Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

[ 7 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Duhanska industrija otkupljuje prava na ''sigurnu'' cigaru
 Post Postano: 21 pro 2011 14:23 

Puni naslov koji nije stao gore glasi
''Britansko Američki proizviđač duhana otkupljuje prava na ''sigurnu'' cigaru.''

Ne znam da li je ovo već neko napisao na forumu al ako nije evo da ja to riješim:

Dakle, ta njihova ''sigurna'' cigara neće bit ni poput tradicionalnog duhana ni poput e-cigare kakvu poznajemo već će biti nekakav hibrid. Glasnogovornik te industrije tvrdi da će davat veći užitak pušenja od e-cigarete i manji rizik za zrdavlje od duhana. U svakom slučaju - jeftinija od klasične a ukusnija od e-cig. :conf:

Dakle taj glasnogovornik zvani David O’Reilly kaže da postoji i politička potpora za to te da po njihovom mišljenju e-cigarete ne rade kako treba. ''Ljudi bi trebali koristit nikotin ali na najsigurniji mogući način.''

…Aha, nakon pustog trovanja naroda već generacijama sad im je odjedanput stalo do nečijeg zdravlja.

Već i ptičice na grani znaju da njih pokreće jedino profit i da im se vjerovatno tresu gaće jer raste potražnja za e-cigaretom a skužili su da bi im budućnost mogla bit crna jer najvjerovatnije za 10-20 god. više nitko neće koristit klasični duhan.

Proizvod za koji se nadaju da će izać na tržište za koju godinu razvija neka kompanija zvana ''Kind Consumer'' iz UK, financira ju duhanska industrija i koristit će aerosol za inhalaciju nikotina.

* (Aerosoli su koloidno raspršene čvrste ili tekuće čestice u plinu, kao magla ili dim. Kao aerosol, u obliku spreja, primjenjuju se neki insekticidi, dezodoransi, sredstva za bojenje, inhaliranje i drugo) *

Anyway, smatra se bi uspjeh ovog projekta možda mogao bit početak kraja e-cigare ukoliko do tad e-cigara ne evolvira do svog puno sjaja.

Ko zna kakvu kašu sad spremaju, u svakom slučaju morat će umeđuvremenu poradit na tome da nekako sabotiraju ovu našu e-cigaru tako da im ta njihova bude bez konkurencije. :uzi:

Il bi mogli svi njih sabotirat tako da napokon prestanu kupovat duhan. :pivo:

U svakom slučaju, kako da čovik vjeruje u dobre namjere nekome koji sustavno i legalno truje naciju od 1950? :conf:

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Duhanska industrija otkupljuje prava na ''sigurnu'' ciga
 Post Postano: 21 pro 2011 18:24 
Moderator

Ptičkica, sereš, ide opomena.
Ko želi znati zašto nek ide malo po forumima, kome se da.
Inače :hug:

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 pro 2011 21:35 

Zanimljivo i bilo za očekivat da će nešto izmislit i to vrlo brzo.Tresu im se gaće :51:

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 pro 2011 03:20 

Ne znam di si na to naletila, ali to je staaaaara vijest... Al baš stara. Uglavnom, kad bi napravili nešto bolje, to bi bilo super, zar ne? Ionako se e-cigareta razvija cijelo vrijeme i unapređuje... Ne vidim ništa loše u tome. Jedino što mi je ljigava ta "briga za zdravlje korisnika".... Ali koliko sam ja tada bio shvatio oni polažu prava na patent, a prodaje će biti kad sve duhanske popušimo :roll:

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 pro 2011 19:34 

CHROMEX je napisao:

Mora da je zabavno dijelit opomene hihi :blje:

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 pro 2011 20:29 
Moderator

Ptichicaa je napisao:
CHROMEX je napisao:

Mora da je zabavno dijelit opomene hihi :blje:

Ma nisi još dobila, ali ....ko zna, a da je zgodno ...je, ali ipak sve ima granice.Ja to podijelim onako dobrim frendovima, a i naravno ženi. :hihi:

Pa nisam ja E.R., bar za sada, a nikad neću ni biti,to bude Kinta. :shake:

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 pro 2011 20:43 

CHROMEX je napisao:

Ma nisi još dobila, ali ....ko zna, a da je zgodno ...je, ali ipak sve ima granice.Ja to podijelim onako dobrim frendovima, a i naravno ženi. :hihi:

Pa nisam ja E.R., bar za sada, a nikad neću ni biti,to bude Kinta. :shake:

Hihi! :la: Odma san ja vidila da si ti dobar i velikodušan čovik. Hvala na ljepoj opomeni, baš mi je super. :mrgreen: :hug:

Povratak na vrh 

[ 7 post(ov)a ] 

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

Trenutno korisnika: Bing [Bot], bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club