Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

[ 8 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Vape Magazin
 Post Postano: 24 srp 2015 14:02 
Moderator

7 / 2015

https://issuu.com/mschramel/docs/vapeju ... web/96?e=0

malo si proučite zakone o parenju u pojedinim državama SAD, pa ćete vidjet da mi još uvijek uživamo slobodu parenja

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Vape Magazin
 Post Postano: 31 srp 2015 00:31 

Istina, i uživat ćemo sve dok će se ljudi držati nekakvog zamišljenog bontona. Ukoliko se nastavi nepotrebno kurčenje i loš odgoj vapera (woow mogu parit u tramvaju.. woow mogu parit dok čekam slikanje pluća kod doktora.. wow mogu parit skoro svugdje di je zabranjeno pušenje.. woow ajde da sad svima pokažem kolko sam iskompleksiran i "lud"..), vrlo brzo će to ekipi dojaditi i strpat će nas u isti koš sa pušačima. I onda će biti kukanja ali neće biti povratka. Poštujte mjesta gdje je svaki oblik dimljenja nečega nepoželjan jer ćete se svojom raspravom i objašnjavanjem da je to para a ne dim samo popeti na k***c onome kome se ne gleda kako mašete sa svojim kuburama i ostavljate tragove za koje su chemtrailsovi male bebe.

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 srp 2015 07:12 

Slažem se sa Keopserom u potpunosti. Uživajte dok možete ljudi, i budite pristojni.
Ovdje je parenje izjednačeno sa pušenjem, Canada wide, i nema mjesta gdje se nesmije pušiti a smije pariti, čak ni na gradilištima gdje je zabranjeno pušenje jer se eto nekom digla ona stvar pa je odlučio da postavi smoke pit-ove po gradilištu, tako da nitko nemože zapaliti i raditi, nema parenja.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 kol 2015 14:17 

Cak mi je to i logicno, treba stvarno paziti na bonton.
Sta mislite dokad ce drzava cekati da udari neki porez na tekucine, nesto ko sto je s smrduljama!? Ima kakvih rasprava oko toga?

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 kol 2015 14:20 

Čim se promijeni ministar. Ili kad bude broj paritelje dosegao kritičnu masu da se to isplati.
Za sada je analognih više pa je tu i veća lova.

Povratak na vrh 

Naslov: Vape Magazin
 Post Postano: 05 kol 2015 14:39 

Ja ako nije dozvoljeno pusenje postujem to onda ni ne parim na tim mjestima.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 kol 2015 15:14 

ma pario sam svugdje, kad mi je baš trebao nikotin. al na mjestima gdje mi je neugodno parit (autobus, bolnica, faks, djeca uokolo) zadržim paru u plućima 5-10 sekundi, na izdahu nema više nema ništa pare. tak da nikom ne bi trebalo bit neugodno zbog mene.

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 kol 2015 07:08 

Ja baš nigdje ne koristim na javnim mjestima i nikad nisam niti ikad hoću. Pogotovo ne u čekaonicama ili u javnom prevozu.
Ovdje sam našao jedan pub u kojem smijem uz pivu pariti, ali sam zamoljen da to radim diskretno zbog zabrane pušenja, pa onda tako i radim. Doduše ionako ne idem često van tako da ni nemam problema sa time što se nesmije pušiti niti pariti nigdje.

Povratak na vrh 

[ 8 post(ov)a ] 

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club