Za pravo glasa na ovakvim izborima treba bit dobro informiran o svijetu koji nas okružuje. Ja sam eto zaključila da ignoriram stvari, bića i pojave koje odašilju negativne vibracije stoga ne gledam televiziju, ne čitam novine i baš me zaboli kitić za sve. Trudim se zadržat um na godišnjem odmoru mada moram fizički bit prisutna tu di jesam da bi se neprijateljima činilo da sam tu tako da me mogu ugnjetavat i guštat u tome a oni u biti nemaju pojma da pilaju u prazno.
Igram se sa prijateljima koji su zabavni, zabavljam prijatelje koji su tužni tak da se onda razvesele pa me onda i zabave, gledam samo SF jer on nema veze sa stvarnošću i pokoju komediju. Igram se i na netu na lipe igrice koje održavaju moj um u stanju godišnjeg odmora. To sve zahtijeva cijelodnevni angažman stoga nemam vremena za gluposti.
Al evo samo za vaper club izdvajam neke negativnosti naravno znam da se niko neće složit sa mnom:
-mobitel i ko ga je izmislio. samo gnjavi i zvoni i pila drva i najboje izgasit zvuk
-FACEBOOK i ko ga je izmislija jer je to zamaskirano pozitivna stranica a u biti je puna jada, čemera, lažnih pozitivnosti i sukoba ega. Šta me boli k ko je šta kad izija, kad se kome dite pokakilo, di će ko izać koji dan i šta će obuć i kako je opitura zid i koje cipele su pičkaste i sl.
Mobitel il Facebook tj onaj koji ih je izmislija?
Ista stvar-pila naopako al sva srića da se oboje mogu izgasit i ignorirat.

Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.

.............(

.........

)