Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » HYDE PARK

[ 13 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Eh te žene
 Post Postano: 07 ruj 2012 09:09 

Nasa makedonska cirilica nema,nema niti srpska...to koriste jedino Rusi a dio njihovih znakova (da,to su znaci u ruskoj cirilici a ne slova) koriste i Bugari kao sto je tvrdi znak -"Ъ",onda meki znak "Ь" i jos neka slova plus...

Recimo,Rusi imaju i "Ё" koje oznacava "JO"...onda slovo "Й" koje se cita kao "IJ"...pa slovo "Щ" koje se speluje kao "ŠĆA" ali kad se nalazi u recenici onda se zavisno od mjesta malo omeksa i promjeni,onda slovo "Э" koje se cita kao meko "E" a zove se "obrnuto E",pa onda "Ы" koje se koristi samo na odredjena mjesta iskljucivo nakon pojedinih slova...ma imaju Rusi jako zanimljivu azbuku ali i ja sam vec odavno zaboravio njihovu gramatiku,ovo je nesto malo sto mi ostalo u pamcenju...

:pivo:

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 lis 2012 07:36 
Moderator

Ogromni medvjed ženi došao do vrata, ona mu otvorila i otjerala ga: 'Odlazi, smjesta silazi i ne vraćaj se!'
slika
Njena neustrašivost očito je bila previše za njega. Medo se jako prepao i pobjegao u šumu

Jedan američka obitelj dobila je u svojem dvorištu neočekivanog gosta. U vrt im je dolutao veliki medvjed. Mirno je prošetao dvorištem, a onda je krenuo prema stubištu i ulaznim vratima. Neko se vrijeme igrao sa štrikom za vješanje veša na kojem je bila ptica pa ju je pokušao dohvatiti. Nespretni i gladni medvjed u tome nije uspio te je skoro pao s terase. Cijelu 'akciju' snimili su vlasnici kuće.
Muškom dijelu obitelji ova je situacija očito bila zabavna i smiješna, no kada je gospođa shvatila tko vrluda njenim dvorištem nije bila nimalo nježna.

Hrabro je izašla iz kuće i stala pred medvjeda. Njena neustrašivost očito je bila previše za njega. Počela je vrištati na njega 'Smjesta siđi dolje, izlazi van!'. Medo se jako prepao i pobjegao u šumu.

Korisnik You Tube profila pod imenom Nayana Grillo u rujnu je postavio nekoliko sličlnih videa. Očito nesretni medvjed svakom malo zaluta u njihovo dvorište u potrazi za hranom.

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 lis 2012 10:42 

A jel medo imao maju VaperCluba?
Mislim da nije, da je imao ne bi kidnuo glavom bez obzira :grin:

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

[ 13 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Početna » Ostalo » HYDE PARK

Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.