| Autor |
Poruka |
|
Dentex
|
Naslov: Shit just got serious... Postano: 19 tra 2015 19:47 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
 Ove tekućine su u Portugalu do sad bile 5.5e (ni tolko ne vrijede al nije to poanta priče). Poanta priče je da je Portugal pao, a pitanje je kad će i ostatak Europe. Za Hrvatsku se ne bojim da će tako skoro, al bojim se ostalih jer ionako većinu stvari nabavljamo iz inozemstva. Mene zanima kolko ljudi će radije prestat sa svim nego se vratit na cigarete? Ja znam da se ne vraćam sigurno..
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Shit just got serious... Postano: 19 tra 2015 20:03 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Nikotina imam za 5 godina. Ako mi sav pribor uzmu oralno ce potrajati i 50 godina. Ako mi i sav nikotin uzmu izvuci cu ga iz lista duhana i nikotinskih flastera. Stare panjeve nemosh zajebat. Nema predaje.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Re: Shit just got serious... Postano: 19 tra 2015 20:13 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
Kinta je napisao: Nikotina imam za 5 godina. Ako mi sav pribor uzmu oralno ce potrajati i 50 godina. Ako mi i sav nikotin uzmu izvuci cu ga iz lista duhana i nikotinskih flastera. Stare panjeve nemosh zajebat. Nema predaje. Imam i ja nesto nikotina, mozda za godinu. Mozda si narucim još za rezervu, i aroma.. Al sa druge strane volio bi da mi i ponestane, jer po ovakvim cijenama sigurno neću više ništa kupovat, a na cigarete se vratit ne mogu pa čak i da hoću..
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Shit just got serious... Postano: 19 tra 2015 20:19 |
|
|
Ubilo ih. 60 centi po mililitru, ne po bočici nego mililitru eeeej!!! Naći ćemo mi uvijek tko šalje... 
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Shit just got serious... Postano: 19 tra 2015 20:22 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Mogu oni zabraniti što hoće. Ima Valter još kojeg asa u rukavu. Ovo me može samo potaknuti na još jedno veliko istraživanje.
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Shit just got serious... Postano: 19 tra 2015 20:35 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Previše smo mi dugo u krizama , stabilizacijama i ostalim pizdarijama da nas nešto može zajebat. Ako nista snalažlivi smo u obilaženju zakona, a u improvizacijama smo valjda svijetski prvaci. Nema predaje, snaći ćemo se mi. Ako ništa, opljačkat ćemo Kintine rezerve. 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Shit just got serious... Postano: 19 tra 2015 21:32 |
|
|
Evo jedan prijedlog za duhanske harace.....smanjit cijene duhana i cigareta i dići u nebesa ecigarete i liquide na taj način suzbiti alternativu, kroz ovih nekolicinu godina duhanska mafija je sa sprdnjom isto kao i većina raje gledala na parilice, e sada kad su počeli gubit lovu onda su rekli to tako nece moci, e pa neće neće oni sa time nista postići 
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Shit just got serious... Postano: 19 tra 2015 21:37 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
nije samo stvar u duhanskom lobiju, država hoće svoj dio kolaća s porezom kao na cigarete, vidiš markice, iste kao i za cigarete znači izjednačava se duhan s nikotinom, što je totalno bezveze
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Shit just got serious... Postano: 19 tra 2015 21:41 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Max_ZG je napisao: nije samo stvar u duhanskom lobiju, država hoće svoj dio kolaća s porezom kao na cigarete, vidiš markice, iste kao i za cigarete znači izjednačava se duhan s nikotinom, što je totalno bezveze U godinu dana proizvodnja u Rovinju je pala pet puta. Za toliko je smanjen i prihod drzavi. A padat ce i dalje.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Shit just got serious... Postano: 19 tra 2015 21:46 |
|
|
|
Locirati, identificirati, uhititi i transferirati van planete.
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |