Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

[ 3 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Kako presnimiti cijeli web site na hard disk - savjet
 Post Postano: 29 tra 2014 23:48 
Moderator

Prijatelj zamolio za savjet pa hajde vi geekovi ima tko kakav dobar alat ili proceduru za to.

"Trebam jedan savjet pa ako znate pomozite. Naime trebao bi arhivirati na svoj hard disc jedan website sa interneta i to na nacin da skinem kompletni web, sa svim tekstovima, slikama, sve.... Web nije moj tako da ne mogu to sa ftp-om kao kada arhiviras vlastiti web.

Znam da na internetu puno preporucuju HTTrack Website Copier - probao sam sa njime ali ne skine mi sve pa mi dosta super vaznih stranica tog weba fali.

Ima li neko drugo rjesenje za skidanje cijelog weba na hard."

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Kako presnimiti cijeli web site na hard disk - savjet
 Post Postano: 30 tra 2014 07:36 

Daleko najbolji software za to ti je Offline Explorer (http://www.metaproducts.com/OEPR.html)

Druga poprilicno dobra opcija je Teleport Pro (http://www.tenmax.com/teleport/pro/home.htm), iako meni nije nikad odradio posao kako treba, pogotovo ako sam htio da mi skine netekstualne elemente koji nisu na samom siteu.

Sve u svemu, nek proba sa prvim. Da si pola sata truda da prode kroz opcije i odabere sto hoce tocno postic i to bi moralo bit to, iako ce se svaki soft koji sam koristio zablesat na dinamickim linkovima, al se u offlineu to da zauzdat sa max dubinom na koju ga se posalje da ide.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Kako presnimiti cijeli web site na hard disk - savjet
 Post Postano: 30 tra 2014 23:22 

Heh.... U doba ISDN-a sam imao program Nest ..... nesto. Ne sjecam se cijelog naziva.
Ali znam da je radio odlicno.
Mogao sam mu odredit koliko u dubinu da skine, a nakon toga sam stranicu u internet pregledniku gledao isto kao da sam spojen na internet.

Povratak na vrh 

[ 3 post(ov)a ] 

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club