| Autor |
Poruka |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Homo erectus kuhao je hranu prije 1,9 milijuna godina Postano: 22 stu 2011 13:05 |
|
|
Kinta je napisao: he heheee sva je vrazja ova Ptichicaa. Ak ne ide treptanje okecima ide na drugi nacin.  Hmmmm, dobro al slabo znam treptat, bolje se mlatim. Tae bo is my style: high kick, low kick, direct i to. Ipak, sve sam zadovoljnija sa dijagnozom, poprilično ti pristaje. Ak se još neko oće igrat, slobodno, jedva čekam. 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Homo erectus kuhao je hranu prije 1,9 milijuna godina Postano: 22 stu 2011 13:13 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ajde onda slijedeci zadatak:  Ak pogodis dobro onda cu ja tebe definirati. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Homo erectus kuhao je hranu prije 1,9 milijuna godina Postano: 22 stu 2011 13:47 |
|
|
Kinta je napisao: Ajde onda slijedeci zadatak:  Ak pogodis dobro onda cu ja tebe definirati.  Jel ti to žena? Da je video bilo bi lakše. Ovako, na prvu mi je slijedeća asociacija:  Ak je žena, baš ste super par: janje & black jaguar 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Homo erectus kuhao je hranu prije 1,9 milijuna godina Postano: 22 stu 2011 14:04 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
he he nije mi zena a jesi li pogodila saznat cemo uskoro kad se pojavi na forumu. Inace dosta blizu ali fali energije, puuuno energije.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Homo erectus kuhao je hranu prije 1,9 milijuna godina Postano: 22 stu 2011 14:28 |
|
|
Kinta je napisao: he he nije mi zena a jesi li pogodila saznat cemo uskoro kad se pojavi na forumu. Inace dosta blizu ali fali energije, puuuno energije. I mislila san da si očekivao nešto brutalnije čim si stavio female sliku. Osim toga, i janje zna mlatnit nogom kad ga se gnjavi ne znači da je zato djavlije. Zato i velim da je bolji video jer kažu da kamera krade dušu pa je onda dijagnoza bolja.  Al ća, meni je ovako, na prvu skroz pogođeno. Neće se sad valjda neko nać uvrijeđen pa mi uzvratit topovskim udarom. Ne bi ni mom starome bilo drago da mu kažem da je evolvirana kornjača. Al kad je. A janje je baš slatko. 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Homo erectus kuhao je hranu prije 1,9 milijuna godina Postano: 22 stu 2011 15:02 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
he he ajde da ja tebe definiram bar za prvu ruku dok ne dobim sliku 
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Homo erectus kuhao je hranu prije 1,9 milijuna godina Postano: 22 stu 2011 16:31 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
 a-ha govorili su mi da sam merkat,vidrica,hvala ptichica na janjetu mada znam biti i vuk.Inače ovo je sličica od prije ohoho godina 
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Homo erectus kuhao je hranu prije 1,9 milijuna godina Postano: 22 stu 2011 17:46 |
|
|
Kinta je napisao: he he ajde da ja tebe definiram bar za prvu ruku dok ne dobim sliku  Buahahaaaaaa!  Često mi govore da ih potsijećam na neki crtić al da se ne mogu sitit koji. Možda je i ovi?  Moram reć da mi se čini da si poprilično pogodio facu, kad bi skužila kako da ti dam sliku sa ove stranice možda bi ti i uploadala, pa da vidiš jesi li i koliko pogodija, hahaha moram još nadodat: čestitam, antena ti je u funkciji sanja je napisao:  a-ha govorili su mi da sam merkat,vidrica,hvala ptichica na janjetu mada znam biti i vuk.Inače ovo je sličica od prije ohoho godina  Nem na čem, ne izgledaš mi tak opako više : slatko al u problemu. Možda bi se da te vidim uživo složila sa vidricom, nikako vukom il merkatom al zasad-janje. 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Homo erectus kuhao je hranu prije 1,9 milijuna godina Postano: 23 stu 2011 01:07 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ptichicaa je napisao: Buahahaaaaaa!  Često mi govore da ih potsijećam na neki crtić al da se ne mogu sitit koji. Možda je i ovi?  Moram reć da mi se čini da si poprilično pogodio facu, kad bi skužila kako da ti dam sliku sa ove stranice možda bi ti i uploadala, pa da vidiš jesi li i koliko pogodija, hahaha moram još nadodat: čestitam, antena ti je u funkciji Vrlo jednostavno: viewtopic.php?f=2&t=82Ako zapnes posalji mi na PM a ja ju stavim na forum.
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Homo erectus kuhao je hranu prije 1,9 milijuna godina Postano: 23 stu 2011 11:24 |
|
|
Kinta je napisao: Hehe, dobro evo ti slika za dijagnozu mada mi se čini da tebi ne treba slika  hehe...
Zadnja izmjena: Ptichicaa; 23 stu 2011 15:55; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |