| Autor |
Poruka |
|
flux
|
Naslov: Re: FILMOVI preporuka Postano: 11 ožu 2014 00:53 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
dadovip007
|
Naslov: Re: FILMOVI preporuka Postano: 11 ožu 2014 19:39 |
|
Pridružen: 07 sij 2014 20:09 Postovi: 235 Lokacija: Zagreb,Dubrava
|
_________________    Vamo 5 /Poldiac clon /Nemesis clon/Taifun GT /Igo-L /Protank 2 / Mini protank 2 / T3s
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: FILMOVI preporuka Postano: 26 ožu 2014 12:40 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Samo brzojavno (moguće da su neki već preporučeni): 1 - Philomena... Judy Dench u odličnoj priči o prodaji neželjene djece iz katoličkih obitelji u Irskoj. Naravno, preko crkve...prema istinitom slučaju  2 - Dallas buyers club - odličan film s odličnim glumcima, o čovjeku koji diljem USA dila lijekove za AIDS koje FDA nije odobrila, prema istinitom slučaju  3 - The Spectacular Now - premijerno prikazan na Sundance festivalu 2013, oduševio je i publiku i kritiku...  4 - Snowpiercer - lagani SF prema grafičkoj noveli Jean-Marc Rochette-a Le Transperceneige u korejsko-holivudskoj izvedbi. Zanimljivo za ubiti 2 sata u nedostatku kvalitetnijih naslova  I da se pridružim spavleu u preporuci za Milagro ... gledao sam ga u kinu prije više od 20 godina i pamtim ga i po odličnoj glazbi country zvijezde Dwight Yoakama. Oduševio me i mislim da ću ga pogledati opet...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: FILMOVI preporuka Postano: 26 ožu 2014 16:40 |
|
|
Ako kojim slučajem netko još nije pogledao..., ovo je Denzelu donijelo kipića, a film je tako dobar da ga mogu gledati i gledati i opet ponovo pogledati...osobito dio oko 90-te minute kad Ethana ubace u kadu...genijalno..., ja bih i Cliff Curtisu dao kipića tu (latino kriminalac s brčinama)... http://www.imdb.com/title/tt0139654/?ref_=nv_sr_1Dan obuke (2001) "Training Day" (original title) 
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: FILMOVI preporuka Postano: 08 lip 2014 10:26 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: FILMOVI preporuka Postano: 26 lip 2014 20:28 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
 UNDER THE DOME Production on season two of Under the Dome is officially underway with Stephen writing the first episode, Executive Producing and consulting on set. The News Feed below will track all developments regarding the production and broadcast of the highly anticipated second season. UTD returns to CBS Monday, June 30th.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: FILMOVI preporuka Postano: 01 srp 2014 13:03 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
spec
|
Naslov: FILMOVI preporuka Postano: 11 srp 2014 22:02 |
|
|
|
2 moja omiljena dojč filma: -Die fetten jahre sind vorben -Die welle
NI DIOS NI AMO
_________________ NI DIOS NI AMO
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: FILMOVI preporuka Postano: 11 ruj 2014 11:58 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
LucyAko ste otvrdnuli na americka sranja kojih mora biti u svakom filmu koji dolazi preko bare onda ce vam se Lucy dopasti. Ja sam se nasao u njemu jer isti kao i moja zajebancija - pola istinitih cinjenica i pola fantazije pa sve to ispremijesano. 
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: FILMOVI preporuka Postano: 11 ruj 2014 12:54 |
|
|
|
IMDB i Rotten Tomatoes. Vise puta mi se dogodilo da je na IMDB film ocjenjen sa dobrom ocjenom, a da je sranje. A onda sam isao usporedjivati IMDB i Rotten. Uglavnom, meni su na rotten tomatoes filmovi realnije ocjenjeni i puno manje fulam od kad se oslanjam na njihove ocjene.
|
|
 |
|
 |