| Autor |
Poruka |
|
Lis
|
Naslov: Prodaja? Postano: 09 lis 2011 21:49 |
|
|
|
Jel se moze stavit na forum da prodajem bateriju ili mod koji mi je visak ili ne? Pitam zato jer stvarno nema smisla da se najnormalnije i dalje sve i svasta prodaje po raznoraznim oglasnicima, a po toj logici se bi onda smjelo prodavat i na forumu. Nije mi jasno po cemu je npr. Njuskalo u drugacijoj poziciji od ovog foruma.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Prodaja? Postano: 09 lis 2011 22:00 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Ma normalno da mozes. Sva rabljena roba moze ili komad dva nove nije problem. Ali ako se radi o nekoj vecoj ili konstantnoj prodaji, tocnije prodaji na crno to ne moze. Ili treba otvoriti firmu.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Prodaja? Postano: 09 lis 2011 23:45 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Imam ja firmu.. ali za intelektualne usluge. Kaj da onda prodajem? Pamet!? 
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Prodaja? Postano: 09 lis 2011 23:51 |
|
|
D@DO je napisao: Imam ja firmu.. ali za intelektualne usluge. Kaj da onda prodajem? Pamet!?  Ako imaš firmu to još uvijek ne znaći da imaš i pamet /mislim općenito/ 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Prodaja? Postano: 09 lis 2011 23:52 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
D@DO je napisao: Imam ja firmu.. ali za intelektualne usluge. Kaj da onda prodajem? Pamet!?  Tu kolicinu bus brzo prodal. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Prodaja? Postano: 10 lis 2011 00:02 |
|
|
D@DO je napisao: Imam ja firmu.. ali za intelektualne usluge. Kaj da onda prodajem? Pamet!?  Zato i jesi bez love, nemas kaj prodavat 
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Prodaja? Postano: 10 lis 2011 00:34 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
|
Kak ne bi imal kaj prodavati? Pa prodajem od moje woman pamet, a svoju cuvam za teška vremena!
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Prodaja? Postano: 10 lis 2011 07:04 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
D@DO je napisao: Kak ne bi imal kaj prodavati? Pa prodajem od moje woman pamet, a svoju cuvam za teška vremena! Tak teška vremena ne buju nikad došla.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Prodaja? Postano: 10 lis 2011 08:26 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
CHROMEX je napisao: Tak teška vremena ne buju nikad došla. Meni se cini da su i prosla.
|
|
 |
|
 |