| Autor |
Poruka |
|
Phil
|
Naslov: Re: Pozitivna osoba godine Postano: 14 pro 2011 22:27 |
|
|
|
Podržavam Chromexovu kandidatkinju!
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Pozitivna osoba godine Postano: 15 pro 2011 16:41 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
di mi je pamet bila kad sam otvarao demokratski forum No nema veze kak bude bude. Prijedlozi nek se skupljaju do badnjaka kad se otvara glasacko mjesto, a na staru godinu otvaramo glasacku kutiju. Pa kom Hag kom Remetinec.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Pozitivna osoba godine Postano: 16 pro 2011 18:06 |
|
|
Ništ od ove teme, Chromexova kandidatkinja me nije nešt dojmila osim sa impresivnim brojem balona. Kad već veseljko vodi glavnu riječ, evo onda mog protukandidata 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Pozitivna osoba godine Postano: 16 pro 2011 23:36 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Jebate.. pa kaj je to na slici Ptichiceee?! Kakav je to stvor? Jebeš muškarca bez trbuha.. jer opće je poznato da muškarac bez trbuha je isto kao i nebo bez zvijezda! 
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Pozitivna osoba godine Postano: 17 pro 2011 00:27 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Ma, ptičkica se bavi nekim fitesom, tam nema trbuha, a nemaju kaj ni za jesti, pa su muški takvi.   to je MUŠKO.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Pozitivna osoba godine Postano: 17 pro 2011 14:23 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
D@DO je napisao: Jebate.. pa kaj je to na slici Ptichiceee?! Kakav je to stvor? Jebeš muškarca bez trbuha.. jer opće je poznato da muškarac bez trbuha je isto kao i nebo bez zvijezda!  Bas si ja nesto mislim, duga kosa, haljinica, cice solidna trojka, faca ko Ava Gardner ... sumljiva ova Ptichica.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Pozitivna osoba godine Postano: 17 pro 2011 14:35 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
 Ma sve to isto, ali ovo je posebno, tko ne prepoznaje, Grace, a za ostalo upisujem se na fitness u spallatu 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Pozitivna osoba godine Postano: 17 pro 2011 18:50 |
|
|
Ih, vi ništ ne kužite. Moj kandidat ima više balona po sebi od Soraje. Pa Božić je. 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Pozitivna osoba godine Postano: 18 pro 2011 05:37 |
|
|
Predlažem da ako (čitaj: kad) Soraja pobjedi u ovom natjecanju za pozitivca godine, predstavnici ovog foruma je obavijeste i uruče joj neku nagradu. Ili je kao pozovu na dodjelu nagrade u klet!! AAA koje bi to bilo vrištanje!!!! 
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Pozitivna osoba godine Postano: 18 pro 2011 07:33 |
|
|
Ne priznajem ništ dok se Tara i Sanja ne izjasne Možda podrže mog dugokosog muškarca u suknjici  ....nema trbuščić al zato ima veće sise od onog debljuškastog sa slike. Ak žene neće da sudjeluju onda ebg...Soraja pobjeđuje---niko se ne mre mjerit s veličinom tih balona--Al protestiram-moj kandidat ima prirodne sise a ne tamo neke ugradbene-- 
|
|
 |
|
 |