Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

[ 11 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: HT gamad
 Post Postano: 15 tra 2014 23:23 

evo prije 5min bio sam sokiran kada mi se usred browsanja po netu zblesirala veza :con:
...
naime

govanca od T-coma su mi odlucili ponuditi paket povecanja brzine i onemogucili mi koristenje interneta dok ne prihvatim ili odbijem njihovu ponudu
...pa kaj nije dovoljno dnevno maltretiranje preko telefona sa needuciranim lopinama sad me jos siluju i preko kompa...

http://wg.redirect/adsl-promo-povecanje-brzine link na kaj mi je bio zblokiran browser

SRAMOTA !!

gasim ih isti tren ...nebu oni mene :nem: !

:finger:

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Naslov: Re: HT gamad
 Post Postano: 15 tra 2014 23:28 

meni zenska nudila povecanje brzine a parica 6Mbita i maxtv na njoj:S

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 tra 2014 07:48 
Moderator

Mene je tip neki dan nazvao i ponudio povečanje brzine, zašto ne ionako nas trojca intezivno surfamo a vremena imam pa sam počeo razgovor sa tipom. Pola sata me je uvjeravao da uzmem dodatne telefonske i maxTV pakete i tu smo se dobro napričali. Na kraju kad sam čuo da po mojoj parici ne može ići veća brzina od od ove koju već imam lijepo sam rekao tipu da me ništa od toga ne zanima osim veće brzine. Frajer je sigurno bio presretan ...

Fakat su čudni zovu te zbog nečega što ti ne mogu isporučiti a onda pokušavaju uvaliti gluposti, ta "aktivna prodaja" mi sve više ide na živce....

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 tra 2014 08:44 

Mojim starcima su nudili internet i IPTV od HT-a,sve potpisali,dopremili,a onda su ustanovili da im brzina ne podržava IPTV pa sam JA morala ići na poštu i poslat im paket natrag u Split.A s babom u Splitu sam se posvađala jer je bila još i bezobrazna,naime nije kužila kad sam joj rekla da su neprofesionalni jer su trebali to znati prije,da moji starci nebi uzeli HT telefon i internet bez IPTV-a,a sad su ugovorom vezani i još im ja moram to slati natrag s napisanim obrazloženjem.Ooo napisala sam ga i to kakvo! Ma izgurala bi ja sve van ali starci ko starci,nemoj, dosta nam je ovo, kaj buš se sad svađala....bla bla bla

Sve u svemu,starcima bi stvarno trebalo povećanje brzine :mrgreen:

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 tra 2014 11:15 

Kad nekog slijedeći put nazovu, recite im da mi dovuku fucking bakrenu paricu... ne mora optika, moze bakar, sam nek se kopa... jebeni srednji vijek...

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 tra 2014 12:09 

mravak je napisao:
evo prije 5min bio sam sokiran kada mi se usred browsanja po netu zblesirala veza :con:
...
naime

govanca od T-coma su mi odlucili ponuditi paket povecanja brzine i onemogucili mi koristenje interneta dok ne prihvatim ili odbijem njihovu ponudu
...pa kaj nije dovoljno dnevno maltretiranje preko telefona sa needuciranim lopinama sad me jos siluju i preko kompa...

http://wg.redirect/adsl-promo-povecanje-brzine link na kaj mi je bio zblokiran browser

SRAMOTA !!

Ja sam prešao na Amis, za manje pare i veće brzine, i zadovoljan sam, vjerojatno možeš i ti, nismo daleko.

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 tra 2014 12:26 

Sljedeci puta kad nazovu onda treba ovako razgovarat sa njima i nece vise zvat :

https://www.youtube.com/watch?v=KQ0ln_yvrcI :rotfl: :rotfl:

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”

― Albert Einstein

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 tra 2014 12:33 

Dalmat je napisao:
mravak je napisao:
...
naime

SRAMOTA !!

Ja sam prešao na Amis, za manje pare i veće brzine, i zadovoljan sam, vjerojatno možeš i ti, nismo daleko.

Bas razgovaram s raznim operaterima...problem je kaj ja nemogu imati kabel vec o preko tel linije jer je kod mene u ulici neki zajeb ...kao sljepa ulica...nemogu nove korisnike dalje prikljucivat...

Vidim da svi govorite o telefonskom uznemiravanju ...tu se radi o necem gorem je kaj bi bilo da sam slao neki file od xyMb ili Gb i da sve moram ispocetka zbog njihovog iskljucivanja veze ....
Ekvivalent prekidanja telefonskog razgovora zbog samopromocije

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 tra 2014 12:34 

Meni operater nudil uslugu na kojoj budem imal mjesečno 40% uštedu.

Odlično :kam: Na koji iznos 40%, tj. kolko ja to sada plačam? :kam:
"nemam poima kolko" veli on :conf:

Znači dajete mi uslugu 40% jeftinije od "nemam poima kolko" :wtf:

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 tra 2014 14:16 

mravak je napisao:
Dalmat je napisao:
mravak je napisao:
...
naime

SRAMOTA !!

Bas razgovaram s raznim operaterima...problem je kaj ja nemogu imati kabel vec o preko tel linije jer je kod mene u ulici neki zajeb ...kao sljepa ulica...nemogu nove korisnike dalje prikljucivat...

Vidim da svi govorite o telefonskom uznemiravanju ...tu se radi o necem gorem je kaj bi bilo da sam slao neki file od xyMb ili Gb i da sve moram ispocetka zbog njihovog iskljucivanja veze ....
Ekvivalent prekidanja telefonskog razgovora zbog samopromocije

I kod mene je amis preko iste telefonske parice kao i tcom, nemaju oni kod nas ni optike ni ništa drugo. A uskoro bi mogli krenuti i s VDSL, pa...

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh 

[ 11 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

Trenutno korisnika: bot* i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club