh

CHROMEX

Vjerojatno mnogi od nas su prešli na e-cig da bi prestali smrditi s analognim cigaretama, sačuvati ono malo zdravlja koje je ostalo i sl.Vidim da smo se ipak mnogi opet navukli na e-cig, već je prošlo puuuno vremena.Zašto??Dobre su,ne smrde, ne štete toliko, ali ipak evo formula za one koji se žele i toga riješiti, žele, a ne mogu.
Dakle 6V, atty.1,5 oma, 36%nikotina i kap mentola garniran s limunom.Ako ni to ne pomogne, onda ste postali ovisnik.
Atty. neće izdržati više od tri-četiri uvlačenja, ali zgadilo vam se bude sigurno
Siniša
Dali se cartridges od DSE 901 može staviti na 510-ku ?

DODO
Bok!

Ja sam Davor iz Zagreba, 43 leta na grbi i pušim još tamo od srednje škole. Do sada sam samo pratio forum i upijao znanje. Sada se pomalo već svrstavam u naprednije korisnike, a sve to zahvaljujući ovom forumu i osobnom iskustvu.

Pušio jednu i pol do dvije kutije dnevno. Od prije dva mjeseca stekao vlasništvo nad prvim kompletom Joye510 sa manualnim baterijama i od tada se ne odvajam od istog. Od tada više ne pušim analogne cigarete (eventualno do pet komada dnevno zbog raznoraznih situacija) pošto su me e-cigarete potpuno preuzele okusom i u potpunosti me zadovoljavaju. Samo što sam u međuvremenu proširio obitelj Joye za još dva kompleta. Sve to iz razloga jer su mi dvije baterije bile premalo i sad stalno koristim četiri, dok su dvije u pripravnosti. Postoji lagana naznaka da su prve dvije baterije pri kraju i zato su ove dvije u rezervi.. he, he, he..

Od tekućina sam koristio kod nas Evertop 15ml (vanilija, mentol, malrboro.. sve high 16mg), Ecis 15ml (Mentol.. high 16mg), Johnson Creek 30ml (PG Mint Chocolate Madness.. high 24mg) i kineske Mint i Tobacco 30ml (Vhigh 24mg). Ovih dana se očekuje isporuka Hilton 50ml (Vhigh 24mg).
Osobno najbolji okus mi je imao navedeni Johnson Creek, no čini mi se da daje mrvu manje pare od ostalih.
Ove koje se kupuju kod nas su OK.. nemam prigovora, ali bezobrazno skupo.
Nekako mi je još najbolja kombinacija kineskih u omjeru 1/4 Mint plus 3/4 Tobacco.
Moram još naručiti i isprobati kinesku vaniliju u kombinaciji.
Inaće trošim 15ml tekućine tjedno bez ikakvih problema pošto mi je pljuga stalno u rukama i ustima.

Gdje god se pojavim izazivam pozornost prisutnih i svaki puta ispočetka kreće objašnjavanje i otkrivanje novih prostranstava neupućenima. Tako sam uvukao još pet novaka u e-cigareta vode i preko svog računa im naručio 510-ke, sve u vidu poboljšanja kvalitete života i pušenja kod njih. Grin

Sva moja iskustva sa naručivanjem robe izvana su pozitivna i nemam nikakvih zamjerki na nikoga. Osim male zamjerke na Totally Wicked koji se ne udostoje niti odgovoriti na mail. Naime.. namjera mi je bila uzeti kod njih onaj punjač za pet baterija, komplet od pet Mega Power baterija i jednu tekućinu, a sve to 05. 10. kada su imali popust od 30%. Napravio sam narudžbu i htio uplatiti, ali mi je PayPal javljao neku grešku kod autorizacije Master Carda. Zvao sam u matičnu banku gdje su mi obečali da će sve biti u redu do sutra ujutro, te sam poslao mail u TW kako bih im objasnio situaciju i zamolio da ne brišu moju narudžbu, iako stoji napismeno da ona vrijedi 24 sata. Ne moram vam niti reči da su mi prvu narudžbu obrisali nakon što su protekla dva sata, a drugu koju sam napravio navećer očekujući da će izdržati do jutra.. izbrisana u roku od sat vremena. Angry Ali dobro.. zbog toga sigurno neću nikad biti njihov kupac!
:hihi: Ima puno toga, ali ak bude vremena, a i pristupa bit će još starih bisera.

Reklama Parimo se, a ne svadimo

Hm, moj prvi post kao CHROMEX-a je bio otprilike :aukcija-kupujem CHROME, što se i ostvarilo. :51:

Povratak na vrh 

Naslov: Re: KRAĐA STARIH POSTOVA
 Post Postano: 30 svi 2011 15:46 
Administrator

:plus: :dobar:

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 svi 2011 21:02 

:plus: i od mene! Lijepo se podsjetiti na prve korake :cigo:

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 svi 2011 22:16 

U opće neznam kada sam to napisao ali sam konstatirao da sam sve gluplji... :old:

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 lis 2011 19:28 
Moderator

nisam skuzio kako ostvariti te popuste s kuponima i sl.-POC upit???

Samo u Google upises ime stranice i cupon code i vec ce ti naci nesto kao recimo ˝ECF˝ (trenutno vazecih -5%). U toku slaganja narudjbe otvorit ce ti se mjesto gdje upises taj kod. - kinta

:hi: davno je to bilo, ali eto
kako su to bila divna vremena, ECF???pa ko je znao za to? :shake:

Veli Tara da nije shvatila poantu.
Ja velim, he,he, netko će valjda shvatiti, o datumu ovih postova neću, stvarno je historija.

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 lis 2011 20:43 

Bravo Chromex. :plus:
Moram priznat da sam zaboravil koji mi je bil prvi post.

A najbolji tvoj post mi je bio kad si napisal dojmove o aromi lavande. Tocno si mogu zamislit tvoju facu kad si probal. :la:

Povratak na vrh 

[ 6 post(ov)a ] 

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club